Új hozzászólás Aktív témák
-
lepke002
csendes tag
Hello,
a problémám a következő lenne, és kíváncsi vagyok, hogy ez másnál is előfordult-e már: ha a távirányítóval kapcsolom le a készüléket, akkor először kb.40 W-ra, majd kb. 15 mp. múlva pedig 25 W-ra csökken a fogyasztás, pedig semmilyen külső egység nincs rádugva, még a gyári visszaállítást is megcsináltam,de nem hozott eredményt. Ha a készülék oldalán lévő kapcsolóval is lekapcsolom, akkor sem változik a fogyasztás. Teljesítménymérővel és multiméterrel is ellenőriztük. Amit észrevettem még az az, hogy ha távirányítóval kapcsolom ki a készüléket,akkor a relék kb. 90 perc után ki-be kapcsolgatnak 2-3 alkalommal.
Bejelentettem a szerviznek, ha minden jól megy holnap megnézik.Ha lesz eredmény jelezni fogom. Aki gondolja nézze meg a TV-je fogyasztását, mert ez így olyan mintha egy plusz lámpa égne egész nap.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Eladó 2db PartyBox hangfal (Hisense Party Rocker One)
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia +konzol
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest