Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
atideath
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy Oneplus 2 meghívója amit nem használ fel akkor ha átadja nekem megköszönném. Sajnos az enyém lejárt mire meg tudtam volna rendelni.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
atideath
tag
Ha valakit érdekel van invitem. Dobjon egy PM-et email címmel és küldöm. Csak olyan jelentkezzen aki azonnal fel is tudja használni (Paypal bekötve és van elég della is a számláján).
-
atideath
tag
válasz
micafighter #5748 üzenetére
Ott sajnos nem látok semmit ami ennyire enne. Ha osszeadom akkor kb 200mb jön ki egy hónapra. Hatterben szívja valami.
-
atideath
tag
Hali. Még mindig szívok a mobilnettel.
Iszonyatosan gyorsan szipkázza le a OPO a mobilnetemet. A másik telefonomnál 100mb elég volt egy hónapra (ugyanazokat az appokat használtam) itt pedig 1 nap alatt durván 100mb-t lehúz úgy hogy 90%-ba wifin vagyok. A munkahelyem és a lakásom között van maxx mobilnet használva. Valaki tud erre valami okosat?? Mi a bánat lehet és hogy lehet lelőni?? Köszi!
-
atideath
tag
Segítsen valaki. 15 nap alatt megevett az opo 500mb mobilnetet ugy hogy szinte nem is használtam csak wifin. Valakinek van tippje mi húzza ennyire a netet? Ez piszok sok. Az előző telefonomon 100mb elég volt bőven egy hónapra.
-
atideath
tag
válasz
Avicularia #5419 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Az OPO szemszögéből teljesen lényegtelen mert ugye engedett nyitni garivesztés nélkül de mivan akkor ha egy HTC M8-nál is nyitva volt valamikor.
Na az már szívás...
-
atideath
tag
Felraktam ma a franco kernelt. Csak a fizetős Franco kernel updater-rel lehet piszkalni?? Vagy van más megoldás is hogy kiprobaljam? Köszi.
-
atideath
tag
Egy kérdés. Ha jól láttam akkor a OnePlus-hoz egy 2.1A-es töltő van. Mennyi a maximális töltő nagysága amit rá lehet tolni a telefonra? Most kaptam egy 3.1A-es USB-s töltőt. Lesz esetleg bármi baja a telefonnak ha azzal töltöm? Ez autós töltő azért kérdezem. Vagy korlátozza az áramfelvételt töltés közben és hiába van rárakva egy 3.1A-es töltőre akkor is csak 2.1A-rel fog tölteni és nem lehet baja?
-
atideath
tag
válasz
Josh777 #3592 üzenetére
Egy dolgot kérdeznék ezzel kapcsolatban. Mi érdemi dolgot lehet most NFC-vel kreállni? Az stimm hogy vannak olyan stickerek meg hasonló dolgok amiket NFC-vel le tudok olvasni és pl van benne kupon vagy link. De magamnak mi értelme van vásárolni NFC-s dolgokat? Bocsi ha hülye kérdés csak egyenlőre nem értem.
-
atideath
tag
válasz
micafighter #3511 üzenetére
Pár napja jött meg a telóm. És nézegettem de én szerencsére nem tapasztaltam semmilyen sárgulásos dolgot sem a képernyőn. Szerencsére ezt megúsztam. Ezek után áttértem a touch ghost-ra. Felupgradeltem a rendszert a legfrissebbre és nincs vele gondom. Antutuba is 10 ujjal is muxxik.
-
-
atideath
tag
Hmm. Akkor azért nem találtam mert nekem meg csak 25R van
De majd akkor mar felfrissitem a legujabbra
Arról nem tudtok valamit hogy varhato-e valamikor hogy lesz "Knock" feloldas a telefonon? Amikor megfelelo sorrendbe kell érintgetni a telefont megfelelo helyen es ugy oldja fel a kepernyozarat.?
-
atideath
tag
Azt tudja valaki hogy a Protected Folder (patternel védett könyvtár) melyik frissítéssel jött be? Mert én az istenért se találom hol lehet azt beállítani.
-
atideath
tag
válasz
micafighter #3448 üzenetére
Köszi a linket. Feltoltam a 25R-t. Viszont Modem backupot nem látok. Vagy az a kernelben lenne?
-
atideath
tag
Sziasztok. Nekem most 22R van a telón. Érdemes felfrissíteni vagy hagyjam így? Másik kérdés hogy valamilyen módon le lehet menteni a teljes modem, flash tartalmat hogy ha mégse jön be az új akkor vissza tudjam tenni?
-
atideath
tag
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki meghívót küldeni nekem? Szeretnék rendelni én is egy 64gb-s változatot de sajnos eddig hiába próbáltam nem sikerült meghívót kerítenem. Vagy honnan érdemes még rendelni esetleg? Kérem aki tud segíteni írjon rám. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest