- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Paksi Atomerőmű vezérlőrendszere.
Vagy az Audi fékrendszere...Szerintem laikus is érti ezeket nem lehet ingyenes szoftverekkel üzemeltetni.
Nem csak pénzügyi okai vannak, hanem nyilvánvaló joskapista nem rendelkezik elég információval, hogy a laptopján összebarkizza ezeket. És a "fogyasztó" sem szeretné... mert a bizalma, biztonságérzete ezekben az esetekben erősebb iránymutató mint az ingyenes szoftverek iránti vonzalma.******
Szóval ez érvényét vesztette:
Ingyenesen nem kiváltható szoftver viszont nem létezik és ha szerinted van olyan, akkor itt neked vannak, nem is kicsit mély hiányosságaid! -
A kérdést nem nagyon értem, hogy érted, hogy a programomhoz vannak-e ilyenek? Mit kéne a programomon backupolni meg archiválni? Egyébként persze nem csak én fejlesztem ha úgy vesszük, mert valójából számos külső programot is meghívok. De a saját kódomat én rendezem, magamat meg csak tudom még követni. Na persze nem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest