- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiamy
csendes tag
Végül döntöttem és ma megvettem a G20E-t. Hát, megkinlódtam vele, mire rájöttem a beállításokra, mert a Grundig óta nem volt dolgom más készülékkel. Zúgást viszont nem tapasztalok. Most próbálom az 5 éves gari regisztrációját.Létezik, hogy 2 betűből és 7 számból áll a gyári szám a kis fehér cetlin?
-
Kiamy
csendes tag
Hello!
Ma találtam erre a fórumra, mert lefoglaltam egy Philips 42PFL7685H típusú ledes tv-t, de az eladók a G20-at ajánlották! Viszont elbizonytalanítottak a zúgásról írottak, most nem tudom mitévő legyek. Eddig még nem volt csak hagyományos tv-m, jelenleg egy Grundig 70cm-es, amely 13-ik éve megy hibátlanul. Jobban tenném, ha maradnék annál?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest