- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Olyannal találkoztatok már, hogy OpenElec RasPI2-őn játsza a filmet, majd egyszercsak elmegy az erősítőnél a Center hang? Vagy pl zenel lejátszásnál a bal hangfal? Erősítő újra indítás megoldotta, de nem tudom ez most RasPI, OpenElec, vagy erősítő gond lehet-e. Van egy PC-m Kodival, majd tesztelem... eddig azzal játszottam le, nem volt gond, nemrég megjött a RasPI, azzal sem volt gond egy hétig, amjd kezdte ezeket az elmenéseket....
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
HTPC-t csinálnék, meguntam az Asus OPlayt....
Alapvetően OpenElecelnék, de tőlem lehet Kodi is ubuntuval, mindegy. Bírom a szívást
Az alapvető kérdésem, hogy milyen chipsettel lesz a legkevesebb gondom? AMD? Intel? Nvidia tudom a nagy kedvenc a Linuxnál, de ION-os alaplapot nem nagyon látok mostanság. Marad gondolom az Intel meg az AMD.
Namost a két irányra:
1: Ha AMD, akkor A4-5000 vagy inkább A1-es 5150? Alapvetően csak HTPC-nek csapatnám, esetleg később menne még rá ez az.. de ezt most még nem látom előre.. A kölcsönzéseket most a OpenWRT-s routerem intézi Transmissionnal... Filmeket néznék, nem tudom Youtube FullHD kell-e nekem, sosem láttam még semmit onnan így (na jó max 1-2 klippet
Illetve zenehallgatás, ha már HTPC
2: Ha Intel, akkor mi?
Nem érdekel, hogy 15 vagy 20W. Menjen rendesen, stabilan.... 3D nem izgat (Samsung TV-m van, szellemképes a 3D...) 4K marketingnek sem én vagyok a célközönsége
Van egy Denon 3808-as erősítőm, ami tud TrueHD-t meg DTS-HD -t vagy miket, amik nem tudom mikor kellenek nekem, de jó lenne, ha az HTPC is tudná
Adjatok valami tippet...
Köszi
laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest