Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano és doc: hiába változtat a szolgáltató IP-t, ha 5 percenként megy az ellenőrzés. Másrészt én pl. annak idején a T-től kértem a portnyitást és simán megcsinálták. Harmadrészt ha router mögött van az ember, szinte biztosan LAN-os IP-t kap, de ha el akarod érni az ott lévő webszervert, szinte biztosan kell egy port forward, viszont szolgáltatótól még sosem kaptam LAN-os címet.
Persze tényleg nem kell ennyire bonyolultnak lennie, ha az embernek van egy értelmes routere, amivel megoldható a probléma. Amikor én a leírt megoldást alkalmaztam, DI-604 volt a router, a dyndns viszont már akkor is szerette szivatni a felhasználóit. Így mindig megvolt az IP-m és ha nem volt áramszünet, el is értem, amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest