- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #23 üzenetére
Pár kört futottam a téma körül, és arra jutottam, hogyha létezik egyenértékű obi, akkor nincs óriási súlykülönbség. Ha már a nagyobb súlyú komponenseknél tartunk, telének m43-ra ott az oly 2.8/40-150 -ez APSc-n egyenértékű a 4/70-200-as nikkorral vagy sonyval és lám, a 3 obi közül épp a m43-os a legnehezebb, igaz, +-5% különbségről beszélünk.
#22: illetve egész más típusú + több munkát igényel egy összehasonlítósdi elven működő tesztrendszer. Kb a DPR-t kell koppintani - aminek sztem nincs értelme, aki ilyet akar, az szépen elmegy a dpreview-ra.
Ahol kíváncsi lennék egy összehasonlításra, ott sajnos nem sokat mondanak a képek: pl kinél mennyire jó a C-AF illetve a stabi. Stabinál felveszi-e a versenyt az állványról készített képpel, vagy "csak dísznek van".
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest