Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
A számítógépre kötés olyan dolog, hogy kb. semmi szükség rá.
Azért, mert neked nincs rá szükséged, engedd meg, hogy más használja erre is a tv-jét. Köszi.ez a sokat fogyaszt baromság
A jelek szerint ez egy évi 10ezer forintos baromság, ezt tudom másra is költeni.nézd meg a Samsung új LED TV-it.
Nem led tv-ről beszéltünk, hanem 150ezer forintos tv-kről, konkrétan az X10-ről, ami tükröződik. A 150ezer forintos lcd meg nem tükröződik, ennyi.Még egyszer leírom, utoljára: Tisztában vagyok a plazma és az lcd előnyeivel és hátrányaival. 3 hónapig kerestem tv-t, körbejártam rendesen a témát. Elismerem, hogy van olyan, amikor a plazma a jobb választás. De olyan is van, amikor lcd-t kell venni, mert az adott felhasználásra (pl nálam) alkalmatlan a plazma tv. De valamiért a plazma tulajok ezt nem akarják felfogni. Szerintük mindenki úgy használja a tv-t, ahogy ők
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged