Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
"Thank you for your message to DeepL Support!
You chose an annual subscription when you started you DeepL Pro subscription with the free trial on November 14, 2021.
As the DeepL Pro Service you booked is a subscription, it renews automatically, if not cancelled in time.
As a gesture of goodwill, we could downgrade your contract to a monthly subscription as the first month has already fully passed and the service was used during that time. We could then cancel retroactively to December 28, 2021 and refund the remaining annual fee of 62.89EUR.
Feel free to give us a short feedback wether we may continue this way for you.
If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us again!"Le volt az mondva, hisz nem tudtam használni se...
Közben találtam emailt a lemondásról:
"Your DeepL Pro subscription 1050342 was canceled. Your subscription will remain active until the end of the current billing period, 2022. nov. 27., at which point, your subscription will be deactivated."
Én nem tudom mi ez..
Közben találtam egy másikat is: nov 28.-án:
"
Dear xy
Thank you for upgrading your subscription to an annual plan."Én biztos nem upgardingoltam...
-
Anonymusxx
senior tag
Épp ez az h már lemondtam régebben.. "Your subscription was canceled" Most ezt írja:
"Subscription fee€8.99 /monthNext paymentJanuary 28, 2022"
Ez normális hogy a next paymentnél ez van?
--
Am már közben írt a support h visszautalja a pénzt, meg is magyarázták h miért vonta le. de még ne volt időm átolvasni pontosan...
-
Anonymusxx
senior tag
Egy pár hónappal ezelőtt kipróbáltam az ingyenest, erre meg két nappal ezelőtt levon magától egy egy éves előfizetést.
"Subscription number1050342Statuscanceled on November 28, 2021, active until November 27, 2022"
€71.88 /yearNext paymentNovember 28, 2022
Sehol nem látom a lemondás se, a supportnak írtam a refunddal kapcsolatban. Ha nem jönne össze, és bemegyek az otphez tudnának ott refondolni?
--
Amúgy meg ennyit ér hogy mindenhez kell az sms, simán leszedtek majd 30-at a számláról úgy h nem is tudtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest