Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Paksi Atomerőmű vezérlőrendszere.
Vagy az Audi fékrendszere...Szerintem laikus is érti ezeket nem lehet ingyenes szoftverekkel üzemeltetni.
Nem csak pénzügyi okai vannak, hanem nyilvánvaló joskapista nem rendelkezik elég információval, hogy a laptopján összebarkizza ezeket. És a "fogyasztó" sem szeretné... mert a bizalma, biztonságérzete ezekben az esetekben erősebb iránymutató mint az ingyenes szoftverek iránti vonzalma.******
Szóval ez érvényét vesztette:
Ingyenesen nem kiváltható szoftver viszont nem létezik és ha szerinted van olyan, akkor itt neked vannak, nem is kicsit mély hiányosságaid! -
A kérdést nem nagyon értem, hogy érted, hogy a programomhoz vannak-e ilyenek? Mit kéne a programomon backupolni meg archiválni? Egyébként persze nem csak én fejlesztem ha úgy vesszük, mert valójából számos külső programot is meghívok. De a saját kódomat én rendezem, magamat meg csak tudom még követni. Na persze nem mindig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest