- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
A zúgást sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom és ezzel azt hiszem mindannyian így vagyunk. Az én készülékem például nem zúg legalább is úgy nem, ahogyan itt már többen is leírták. Ha megszüntetek minden zajforrást a szobában és kikapcsolom a hangot a tévén, a fülemet a hátoldalán a jobb felső sarokra tapasztom, akkor hallani vélek valami nagyon enyhe ciripelést, de ez nem több, sőt még talán annyi sem, mint egy hagyományos CRT zúgása. Hangsúlyozom semmi baja a hallásomnak és kizárólag ilyen körülmények között hallani. De tény, hogy ebből a típusból vannak olyan készülékek, amiknél ez a jelenség egy alkatrész vagy összeszerelési hibából kifolyólag (még sajnos nem jöttünk rá miért) felerősödik és zavaróan hallatszik. Én még nem találkoztam ilyennel, de elhiszem azoknak, akik ettől szenvednek.
Minden elfogultság nélkül állítom, hogy ez egy remek Tv, de sajnos nem tudok neked olyan tippet adni, amivel biztosan kiszűrhetnéd a "ciripelős" darabokat.Megjegyzem, nekem is egy hasonló korú Grundigot váltott ki, amivel én korán sem voltam megelégedve, de azért kivártam, hogy elvigye a végleges adásszünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest