- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igazából arra számítok hogy nem hülyítjük a népet 5%-os gyorsulással mindezt előnyként tekintve,emlegetve amikor jelentősége nincs ..ehhez nem kell a Stanfordon végezni... sima kőkemény paraszti logika elég ahhoz,hogy mi elöny és mi hátrány.... Arra számítok hogy az emberek nem arra alapoznak,hogy majd gyorsulni fog... és ez nem gyártóspecifikus..ha a fermiröl lenne szó ott is leirnám ugyanezt... az nem lehet előny hogy gyorsulni fog..remélem érted mit akarok irni,és nem nyitunk egy több oldalas vitát erről... előny lehet egy hűvös gpu,vagy nagy memória vagy sok ROP,vagy akármi...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Mutass egyet, a saját teszt is jó lesz... ugye neked 5850-ed van.. mutass egy játékot ahol gyorsult a radeonod és kisimult ezzel a driverral,és tökéletesen játszható.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ohh igen vártam akkor a tesztek.. azért köszi hogy engem igazolsz,éppen elkezdem kigyűjteni az infókat mert van ahol lassult...de... inkább te mutass nekem egy olyan játékot ahol gyorsult a radeon é s emiatt használható sebességre váltott...
Ugye nincs ilyen?Akkor nincs miről beszélni,akkor szimpla marketing ugye?....gyorsuló radeon...a végén még a 10.4-es catalysttel elszalad a gépből...
-
TTomax
félisten
Ugyan ne viccelj már nekem 2-5% okkal.... mennyi ez számszerileg.... mondjuk ahol eddig 20fps volt azaz játszhatatlan akkor lett 21??? Vagy ahol eddig is megvolt 60fps az most akár 63 is lehet??? Na hagyjuk már a marhaságokat,öreg vagyok én ehhez,ne egymást hülyítsük hogy gyorsulnak a játékok.Szorítkozzunk a tényekre és örüljünk ha az ATI időben elkészül a grafikai bugok javításával... ezek itt a tények , nem a wonderdriver...
Ja hát és most nézem.... idézek..."Az AMD néhány program erejéig kimérte a változásokat, amiket az alábbi felsorolás részletez:"
Ez igen,akkor ezt nekem készpénznek kell vennem,hogy bizonyos beállítások mellett... "akár"..ugyan ugyan,nem ezzel kell a népet hülyíteni...ha elítéljük az NV-t a marketingfogások miatt akkor nehogy már a konkurenciát megdicsérjük...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
driverről driverre gyorsul FPS-ben
Hogy micsoda???Urban legend...Wonder driver,meg a jóindulatu ügyész... egyszerűen nem létezik...gyorsulás FPS-ben.... hehehe...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kiszivárgott információk szerint az AMD marad a 40 nm-es gyártástechnológián.
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce RTX 2060 Super Dual Evo V2 Advanced 8GB GDDR6 256bit VGA videókártya
- Hibátlan - MSI AMD Radeon RX 6600 Mech 2x 8G GDDR6 128bit VGA videókártya
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- ELKELT, FIZETVE! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest