Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konzumer kategóriában a név semmire nem garancia, belépő szinten főleg nem. Sajnos ez általában ilyen. Az Onkyo is gyárt jó erősítőket, de a szettjeikbe ahogy nézem, az alapmodelleket teszik.
Most nézem, ez talán a legkomolyabb 5.1 szettjük, miközben egy korrekt felső-középkategóriás erősítő (RZ820 például) önmagában kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
ZnVjaw0K
tag
válasz #72042496 #10 üzenetére
Nem szatelit, vagy olcsó gagyi.
Tök minőséginek látszó és viszonylag méretes fadobozos hangszórók és egy szép nagy házimozi erősítő mindenféle okosfunkciókkal. Típusra nem emlékszek, de olyan embernél láttam, akinél nem igazán számít a pénz, szóval gondolom nem a legolcsóbb. Idén télen vette.
Elsősorban nem a hangládák torzítottak, hanem egyértelműen az erősítő. És tényleg brutálisan melegedett.
Szóval számomra a márka felejtős. Mindegy milyen jó termékei IS vannak, ha ilyen hulladékot IS árul, akkor a név nem garancia a minőségre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt egy idevágó hozzászólás (#71) az AVSForumról.
-
törölt tag
Az Onkyo inkább erősítők terén van otthon, de egy ilyesmi kis mini rendszer is biztos egész szépen szól.
Ezek az olcsó 5.1-ek (gondolom, ez is az volt) márkától függetlenül olyanok, amilyenek. (Én most egy HKTS16-ot küldök vissza, mert csalódás, egyszerűen nem tetszik. Nem voltak pedig magas elvárásaim, mert csak második rendszernek szántam volna, hogy legyen valami az asztalnál játszós PC-hez is.)
[ Szerkesztve ]
-
ZnVjaw0K
tag
Hát, nemrég volt szerencsém kipróbálni egy Onkyo 5.1-es 1200W-os csodát
Halkan egész jó volt, de kicsit hangosabban már borzasztó. És itt nem kell nagy hangerőre gondolni. Valami kegyetlenül torzított.
Nagy hangerőre egyébként se kell gondolni, mert olyat nem tud. A kisebbik, 2x30W-os hifim meggyalázza. Mondjuk az max hangerőn is szebben szól, mint ez halkan.
De az 1200W amúgy tényleg reális lehet, mert kívülről kellett fújatni ventilátorral, hogy ne melegedjen túl
Erről nekem nem a minőség jut eszembe. Pedig ránézésre tényleg minőséginek és komolynak tűnt. -
bteebi
veterán
Igen, neve még van. Vagy már ők is átmentek volna gagyiba? Őket is felvásárolták? Egyikről se tudok.
#4: Kicsit tényleg feleslegesen elítélő vagyok, voltam velük, pedig nem kellene. Nyilván nem mindenük béna, pláne hogy amúgy rengeteg "márkának" is készítenek termékeket. Ráadásul én alapból nem ítélem el az olcsó cuccokat se, bőven van rájuk szükség. És sokszor meglepően jók tudnak lenni ár/értékben.
#6: Ez messzire vezethetne. Akkor már minek bele TV tuner, ha én úgyis csak filmeket nézek rajta BluRayről? Minek rá SCART, mert az már nagyon régi, nekem meg nem kell. Minek rá 4 HDMI, ha nekem max. 2 is bőven elég? Meg mineka 4K3DHDR? Mondjuk ez utóbbi tényleg jó kérdés .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ALBY
senior tag
Vagy inkább ne tegyenek a tévében még egy vackot ami ki kell fizetni, tesz mellé belátása szerint hangfala aki akar.
A 20 éves használt aiwa minihifi is lealázza az összes tv hangszórót.
De legalább egy soundbart alá aki csak királyi tévét akarja nézni.Amúgy biztos ügyes lesz az Onykot, csak minek
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
őstag
Tescoban meg egyéb helyeken árult Blaupunkt "sound by JBL" logós TV-k hangja meglepően jó. Jobban szól mint az én panasonic TV-be épített prüttyögő.
-
bteebi
veterán
Panel jó, mert nem Vestel. Hang szintén jó. OkosTV platform? Lehetne akár FFOS is, de valószínűleg inkább csak simán fos lesz. Persze ez kevésbé fontos. Elektronika? Minden bizonnyal saját, ami nem valami biztató. De akkor már legalább az ára is lehetne vesteles, hogy legyen némi értelme is...
Mondjuk a "Sound by Onkyo" szerintem a Vestel célközönségét pont hidegen hagyja, persze az OLED az másik piac. Sőt, én az Onkyo helyében kétszer is meggondolnám, hogy adom-e a Vestelhez a nevemet , OLED panel ide vagy oda...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest