- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
"vibrál "riceg" a képe"
ezt mikor álmodtad?Ezt elég sok ember álmodja. Legalábbis sok embertől hallom, és saját tapasztalat is. Azt nem tudom mások mit értenek vibrálás alatt - lehet nem ugyanarról a jelenségről van szó minden esetben. Amit én látok az az, hogy a plazmán mintha nem lenne "tiszta" a kép, vagyis mintha zajos lenne. Nem hiszem hogy ez a képfrissítés miatt van, hanem inkább mintha a képpontok váltogatnák a színüket. Nem tudom máshogy leírni
Tény, hogy ugyanaz az anyag élesebbnek tűnil LCD-n.
Bár hozzáteszem ez elsősorban közelről látszik, normál nézési távolságról már nem. -
nismoka
addikt
Tegyél ki mondjuk egy jóminőségű állóképet egy LCD-re és egy plazmára egymás mellett, érezhető a plazma vibrálása, nyugtalan képe. Avatar, egy mesterséges film nem lesz természetes sem plazmán sem LCD-n, de tény hogy etalon a képminősége, főleg a mélység élessége nyűgözött le.(egyszerre néztem 100Hz és 200Hz es TV-n a 200Hz még rápakolt a mélység élességre, szinte már térhatású volt) De nem vitatkozni akarok egyszerüen egy vélemény a sok közül, de látom itt sok a plazma fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest