Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Értem én miről beszélsz és van is benne igazság, viszont 16:9 es LCD-Plazma TV-k aránya 10 % körüli Magyarországon és míg kisebb CRT-t kaphattál 30-40 ezer Ft ért, LCD-k 100 nál kezdődnek.
Ezt sokan nem engedhetik meg maguknak, így az elterjedésük lassabb lesz mint az várható.
Igaz, hogy már CRT TV-t nem nagyon lehet kapni. -
kpal
nagyúr
-
-
tothl
addikt
Az árat szerintem hagyjuk ki a képből, ha egy készülék műszaki tulajdonságait elemezzük....amikor gyerek voltam sokáig kisméretű fekete-fehér tv-nk volt, a nagyüleim falujában nagyapámnak volt az utcában először tv-je. Apukám villamosmérnőkként jól keresett, 1984 -ben 46e Ft. volt a Vidi Super Infra Color, és az átlagos kereset olyan 2-3-4e ft volt......a készülék bírt kb. 10 évet, a képe a maga idejében jó volt, de új korában sem volt olyan mint most egy sd -s olcsó plazmáé, vagy egy kb. 150e Ft -os LCD-é..és akkor a méretet még nem is vettem bele....szóval minden viszonylagos !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest