- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
A beégéssel, bejáratással kapcsolatban javaslom, hogy olvasd el [ezt].
-- szeretném a tv-n nézni a földi szabadon fogható adásokat. ilyenkor csak annyi dolgom lesz hogy ami van antennám azt összekötöm a tv-vel és máris fogható a digitális adás? automatikusan felismeri a tv? láttam vannak digitális adások amik kódoltak és így fizetősek. ezeket csak set top box segítségével nézhetem ha előfizetek?
Sorrendben: igen, igen, igen.
-
Celeborn
tag
Amikor én nézegettem mkv képes házimozikat, akkor láttam 100-120 rugóért egész jó BluRay lejátszót, ami már viszi az mkv-t. De ha külső vinyóról akarsz mkv-t lejátszani, akkor ott az Asus O!Play, vagy a Playon!HD és hasonló hálózati média lejátszók, amik tudnak USB-ről, eSATA-ról, ethernetről lejátszani. 20rugóért már lehet kapni ilyet. Persze ettől még 5.1-es hangrendszert külön kell szerezned, és ezeket a kütyüket optikán rá lehet majd kötni. Nálam is így van. Van egy Sony DVD-s házimozim, és egy O!Play optikán rákötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest