Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz Marseille199 #98 üzenetére
nex 5n-t kell venni, abban van fókuszpíking
-
Tulku
veterán
válasz Marseille199 #59 üzenetére
vagy makró?
-
Tulku
veterán
válasz Marseille199 #59 üzenetére
Gondolom, ha baromi nagy fényerővel rendelkező obival készülő képnél mindent mosni akarsz az arcon, csak a kicsorduló könnycsepp visszatükröződését, amelyben megpillanthatod a GX1-et...vagy valami ilyesmi.
-
Tulku
veterán
Én nem láttam a GH2 evf-ben sem sötétséget, sem hangyák háborúját...persze attól függ, itt is milyen obival, és mit akarsz fotózni.
Alapvetően elérhető az evf-ben, hogy világosítsa a lőni kívánt beállítást, illetve az is, hogy expo helyesen adja vissza.Ha 500-as telével, induló 10-es féről olyan égboltot, amiben 3 csillag van, akkor ott a pont, de kérdem én, mit látsz az ovf-ben akkor
ps: Hozzáteszem, nem áldott meg a Jóisten a macskafélék sötétbeni látási képességeivel...
-
Tulku
veterán
Persze, igaz...
Csak megjegyzem, lehet ez egy marketing szerves része is:
fórumozzon a sok user, írjanak hideget eleget, aztán, ha piacra kerül, és sokkal jobb, akkor beindulhat az árdat.
tkp a negatív reklám is reklám...
(volt ez így a crysis2 megjelenése előtt is, amikor "elloptak" valami nélkülözhetetlen dolgot a szoftverből...vagymi. Azért késett, azért csepegett mindenkinek a nyála, és közben a fél gamer világ ettől volt hangos) -
Tulku
veterán
Ha csak fotó, akkor ez sztem mérföldekkel van a GF1 előtt (kb GH2-vel egyszinten)
Ha videó is számít, akkor várd meg, míg megjelenik, és - amennyiben lejjebb megy a GH2 ára, mert lejjebb megy - akkor vegyél ezért a pénzért azt. (ez videóban jelenthet neki, de a hack-elt GH1-nek is)
Szerintem...
-
Tulku
veterán
"A Panasonic új, X-jelölésű objektívjeivel elektromos úton (is) lehet élességet állítani és zoomolni."
Miért van az (is) szócska?
Én úgy látom nincs rajta fókusz és zúmgyűrű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest