Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinpali
csendes tag
PC- nyomom! Fér= FÉK
-
Vinpali
csendes tag
Sziasztok! Segitsetek légy'szi! Van egy t150-es kormányom beszast a fér rajta és vettem egy T3PM pedálszettet hozzá. A problémám, hogy a kuplungot érzékeli gázpedálnak! Újra raktam a drivert, de semmi változás! Mi lehet a gond ? Vagy mit kell állítani rajta?
Köszi előre is! -
ps4en azért mennek a régebbi fanatec kormányok, mert a sony engedélyezte, h játékoknként a fejlesztő dönt, milyen kormányt támogat pluszban a hivatalos ps4 kormányokon tul ... attól, h a pcars alatt megy a fanatec csr, driveclub alatt nem fog (hacsak nem csenget nekik is a fana) - tehát továbbra sincs hír rendszerszintű fanatec támogatásról a ps4 esetén (talán soha nem is lesz?). persze korrektebb lett volna, ha MINDEN ps3as kormány megy ps4en is, de a sony is pont olyan genny (=profitorientált), mint a másik
xbonera meg embertelen áron lehet venni majd egy csw v2 full szettet, ikszbokszkormánnyal, cakkpakk 300e környékén - ezt meg lehet köszönni a patkány MS-nek, h nem engedi a cross-platform kormányokat
( nekem one és tx van, amire egy kisebb vagyont (relativ...) költöttem ( th8a váltó, gte wheel, g25 pedál ricmotech adapterrel ), de így sem tudom azt mondani rá, h perfekt. egyszerűen ezért az árért többet várnék! a csr az előző konzolgenerációban az volt, az árához képest, nyilván. )
-
Tegla80
addikt
Csak mondom,h pl a T100 az megy PS4 el pl DC ban es alapban nem is tamogatott kormany.
Sztem a logi azert nem megy mert latja,h logi es nem engedi a rendszer.....A fanatec csongetett lovet ,igy kikerult a tiltolistabol az a tipus ami ugymond hasznalhato lesz.
Penz-penz-penz semmi mas amirol ez is szol..... -
izitom
tag
Fanatecből nemsokára bemutatják az új XBoxOne kormányt, ha szerencsénk lesz a 2-300 eurós kategóriában,
a drágább CSW-hez pedig új kormánykerék(csak kerék) lesz, gondolom abba teszik a két filléres biztonsági chipet, ami kell a One-hoz.
Viszont PS4-hez firmware-ből megoldják a régebbi termékek támogatását(eddig ez sem volt jellemző, inkább kiadtak egy új terméket régi belsővel, azt nincs más vegyed ha kell)
Ilyen erővel az összes USB-s Loginak is menni kénne -
Yodamest
veterán
Kedves az életetek ne vegyétek ezt a gagyi szart. A cikk első során jót nevettem, ennek a brendnek semmi köze nincs a minőséghez.
-
izitom
tag
Még jó hogy a Fanatec most jelentette be hivatalosan milyen kormányai fogják támogatni az új konzolokat.
https://www.fanatec.com/forum/discussion/153/fanatec-on-playstation-4-and-xbox-one
És nem csak a jövőben megjelenő új termékek, hanem a régiek is!
Még jó hogy van ilyen eladó cuccom is -
Raymond
titán
Ja, szomoru hogy nem lehet kihozni egy termeket ami mindharom platformra mukodik normalisan foleg most hogy mar csak harom an es mindenhol USB a csatlakozo. Igaz szimplan PC/PS vagy PC/XB kombo valoszinubb mint PC/PS/XB meg it nyugaton is. Asszony eleve ferde szemmel nez ram a sok kormany vegett plusz meg ott a wheel stand is.
-
Hát a szimulátor rajongóknak ez csemege,nagyon korrekt cuccok ezek,de meg is kérik az árát.
-
Raymond
titán
A helyzet az hogy mas valasztas sajnos nemigen van ha az ember egy olyan szettet akar ami cross-platform hasznalhato. PC only persze mas helyzet, de per pillanat a Thrustmaster az eggyetlen ami mindenhol hasznalhato, mert senki mas nem licenszel a kozolokra es gyart hasznalhato minoseget. Madkatz es Saitek sajnos meg ugy sincs orr kormany teren mint a TM. Mondom ezt ugy hogy van itthon 2 darab meg az eredeti FF-es Microsoft 360 kormany es egy Logitech DF GT. Volt egy Logitech DF PS2-hoz is de azt mar elajandekoztam per eve. Egyszeruen mas valasztas mint egy meregdraga valami vagy egy Thrustmaster T100 nem volt ha egy PC/PS4 cross platform megoldas kellett de mivel a PS4 vasarlasa meg odebb van igy maradt a DF GT ami jo lesz az AC es PCARS-hoz az iden. Aztan majd meglatjuk
-
gianni85
veterán
Elfogadnék egy Ferrari TX kormányt ezekkel a kiegészítőkkel + botváltóval a One-hoz, de megvenni közel sem ilyen áron...
-
hocico
tag
ááááááááááá
kell! -
Tegla80
addikt
"....legjobbat......Thrustmaster......"
Ezen jot rohogtem......
Plusz nagyon remelem,h mas is beszall a bizniszbe es lesz jobb alternativa az uj konzolokhoz...... -
Ez a pedál már load-celles?
-
törölt tag
válasz
Penge@Borisz #5 üzenetére
Ezek szerint ez nagyjából a G27 kategóriája?
Sokkal magasabb árra számítottam miközben olvastam a cikket hogy ez micsoda csúcs szerkezet. Nem ismerem a Thrustmaser cuccait, viszont úgy rémlik, hogy a legtutibb kormányok/pedálok azért nem 150 fontba kerülnek.
-
-Solt-
veterán
válasz
Penge@Borisz #5 üzenetére
Rádob az ember egy 35 centis kormányt, és bőven elvan... sőt, kb egy tízesből megvan a loadcell is...
-
-Solt-
veterán
Ennyiért ez rengeteg! Inkább egy G25/27, ha pedig maximális tudás, akkor Frex, vagy valami Fanatec szett.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Penge@Borisz #2 üzenetére
Nekem a TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition van meg és elég vegyesek az érzéseim: A motorikus része nagyon pontos, precíz és erős, imádom. De az a fröccsöntött műanyag pedálszett hozzá azzal a félgagyi kormánnyal abszurd. Mondhatnám, hogy rá vagyok kényszerülve a kiegészítők megvételére. Egyelőre túl tudtam magam tenni az anyaghasználati problémákon, de azért a pici bogár ott van a fejemben mindig.
-
Penge@Borisz
tag
válasz
Mooka-Miki #1 üzenetére
Olyan 90 körülre saccolom a pedálszettet, a perecet meg 70-80-ra. Mindenképpen nevetségesek ezek az árak egy játékvezérlőért. Ahogy a T500 RS bőven 100 feletti árazása is egy tökélees hülyének nézés, hol ér már ennyit egy játékvezérlő...
-
Mooka-Miki
senior tag
Kíváncsi leszek mennyi zsetonba fognak ezek kerülni itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat nem spórolt semmivel a T3PA-PRO és a TM Leather 28 GT Wheel Add-On esetében.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest