Új hozzászólás Aktív témák
-
karicska
tag
Ha asztalid van akkor egy 9600GT-t belehet szerezni 20Ft környékén már simán. Nekem is az van. 9600GT-t használom koprocesszornak
3DMark Vantage-ban így a procim 10000 helyett 21000 pontot kapott!
Törések szimulálásáról a grafikában és ezt gpu-n akarom számoltatni, dióhéjban erről szól a diploma munkám.
Egyébként érdekes lesz ez az openCL-s dolog, ugyanis ma szórakoztam a dologgal egy kicsit.
Feltettem Ati Stream sdk-t és az NVidia-s NBody projektet nem sikerült az Ati -s opencl.dll -l műküödésre bírni (újra fordítottam a projektet és az Ati-s headereket valamint librarykat használtam, majd az Ati-s opencl.dll -t ette meg). Valami felszabadító függvény még nem került bele az AMD-s opencl dll-be. Mellesleg a Stream SDK 2.0 beta-ban jelenleg még csak CPU támogatás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged