Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
"Talán ha nem 80k lenne egy videokártya amivel normálisan lehetne játszani, hanem 20k, akkor megvennék az emberek. Persze még ez sem segítene sokat a helyzeten-warez."
Igaz... én például azért nem vettem meg az UT3-at PC-re mert szentségtörés lenne a 7950GT-en futtatni, eladni pedig nem egyszerű... (de ha sikerül, akkor megveszem
) -
Tuco Ramirez
őstag
Nyílván vannak FPS játékok is konzolra, de a gamepad-os irányítás szerintem sok egér+bill kombóhoz szokott PC-gamernek nem jön be (szvsz nem is lehet olyan hatékony).
A stratégiai játékokról meg csak annyit, hogy amíg nem lesznek PC-szinvonalú stratégiai játékok konzolokra, addig én biztos nem fogok váltani PC-ről konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)