Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #31 üzenetére
Mondtam, hogy nem tudom milyen, mert nem én vettem, de majd ha megtudom, akkor linkelem. Van rajta ugyan így egy csomó plusz gomb, és világít is (azt hiszem pirosan). De nekem 5-6 évvel ezelőtt volt egy Trust billentyűzetem, ami világított, és jó is volt, és csak 8ezret fizettem érte
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #17 üzenetére
Na de hova megyünk már 20k-ra? Itt pont az volt a lényeg, és arról szólt a dolog, hogy a cikkben szereplő bill. 12-ért drága, mert feleannyiért is kapni egy szinten lévőt
Ha nem a pénzes oldala a lényeg, akkor meg már felejtős egy membrános bill, lehet Corsair-t vagy Razer-t venni, mint ami nekem is van
Azok már billentyűzetek
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #13 üzenetére
Jaaaj, a világítás, mekkora innováció
Van olyan is 5000-ért, mert nemrég vett egy ismerősöm, csak nem tudom pontosan milyen...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #5 üzenetére
-
BlackSoft
addikt
Na ennél olcsóbb mechanikus nincs az biztos
Szerk: Ja hogy ez már nem, csak az előző volt az, ez meg membrános... Hát ennyit egy membránosért nem adnék azt biztos
Szvsz szebbet kapni 2500-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Temérdek extra gombbal, kétféle világítással és tudásához képest elfogadható árral érkezik a játékos klaviatúra.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest