Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
OnSet nem kel Murder-t hibáztatnod nem azért léptünk ki(legalábbis én nem azért),mert ő majdnem vissza lépett.Nem is volt semmi bajom a szervezéssel sem csak megláttam,hogy mindenki nagyon jó játékos.Feladtam,mert nem akartam szenvedni.Én azt gondoltam,hogy mindenki megkapja utánam a 2 pontot és elvagyok felejtve.Ebből persze baj lett,mert nem tetszett,hogy kiléptem/tünk.Tudom,hogy ezt nekem már tudnom kellet volna,hogy nem lesz esélyem.Be is vallom ez hiba volt de,hogy emiatt most ekkora gond legyen ezt soha sem gondoltam volna.Murder,OnSet azt látta köztetek,hogy barátokból ellenségek lesztek,emiatt a verseny miatt.És ezt azért írtam,hogy ez egy játék ne veszekedjetek ilyenből higgyétek el,nem éri meg.Köszönöm,hogy azért szerveztetek egy versenyt.
-
BladeHero
tag
Na nem is Vasárnap,hanem holnap nem leszek.Akivel nem játszottam és Vasárnap nem ér rá az most szóljon,vagy hallgasson örökre
szerkesztés: OnSet ha lehet frissítsd a listát kíváncsi vagyok ki hol áll. -
BladeHero
tag
Ki az akivel még nem mentem,és holnap nem ér rá?
-
BladeHero
tag
Van aki nincs bejelölve ismerősnek.Azok kedvéért leírom,hogy most fent vagyok.
-
BladeHero
tag
Én holnap bármikor ráérek.
szerkesztése nem egész nap leszek fent.
-
BladeHero
tag
Lehet,hogy én meg nem megyek.Annyira laggolok,hogy semmi értelme így versenyezni.Holnap majd megmondom,hogy versenyzek vagy nem.
-
BladeHero
tag
Nekem Vasárnap lehet nem lesz jó.
-
BladeHero
tag
Jelentkezek én is,bárnem sok eséllyel
IGN: BladeHero
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest