Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ez az "Embertárs" megszólítás nekem elég nyersnek tünik, de a mobilnemzedék korában már ezen sem csodálkozom.
Hidd el nem bosszantott fel, hogy a szerző címlapos írásában ez szerepel,
Aki Windows alatt butult, izé szocializálódott, "
csak úgy gondolom hogy a PH! szerkesztőinek a felelősége, hogy ez így benne maradhatott a cikkben.Egyébként én nem Windowson szocializálódtam, csak úgy tűnik egyikőtök sem értette mit jelent az a hogy "akik még nem GUI előtt butultak". Ez az az időszak amikor még a kis Torvalds óvodába járt és a Gates fiú meg a QDOS hasznából BASIC interpretereket reszelt a garázsában.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -30% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
Üzleti előfizetők hirdetései
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest