- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Egyértelmű, hogy a Celeron G1610 gyorsabb, de ez nem egy kategória és felesleges az összehasonlítás is mivel szerintem más a célközönsége. Arról nem is beszélve, hogy a G1610 55W TDP-s a J1800 pedig 10W, és bőven elég rá a passzív borda.
Nekem a Giga van, elsősorban HTPC-nek használom és NAS-nak. 24/7-be megy már lassan 2-3 hete. Hibátlan, 40 fok körül mozog a proci hőmérséklete (passzív) filmnézés közben és természetesen mindent visz, emellett eszik 13-14W-ot az egész és kussba van. D2550 Atom-ot váltotta nálam, és az után tudom mondani, hogy ennek a Bay Trail cuccnak semmi köze már az Atom névhez, teljesítményben, támogatásban pedig főleg hatalmas különbség van köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest