Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
Különálló játék lett volna ha megcsinálják..
LINK -
VictorHUN
aktív tag
POP világától nem fog messze állni
-
úgy látom ez az egyiptom mejön a népnek. a cím alapján én féltem hogy csak a a címnek lesz köze egyiptomhoz de a bevillanó képek után megnyugodtam. kíváncsian várjuk!
exumed meg hatalmas volt anno!
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

-
danikollar
őstag
Semmiképp sem tűnik rossznak!

-
mephi666
nagyúr
válasz
Shatterstar
üzenetére
fps-ből is lehetne valami jó egyiptomos, mint anno volt az exhumed

#6: jaja, itt is... és csodálkozok, hogy azóta ilyen környezetbe nem próbáltak fps-t rakni (komolykarcsit leszámítva, de az egy szórakoztató, de komolytalan hent) ...az ilyen cod/mw/stb-kaliberű fps-ek meg teljesen hidegen hagynak...
-
Chapel
addikt
Én örömmel vettem volna az Assassins Creed sorozatban is egy egyiptomi témájú részt...ha sandbox jellegű és tényleg fárók korabeli Egyiptom az jó!

-
Shatterstar
aktív tag
Engem megvettek kilóra az hét szentség!!!! A lényeg hogy Egyiptom és környékén játszódjon a sztori
A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valami jó kis egyiptomi kaszabolós akciójátéknak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot