- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
A beégéssel, bejáratással kapcsolatban javaslom, hogy olvasd el [ezt].
-- szeretném a tv-n nézni a földi szabadon fogható adásokat. ilyenkor csak annyi dolgom lesz hogy ami van antennám azt összekötöm a tv-vel és máris fogható a digitális adás? automatikusan felismeri a tv? láttam vannak digitális adások amik kódoltak és így fizetősek. ezeket csak set top box segítségével nézhetem ha előfizetek?
Sorrendben: igen, igen, igen.
-
Celeborn
tag
Amikor én nézegettem mkv képes házimozikat, akkor láttam 100-120 rugóért egész jó BluRay lejátszót, ami már viszi az mkv-t. De ha külső vinyóról akarsz mkv-t lejátszani, akkor ott az Asus O!Play, vagy a Playon!HD és hasonló hálózati média lejátszók, amik tudnak USB-ről, eSATA-ról, ethernetről lejátszani. 20rugóért már lehet kapni ilyet. Persze ettől még 5.1-es hangrendszert külön kell szerezned, és ezeket a kütyüket optikán rá lehet majd kötni. Nálam is így van. Van egy Sony DVD-s házimozim, és egy O!Play optikán rákötve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- Fotó állvány eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest