Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
"Talán ha nem 80k lenne egy videokártya amivel normálisan lehetne játszani, hanem 20k, akkor megvennék az emberek. Persze még ez sem segítene sokat a helyzeten-warez."
Igaz... én például azért nem vettem meg az UT3-at PC-re mert szentségtörés lenne a 7950GT-en futtatni, eladni pedig nem egyszerű... (de ha sikerül, akkor megveszem
) -
Tuco Ramirez
őstag
Nyílván vannak FPS játékok is konzolra, de a gamepad-os irányítás szerintem sok egér+bill kombóhoz szokott PC-gamernek nem jön be (szvsz nem is lehet olyan hatékony).
A stratégiai játékokról meg csak annyit, hogy amíg nem lesznek PC-szinvonalú stratégiai játékok konzolokra, addig én biztos nem fogok váltani PC-ről konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Ubuntu Linux
- DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)