- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Marseille199 #98 üzenetére
nex 5n-t kell venni, abban van fókuszpíking
-
Tulku
veterán
válasz
Marseille199 #59 üzenetére
vagy makró?
-
Tulku
veterán
válasz
Marseille199 #59 üzenetére
Gondolom, ha baromi nagy fényerővel rendelkező obival készülő képnél mindent mosni akarsz az arcon, csak a kicsorduló könnycsepp visszatükröződését, amelyben megpillanthatod a GX1-et...vagy valami ilyesmi.
-
Tulku
veterán
Én nem láttam a GH2 evf-ben sem sötétséget, sem hangyák háborúját...persze attól függ, itt is milyen obival, és mit akarsz fotózni.
Alapvetően elérhető az evf-ben, hogy világosítsa a lőni kívánt beállítást, illetve az is, hogy expo helyesen adja vissza.Ha 500-as telével, induló 10-es féről olyan égboltot, amiben 3 csillag van, akkor ott a pont, de kérdem én, mit látsz az ovf-ben akkor
ps: Hozzáteszem, nem áldott meg a Jóisten a macskafélék sötétbeni látási képességeivel...
-
Tulku
veterán
Persze, igaz...
Csak megjegyzem, lehet ez egy marketing szerves része is:
fórumozzon a sok user, írjanak hideget eleget, aztán, ha piacra kerül, és sokkal jobb, akkor beindulhat az árdat.
tkp a negatív reklám is reklám...
(volt ez így a crysis2 megjelenése előtt is, amikor "elloptak" valami nélkülözhetetlen dolgot a szoftverből...vagymi. Azért késett, azért csepegett mindenkinek a nyála, és közben a fél gamer világ ettől volt hangos) -
Tulku
veterán
Ha csak fotó, akkor ez sztem mérföldekkel van a GF1 előtt (kb GH2-vel egyszinten)
Ha videó is számít, akkor várd meg, míg megjelenik, és - amennyiben lejjebb megy a GH2 ára, mert lejjebb megy - akkor vegyél ezért a pénzért azt. (ez videóban jelenthet neki, de a hack-elt GH1-nek is)
Szerintem...
-
Tulku
veterán
"A Panasonic új, X-jelölésű objektívjeivel elektromos úton (is) lehet élességet állítani és zoomolni."
Miért van az (is) szócska?
Én úgy látom nincs rajta fókusz és zúmgyűrű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Végre megérkezett a már-már legendás Panasonic DMC-GF1 igazi utódja, a DMC-GX1.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest