Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
Különálló játék lett volna ha megcsinálják..
LINK -
VictorHUN
aktív tag
POP világától nem fog messze állni
-
úgy látom ez az egyiptom mejön a népnek. a cím alapján én féltem hogy csak a a címnek lesz köze egyiptomhoz de a bevillanó képek után megnyugodtam. kíváncsian várjuk!
exumed meg hatalmas volt anno!
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

-
danikollar
őstag
Semmiképp sem tűnik rossznak!

-
mephi666
nagyúr
válasz
Shatterstar
üzenetére
fps-ből is lehetne valami jó egyiptomos, mint anno volt az exhumed

#6: jaja, itt is... és csodálkozok, hogy azóta ilyen környezetbe nem próbáltak fps-t rakni (komolykarcsit leszámítva, de az egy szórakoztató, de komolytalan hent) ...az ilyen cod/mw/stb-kaliberű fps-ek meg teljesen hidegen hagynak...
-
Chapel
addikt
Én örömmel vettem volna az Assassins Creed sorozatban is egy egyiptomi témájú részt...ha sandbox jellegű és tényleg fárók korabeli Egyiptom az jó!

-
Shatterstar
aktív tag
Engem megvettek kilóra az hét szentség!!!! A lényeg hogy Egyiptom és környékén játszódjon a sztori
A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valami jó kis egyiptomi kaszabolós akciójátéknak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Gyári Sony PS5 Black Cover PS5 Slimhez/Pro-hoz!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot