Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
Különálló játék lett volna ha megcsinálják..
LINK -
VictorHUN
aktív tag
POP világától nem fog messze állni
-
úgy látom ez az egyiptom mejön a népnek. a cím alapján én féltem hogy csak a a címnek lesz köze egyiptomhoz de a bevillanó képek után megnyugodtam. kíváncsian várjuk!
exumed meg hatalmas volt anno!
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

-
danikollar
őstag
Semmiképp sem tűnik rossznak!

-
mephi666
nagyúr
válasz
Shatterstar
üzenetére
fps-ből is lehetne valami jó egyiptomos, mint anno volt az exhumed

#6: jaja, itt is... és csodálkozok, hogy azóta ilyen környezetbe nem próbáltak fps-t rakni (komolykarcsit leszámítva, de az egy szórakoztató, de komolytalan hent) ...az ilyen cod/mw/stb-kaliberű fps-ek meg teljesen hidegen hagynak...
-
Chapel
addikt
Én örömmel vettem volna az Assassins Creed sorozatban is egy egyiptomi témájú részt...ha sandbox jellegű és tényleg fárók korabeli Egyiptom az jó!

-
Shatterstar
aktív tag
Engem megvettek kilóra az hét szentség!!!! A lényeg hogy Egyiptom és környékén játszódjon a sztori
A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valami jó kis egyiptomi kaszabolós akciójátéknak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Xbox 20th annyversary limited edition kontroller
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A PoP is azért tetszett mert a keleties zenék+környezet abszolúte képes volt magába szívni! A természetfeletti része a dolognak ugyan nem égetően fontos,de ha ebbe is tesznek különleges képességeket (időlassítás pl) akkor dupla annyira fogom élvezni a cuccot