Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
"
"Elozo hozzaszolasomra nem erkezett semmi hozzaszolas, ez azt jelenti, hogy mindenkinek tokeletes a 3D-s kep?"Vagy azt, hogy nem mindenki néz 3D-t.
"En nem allitottam, hogy mindenki 3D-t nez, es nem is utaltam 1 szoval sem ra.
Viszont a filmeket nezok azon reszhalmaza, akik a filmeket 3D-ben nezik nem szolak hozza a temahoz, ez teny. Nyilvan ez felvet tobb eshetoseget is:
1. Senki nem nez 3D-ben filmet
2. Aki 3D-ben nez filmet, annak mindenkinek jo a kep
3. Senki olyan nem olvasta aki ugy erezte volna, hogy szeretne segiteni, vagy otlete lett volna, hogy mit erdemes megnezni, atallitani. -
doberman
senior tag
lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam.
2 giga ram az 1 gigához képest képez plusz tartalékot ha netalán plusz feladat adódna a htpc-nek.
(egyébként észrevetően gyorsabban indítja el a lejátszást a "szétrarolt" iso állományoknál mint 1 giga esetében)a 2x1 olcsóbb volt mint az 1x2.. bár matematikailag ugyanannyi memória mennyiség...

-
Melorin
addikt
Én ez alapján csináltam:
- Install openelec from the USB stick (This will wipe your drive!!)
- Restart the computer with your live Linux system and start GParted
- You will see 2 ext4 partitions: openelec boot (~250MB) and openelece storage (rest of your drive's capacity)
- Reduce the size of the storage partition to your prefered value (min. 4GB)
- Create a NTFS partition for Windows (and preferably a NTFS partition for your data)
- Shut down the computer and remove the live Linux media
- Restart the computer with the Windows installation media and install windows
- Restart the computer. It wil boot into Windows. Don't worry that there is no sign of openelec at this point
.- Install EasyBCD and start the program. Create a new boot entry. Select the Linux tab and Syslinux as bootloader. Your openelec boot path will be displayed. Adjust all settings (names, default boot, timeout etc.) and save everything.
- Restart your computer. Voilá, the boot menu will be displayed and you can select between Windows 7 and openelec
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest