- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igazából arra számítok hogy nem hülyítjük a népet 5%-os gyorsulással mindezt előnyként tekintve,emlegetve amikor jelentősége nincs ..ehhez nem kell a Stanfordon végezni... sima kőkemény paraszti logika elég ahhoz,hogy mi elöny és mi hátrány.... Arra számítok hogy az emberek nem arra alapoznak,hogy majd gyorsulni fog... és ez nem gyártóspecifikus..ha a fermiröl lenne szó ott is leirnám ugyanezt... az nem lehet előny hogy gyorsulni fog..remélem érted mit akarok irni,és nem nyitunk egy több oldalas vitát erről... előny lehet egy hűvös gpu,vagy nagy memória vagy sok ROP,vagy akármi...
-
TTomax
félisten
Ohh igen vártam akkor a tesztek.. azért köszi hogy engem igazolsz,éppen elkezdem kigyűjteni az infókat mert van ahol lassult...de... inkább te mutass nekem egy olyan játékot ahol gyorsult a radeon é s emiatt használható sebességre váltott...
Ugye nincs ilyen?Akkor nincs miről beszélni,akkor szimpla marketing ugye?....gyorsuló radeon...a végén még a 10.4-es catalysttel elszalad a gépből...
-
TTomax
félisten
Ugyan ne viccelj már nekem 2-5% okkal.... mennyi ez számszerileg.... mondjuk ahol eddig 20fps volt azaz játszhatatlan akkor lett 21??? Vagy ahol eddig is megvolt 60fps az most akár 63 is lehet??? Na hagyjuk már a marhaságokat,öreg vagyok én ehhez,ne egymást hülyítsük hogy gyorsulnak a játékok.Szorítkozzunk a tényekre és örüljünk ha az ATI időben elkészül a grafikai bugok javításával... ezek itt a tények , nem a wonderdriver...
Ja hát és most nézem.... idézek..."Az AMD néhány program erejéig kimérte a változásokat, amiket az alábbi felsorolás részletez:"
Ez igen,akkor ezt nekem készpénznek kell vennem,hogy bizonyos beállítások mellett... "akár"..ugyan ugyan,nem ezzel kell a népet hülyíteni...ha elítéljük az NV-t a marketingfogások miatt akkor nehogy már a konkurenciát megdicsérjük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kiszivárgott információk szerint az AMD marad a 40 nm-es gyártástechnológián.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- SQL kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest