- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
[CS]Blade2 #343 üzenetére
Igen, s most szerencsére 9800GTX feletti teljesítményt megkapsz 40-45K között. Hála az AMD-nek
-
TomBoy1986
veterán
válasz
[CS]Blade2 #339 üzenetére
Az AnAndTechen is azonos eredmények jelennek meg: [link]
[CS]Blade2:
3DMark.. ne fárassz. Ha az alapján veszel kártyát, akkor szaladj csak NV-t venni. Játékban még attól nem az lesz.Amúgy fel kéne fogni, hogy az 1280*1024+noAA+noAF-et mér defaultként. Márpedig itt mindössze azt szokás mérni
100-ból 99-en odaver egy 30K-s kártyát hűha...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
[CS]Blade2 #339 üzenetére
Igen, tudom nehéz elhinni, de az Assassins Creed jobban megy egy 3870-en, mint egy 70K-s NV-s vackon
Legalábbis 1280*1024-ben. -
TomBoy1986
veterán
válasz
[CS]Blade2 #337 üzenetére
Figyelj már, most komolyan. Leírod hogy a tesztek alapján...
De egy árva linket még nem láttam tőled, ahol tényleg ez lenne.Ellenben mutatok neked kapásból 4-et, ahol nem az van, amit írsz:
AnAndTech
Computerbase
Guru3D
OverclockersclubÚgyhogy nem értem mit kell még fikciózni.
-
TomBoy1986
veterán
Nem is értettem a viszontválaszát, mert ha a GTX260-ra gondolt az már régen rossz, mivel a nyitó ára 70K fölött lesz
Ebből a pénzből két 4850-et lehet venni, ami az Anandteches cikk szerint szépen maga mögé utasítja a GTX280-at is.
Zso2:
Az a szép, hogy most egyáltalán nem szorul védelemre -
TomBoy1986
veterán
válasz
[CS]Blade2 #169 üzenetére
A Guru3D-ben 50-60°C-os idlet írnak, s 85°C-os a terhelt.
"Let's have a look at the temperatures these cards produce. We measured at a room temperature of 21-22 Degrees C, look at idle temperature and then load the GPU 100% for a couple of minutes and measure the temperature once a second and follow the temperature delta.
No flashy graphics here as there was no time for it, but the 4850 as a single slot product will get hot. Idle temps are roughly 50-60 Degrees C, yet when the GPU is fully utilized it'll reach 85 Degrees C quite fast and easily. You can physically burn yourself if you touch the cards copper parts during a stressed session.
Please make sure you have a very well ventilated PC, as that heat is dumped inside your PC due to the single slot cooling design. This is definitely one of the negatives of the product. Hopefully we'll see some pre-installed aftermarket cooled products real soon from companies like Force3D, Powercolor & HIS." -
TomBoy1986
veterán
Én speciell örülök neki, hogy a kártyám folyamatosan gyorsul. Te meg vedd meg szépen a GT2x0-dat vagy a 9800GTX+++-t. És kész.
Az eddigiek alapján nem mondhatnám, hogy az NV igyekezne a drivergyártással - nekem is volt NV-m, úgyhogy emlékszem rá.
A GT2x0-k teljesítménye valószínűleg javulni fog még, de ezek a fantasztikus G92-esek már nem - hacsak nem módosít az eddigieken.Psych0:
-
TomBoy1986
veterán
És még mielőtt azt mondod, hogy kamu, meg hasonlók közlöm, hogy a 3870-emnek a teljesítménye pl. COD4 alatt a 8.4->8.5 váltás következőtében így változtak meg:
______________________8.4______________8.5
1024*768 + noAA_______55_______________81
1024*768 + 4xAA_______49_______________64
1280*1024+noAA_______51_______________69
1280*1024+4xAA_______45_______________51Szóval ezek az előzetes tesztek, amik a 8.5-ös és jobb esetben 8.6-os meghajtóval készültek... még hagynak némi kivánnivalót maguk után.
-
TomBoy1986
veterán
1. bekezdés:
Feltételeztem, hogy tudsz lapozni, de legközelebb majd belinkelek a kedvedért minden oldalt
"Arra probaltam ravilagitani van elet a fps a szamokon tul is, az NV-nek szinte semmibe nem kerult valaszt keszitenie a jelenlegi jatekok alatt az ATi RV770 GPU-jara, a tegnap kiszivargott extremtech (azota mar eltavolitottak a linket) architektura bemutatobol itelve, igen komolyan atlett tervezve az R600-hoz kepest, tehat nem keves penzt forditottak ra."
Ez igaz, már amennyiben ez azt jelenti, hogy a komolyabb órajelen járatott példányt kell jóval olcsóbban árulnia, mint eddig. A sima 9800GTX-et meg még olcsóbban... ha jól rémlik 65-70K körül volt az ára, most meg majd lehet kapni 40K körül... Ez biztos nem jelent az ég világon semmit sem a bevételek tekintetében, ugye?És akkor még a fantasztikus GT2x0 szériát nem is néztük... az biztos egy olcsó fejlesztés volt
Nézd meg, hogy 2db 4850-es (AnAndteches cikk) hogy teljesít vele szemben. És kb. 40K-val olcsóbban.Hűtő:
A 3870-eket is adták ki hasonló hűtővel (Sapphire), gyári órajeleken tökéletesen elegendő volt. Akinek ez nem elég, az 6K-ért vehet rá pl. egy GFX Chilla-t, vagy pedig egy gyárilag másmilyen hűtővel ellátott példányt. -
TomBoy1986
veterán
Nekem a tegnapi AMD-s reagálás tetszett a GTX260/280 kártyákra, miszerint ez az utolsó nagy egyGPU-s kártyája az NV-nek.
Ez - mivel AMD-s vezető szájából hangzott el - számomra nagyon pozitív, mert ezek szerint ők bizony erőltetni fogják a Crossfire alkalmazását, a drivertámogatást etc...
-
TomBoy1986
veterán
Ez a kártya minden tesztelt játékban megveri a 9800GTX-eket 1280*1024-es felbontástól kezdve:
És ez még csak a 4850-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest