- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hmm, a képek alapján a 100 Hz-hez is "jár" a BFI, de akkor miért nem hívják következetesen "Motionflow XR 200Hz"-nek? A "400Hz" és "800Hz"-es képek pedig egyenesen értelmetlenek. De szerintem az egyik az 200Hz valós + BFI (egy frame 1x villan fel), a másik pedig 200 Hz valós + 2x BFI (egy frame 2x villan fel).
Ezért mondom, hogy "marketing bullshit" a Sony ábrája. Ráadásul ahol tavalyi paneleket használnak, ott nem lehet bfi, mert akkor még nem volt. Review alapján csak "800Hz"-nél van bfi, de a Sony nem nyilatkozik ez ügyben...
A mozgásinterpolálás nem lehet több, mint a valós frissítés.
Egyértelmű, de a Sony így számol. Az EX720-ak pl. 100Hz-esek de a mozgásinterpoláció miatt Motionflow 200Hz-esnak hívja a Sony őket. Agyrém az egész.
Minden technológiai lépésnél jól követhető a mozgás szépségének javulása?
Demóval ment, ott nyilván látszott.100Hz + interpolációt én egyébként megkedveltem, elején nem nagyon láttam a difit, aztán már igen. Soe-t nagyon ritkán látok, főleg cgi-nél, de pl. focinál egy áldás, szóval nálam mindenhol be van kapcsolva. 200Hz + interpoláció ehhez képest simább "mozgásúnak" tűnt, tényleg szinte eltűnt a blur a demo-n. A "800Hz" ehhez képest meg valahogy egyszerűen csak tényleg természetesnek tűnt, de nem egetverő volt számomra egyik lépcső sem.
Mondjuk azt én sem értem, mit szórakoznak ezzel ennyit (Illetve értem, egyszerűen máshogy nem lehetne szegmentálni a piacot).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Célkeresztben a japán gyártó kedvező árú, IPS panellel megtámogatott, LED háttérvilágítású 3D tévéje.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest