Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
M@trixfan #41 üzenetére
Hát plazmából láttam párat fél milliós kategóriában, és ugyan ilyen árban LED tv-ket is, és az utóbbi egy szemponttól eltekintve jobb volt a plazmáknál... Pedig én pont az vagyok, aki magasról tesz arra, hogy mi a "trend" és mit akarnak rádumálni az emberre, én azt választom ami a saját meglátásomból a jobbik, és a plazma sosem volt az. Egyedül a fekete színe tetszett, de ez a technológiájából adódik, CRT-nél is hasonló a helyzet.
Az átlag vásárló 150 ezer körül vesz TV-t 32"-40"-os méretben. Ha ezt a két tényezőt nézzük, akkor sem a plazma, sem az LCD/LED kategóriában ilyen árnál nincs jó, csak gagyi. Bár LEDek közt sokkal jobbak vannak ilyen árakkal, ezért érthető a vásárló miért választja azt.
Ha pedig azt vesszük, hogy mi a legjobb, és félretesszük a pénztárcánkat, akkor mind a két technológia sz@r az OLED-hez képest. Persze ez még gyerekcipőben jár, és nem igazán kapható minden sarkon, de pár év múlva majd sorozatgyártásban lesz, és sokkal jobban megéri venni, mint mást. Főleg hogy addigra a 4K is általános lesz, és jöhetnek kicsit drágább kategóriában a 4K OLED-ek, ami fantasztikus lesz
-
Ijk
nagyúr
válasz
M@trixfan #41 üzenetére
Azok járnak igazából rosszul akik jelenleg házimozira használnak egy jó közép vagy felsőkatategóriás plazmát és az 2-3 éven belül kipurcan garanciaidőn túl. Ha eddig megtörtént akkor vett másikat, ezután majd kereshet használtpiacon, mert hogy egy 250-280k-s ST60 képminőségét ilyen kedvező áron nem kapja meg az szinte borítékolható. (ST széria szerintem a házimozizás csúcsa, olyan szempontból hogy már Kuro közeli minőség és halandó ember is meg tuja fizetni)
Csak annyit tudok mondani hogy mihamarabb be kell vásárolni kiterjesztett garanciával aki még akar jó minőségű tv-t, vagy régi plazmája van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég hivatalosan is bejelentette, hogy az idei üzleti év végén felhagy a plazma televíziók gyártásával.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest