Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Nem hiszem hogy érdekli őket a fogyasztása, és a ára... Ráadásul a Best Buy most sztem a 8800GTS lesz, vagy 35K-ra le fog menni az ára... A kis kategoriában marad a vegyes ilyen-olyan, a felső kategoriába a GTX280-at fogják használni, és a rekorderek is a SLi GTX280-at vagy mág több kártyás rendszert fognak gyurni...
A csak DX10 meg tökéletes....
Nekem is itt a kariba a DX10.1 azt semmire nem megyek vele...nem használja ki semmi
és a képe sem jobb, mivel mind 3 gépen be van állitva a kártya, igy ugyanolyan a két ATI-s rendszer képe, és az Nv-s rendszer képe.Szóval venni fogják a 45K, 50K, 70K és 120K-s GTX-ek.
Nem beszélve arról, hogy a Nv lépéselőnyben van pénzügyileg is, akár mikor be tudnak szálni olyan árcsökentésbe, ahova az ATI nem tudja követni öket...
Szóval marad a helyzet ugyanugy, +-pár % ide-vagy oda....
-
tzsolesz
nagyúr
-
TomBoy1986
veterán
Nem is értettem a viszontválaszát, mert ha a GTX260-ra gondolt az már régen rossz, mivel a nyitó ára 70K fölött lesz

Ebből a pénzből két 4850-et lehet venni, ami az Anandteches cikk szerint szépen maga mögé utasítja a GTX280-at is.
Zso2:
Az a szép, hogy most egyáltalán nem szorul védelemre
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)