Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos1983
újonc
válasz
d@minator #12200 üzenetére
Igen, arra gondoltam vegul, hogy megkerdezem a fogyasztovedelmet , mert amugy idom az van mint a tenger, nem kell SOS megoldodnia az ugynek.
(egyaltalan nem gond kethetente egyszer 1800 forintert lemennem mosodaba amig huzodik ez a tema, de akkor nem marad bennem kerdojel hogy nem kerdeztem meg)Aztan ha nem tudnak segiteni akkor kitalalom merre tovabb.
Szivem szerint ez a mosogep menne a szemettelepre es vennek ujat helyette DE az a helyzet hogy epp most fogok kulfoldre koltozni igy afele huz a szivem hogy a berloknek akinek kiadom a lakasomat, a javitott mosogep is jo lehet ha meg el tud mukodni egy ideig a motor javitasa utan.Illetve azert is sajnalnam pont most kidobni mert ev elejen mar koltottem ra 30at , szivattyucsere
Centrifugalasnal ugrott egy akkorat a dob hogy letorte magarol a szivattyuhazat.
Olvastam egyebkent feljebb hogy valaki kerdezett a gorenje gepekrol, nekem borzaszto nagy csalodas, senkinek nem ajanlom.
Amikor mukodik, akkor szuper gep, nagy kapacitassal, de tenyeg miota megvan, evente legalabb egy, ha nem ket hetig gep nelkul voltunk mert mindig elromlik valami rajta.
Mindezt ugy, hogy kis haztartas vagyunk, 2 fo, heti 1-2 adag ruha kimosasaval ami szerintem eleg kimeletes elet egy mosogep szamara.Szoval akik sokat hasznaljak (naponta , vagy akar napi tobbszor) mert tobben vannak, gyerekekkel , ott nem is tudom hogy teljesithet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Warhammer 40.000
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest