Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, megtaláltam a linket a bejegyzés alján.
De különben a franc tudja. Itt Fehérváron minden nagyobb boltban (szupermarketekben) van automata, általában működik is. Bele lehet futni nagyban játszókba, de paff, szerintem vicces, ahogyan az emberek szembesülnek vele, hogy mennyi szemetet termelnek.
Meg ezt bírom, hogy azt mondom valakinek, hogy a tönkrement cuccait el tudja adni, az "á, ő ilyesmivel nem foglalkozik" , de 50Ft-okat meg mintha muszáj lenne, úgy gyűjtik
Az appot én sem tettem fel, minek. Ismerve az államunk működését, tuti van benne okosság.
@Tabea : Tök jó lenne, ha nem nulláról kezdtünk volna mindent, akár társadalom szintjén is, hanem tanulunk mások 20 évnyi tapasztalatából

Amúgy itt én nem csak csöviket látok összeszedni üvegeket, tök átlagos embereket is, és viszik nagy zsákokkal.
@Bird : Igénytelen a környezet - igénytelen emberek teszik azzá

@Alusky : Nem tolták volna el, mert a határidőkor kezdték el bevezetni
Esetleg ha előtte egy fél évvel kezdenek vakarózni...@updog : Az üveget olvasztással lehet újrahasznosítani... Ahol az üveg olvad, ott már nincs papír

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest