Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Én még nem játszottam az elsővel sem,de a gameplayeket látva nagyon várom.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Szóval megölted Whispert, Thundert, elvetted feleségül Lady Greyt, és áldoztál embereket a templomban? (hirtelen nem ugrik be a neve...)
-
neoforce
aktív tag
ÁÁá ez nagyon durva game legalábis az elsö része nagyon jó volt párszor végig toltam:-)
Már várom 2.részt -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
én is várom.. most már 4
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
A questeknél a választásaid miatt maradtál jó.
-
ChromeX
addikt
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
engem tudod h éredekel, és rendkívül várom már ha így lesz akkor ennej csak örülni tudok
fable wolrd powaa
-
Sirandrish
legenda
Ennyire nem érdekel senkit ez a game?
Ennél azért nagyobb érdeklődést vártam..főleg hogy az 1 is fasza volt.. -
Sirandrish
legenda
válasz
bagyulajuve #1 üzenetére
ezt énis nagyon várom.
Amugy hogy lehet benne rossznak lenni? 3szor kiirtottam komplett falukat meg mindenkit kinyirtam akit lehetett és mégis jó voltam
-
bagyulajuve
addikt
remélem jön februárban, az első részt 2x is végigtoltam, 1x rosszfiúként, 1x pedig jófiúként
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia