- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
"Thank you for your message to DeepL Support!
You chose an annual subscription when you started you DeepL Pro subscription with the free trial on November 14, 2021.
As the DeepL Pro Service you booked is a subscription, it renews automatically, if not cancelled in time.
As a gesture of goodwill, we could downgrade your contract to a monthly subscription as the first month has already fully passed and the service was used during that time. We could then cancel retroactively to December 28, 2021 and refund the remaining annual fee of 62.89EUR.
Feel free to give us a short feedback wether we may continue this way for you.
If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us again!"Le volt az mondva, hisz nem tudtam használni se...
Közben találtam emailt a lemondásról:
"Your DeepL Pro subscription 1050342 was canceled. Your subscription will remain active until the end of the current billing period, 2022. nov. 27., at which point, your subscription will be deactivated."
Én nem tudom mi ez..
Közben találtam egy másikat is: nov 28.-án:
"
Dear xy
Thank you for upgrading your subscription to an annual plan."Én biztos nem upgardingoltam...
-
Anonymusxx
senior tag
Épp ez az h már lemondtam régebben.. "Your subscription was canceled" Most ezt írja:
"Subscription fee€8.99 /monthNext paymentJanuary 28, 2022"
Ez normális hogy a next paymentnél ez van?
--
Am már közben írt a support h visszautalja a pénzt, meg is magyarázták h miért vonta le. de még ne volt időm átolvasni pontosan...
-
Anonymusxx
senior tag
Egy pár hónappal ezelőtt kipróbáltam az ingyenest, erre meg két nappal ezelőtt levon magától egy egy éves előfizetést.
"Subscription number1050342Statuscanceled on November 28, 2021, active until November 27, 2022"
€71.88 /yearNext paymentNovember 28, 2022
Sehol nem látom a lemondás se, a supportnak írtam a refunddal kapcsolatban. Ha nem jönne össze, és bemegyek az otphez tudnának ott refondolni?
--
Amúgy meg ennyit ér hogy mindenhez kell az sms, simán leszedtek majd 30-at a számláról úgy h nem is tudtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest