Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
te nagyon csúnyán kevered a szoftverek licenszével és gyártási folyamataival kapcsolatos fogalmakat.
attól, hogy egy szoftver open source vagy ingyenes, attól még készítheti nagyvállalat, hagyományos gyártási módszerrel.illetve nem ugyanaz az audi fékrendszeréhez írt szoftver, meg az a szoftver, amit felhasználnak az auti fékrendszer-szoftverének előállításához.
egyébként meg a #58-ban igen hasznos tanács(ok) hangzottak el.
-
bambano
titán
nem adok neki root jelszót.
mint ember, egyenrangú, mint ügyfél, nem, mert ő fizet, akkor ő magasabb rangú. de ha a géppel kapcsolatban dönteni kell, akkor megint nem egyenrangú, mert azért fizet, mert én jobban értek hozzá. az ő szakmájához meg ő ért jobban, az igényeit is ő tudja jobban, itt megint nincs egyenrang, mert hogy a bánatba mondhatnám meg helyette, hogy mit akar? én azt mondom meg, hogy hogyan akarja azt a mit.összességében az ügyfélre nézve egyáltalán nem hátrányos, hogy nem tekintem egyenrangúnak.
-
bambano
titán
Kik azok a főlények?
A felhasználót pedig soha nem fogom egyenrangú partnernek tekinteni, mert az én szakmámban én tudok többet, az ő szakmájában meg ő.Szerk: szerintem mindenkinek jót tenne, ha a liberalizmus téves kinövéseit levagdalnánk végre.
(#49) Keeperv85: "olyan istentelen lassú volt a kódkiegészítés benne": nekem is volt olyan gépem, úgy konfigurálva...
-
bambano
titán
"akinek van jogsija, tudnia kell autót szerelnie? Nem hinném.": nem hit kérdése, jogszabály szabályozza, hogy mennyire kell tudni autót szerelni. igenis vannak feladatok, amiket el kell tudni végezni az autón. azok a dolgok, amiket egy win usernek is illene tudnia, nem nehezebbek, mint amit jogsi esetén elvárnak autószerelés kérdéskörben.
-
bambano
titán
"csak úgy tűnik egyikőtök sem értette mit jelent az a hogy "akik még nem GUI előtt butultak": azt nem is lehetett érteni, mert az eredeti szöveg szerint semmi rád vonatkozó specifikum nem volt benne. Amit sugalmazni akartál, hogy értsünk ki belőle, azt a következő bekezdés ragozásából lehetett megsejteni.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
az meg egy tipikusan téves szemlélet, aki azt hiszi, hogy van a pénzes windows meg az ingyenes legális és közötte nincs semmi.
Mert ott van még közötte a pénzes unix világ.
"Az fejlesszen ingyen szoftvert akinek ingyen van a fűtés meg a villany és boltban is utána hajítják a sonkát. Vagy még gyerek státuszban van és a szülei eltartják.": téves hozzáállás. ha a munkádat segítette az ingyen szoftver, akkor lehetőséged és erőd szerint visszaadhatsz a közösségnek. egy jó bugreporttal vagy egy hibát javító patch beküldésével a saját munkád is előrébb lehet meg a közösség is profitál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest