Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
értesítési led fájó pont, viszont a kétezres aksit a vooc kárpótolja, ott egyedül a túlzott vékonyság ami nem tetszik, az már túlzás, hogy füleshez is átalakító kell
Kamerára lennék kíváncsi, hogy OPO-hoz képest rosszabb-e. az R7Plus még nagyon új, viszont a legújabb sony szenzor van benne, de nincs ois és gondolom az ára se lesz olcsó, de inkább hajlok a nagyobb kijelző felé, jobb olvasni rajta
Meg azt sajnálom az R7Plusban, hogy hiába a lekerekített oldalak, de a kép és a kávaközt van egy fekete csík, videókban látni ami nem szép, mondjuk a hátulja se tetszik, de előröl pofás készülék
A Zukról még semmit nem tudok, csak tetszik az alja olyan oneplus2 feeling
De kb egy liga leget a 1+1-el.
Meizu mx5 na arról meg fogalmam sincs hova tegyem oneplushoz képest....Mondjuk ha kijön az mx5pro az odacsap majd, elég jók a speckók.
Szóval itt tartok, hogy fogalmam sincs, már Samsungon is gondolkodtam elkeseredésemben
Nagy kijelző, jó fogyasztás, jó kamera lenne szempont nekem, a hardveres gombokat is szeretem és menjen a facebook.
Jah és a cm szabadsága nagyon tetszett -
kóóó
aktív tag
Eladtam az Opom, hogy veszek majd másikat.
Most ott tartok, hogy nem tudom mit vegyek, mert szem előtt van az oppo r5s-r7plus, zuk z1 és egy meizu mx5-ön gondolkodom még, na meg esetleg egy redmi note 2-őn. Ár/érték arányt is nézek, mert pl az r5s 199juró még ma ami nem rossz. Felhasználási szokásom, böngészés főként,facebook, messenger, olvasok cikkeket stb, pár fotó és telefonálás. soha nem játszom, néha filmezek egy picit, ha esetleg nagyon unom magam melóbaEzek közül jobb lehet valamelyik is a Oneplustól? Vagy térjek vissza végülis?
Jó lenen hamar átrágni magam, mert jelenleg egy eldobhatós telóm van, amitől bekattanaok lassan. -
kóóó
aktív tag
Egy olyan kerdesem lenne, hogy most kuldenek egy uj keszuleket garanciaztatas miatt, akkor a 2 eves garancia a regitol folytatodik vagy elorol kezdodik?
-
kóóó
aktív tag
Igazabol az Opo Supportal is kivan a f...om.
Juni 29-en nyitottam ticketet huztak halsztottak ahogy csak lehet az egeszet. Vegul csak az lett, hogy cserelni kell a keszuleket. Szerdan lesz 2 hete, hogy elvitte a futar penteken megerkezett hozzajuk es utana nema csond. Irtam nekik email-ket, valaszra nem meltattak. Meg vegul Andy Z-nek irtam, hogy szoljon mar be, hogy wtf a keszulekkel.
Erre o is mondta, hogy nem tudja mi lehet nem a szokott eljaras, de prioritast elvezek mar. Vegul tegnap hajnalban jott mail, hogy atment a vizsgalaton es kuldenek majd masikat. Azota szinten csend es varom, hogy feladjak mar vegre.....Szoval emiatt meg a sok apro hiba ami elojott az Oponal tartok ott, hogy masik keszuleken gondolkodm mar.
Csak ar/ertek aranyban verhetetlen meg mindig es nem tudom mi lenne jo alternativa. -
kóóó
aktív tag
Szerintetek megerne lecserelni az Opo-t mondjuk egy Note 4-re?
Most fognak kuldeni egy uj keszuleket garanciaztatas utan es elgondolkodtam a cseren vagy az eladasan es rapotolok max.. Az S6 is tetszik, csak az 5,1 az nekem kicsi.A G4 is tetszik, csak a bor hatlap es a hatso gombok bem tetszenek. Igazabol a szoftveres gombok se tetszenek, inkabb a fizikai ez is tetszik a Note-ban.
Jah es ha jol tudom Note-ban jobb a kamera. -
kóóó
aktív tag
Esetleg ha valaki hasznal Piston3-at a keszulekhez, az nem tudna nekem dobni egy franko hangszinbeallitast?
Olvastam, hogy xiaomi telefonokon alapbol van pistonokhoz egy hangszinprofil.Esetleg azt valahogy meglehetne szerezni? -
kóóó
aktív tag
Valaki esetleg nem tud olcson jofele uvegfoliat?
-
kóóó
aktív tag
Nem tudjatok, hogy fogok kapni valamilyen visszajelzest, hogy a visszakuldott telefonom megerkezett a telefonom?
-
kóóó
aktív tag
válasz
fornettisuti #22559 üzenetére
Nem, pedig azt hittem fognak.
-
kóóó
aktív tag
válasz
fornettisuti #22533 üzenetére
Na az szep lesz ha igaz.
Mert en ia leszedtem a mutkor es meglatszik rendesen, mert egy fem lemezzel pattintgattam le es ket oldalon vegig is sertette. Raadasul egyszer leejtettem regebbebben es a kromkeret 2 helyen serult picit.
Mivel a mikrofonom adta be a kulcsot, igy aztirtak kuldjem vissza es adnak uj keszuleket.
Ma vitte el a futar, remelem nem vonjak meg a garanciat..... :$ -
kóóó
aktív tag
Valaki nem tudja a telo dobozanak mereteit esetleg?
Nincs itthon meroszalag es a futar keri a doboz meretet a visszapostazashoz. -
kóóó
aktív tag
CM 12.1S-rol van mar valami?
A multkor igertek,hogy hamarosan kint lesz.... -
kóóó
aktív tag
Ettol felek en is, mert a oneplus cm rommal eleg jo aksiidot produkal.
Oxival mar mas kerdes... -
kóóó
aktív tag
Szerintetek megeri lecserelni a One-t egy OPPO Find 7-re?
Ma lattam, hogy a find7 arat levittek es igy elgondolkodtam. Most fogja cserelni a support a keszulekem es az uj keszuleket ha elpasszolnam nem sokkal kellene megpotolni. -
kóóó
aktív tag
Tudja valaki hol tudom a legujabb lollin beallitani, hogy ne aludjon el a kijelzo ha nezek egy videot, vagy ha megy a navigacio.
Elegge idegesito, hogy emiatt nem tudom hasznalni a navit. Mar kerestem a beallitasokban, de szerintem balfek vagyok es kiszurja a szemem, de akkor se talalom -
kóóó
aktív tag
Nekem jov heten lesz tavoli asztalos support, igaz ertelme nincs na mindegy.
Szoval mikor ticketet nyitottam ott kertek az imeit es az order number-t.
Szerintem ennyi eleg is nekik, ezutan mar latjak amit akarnak. Jol gondolom vagy hulye vagyok? -
kóóó
aktív tag
Visszajottem 44s-re mert az oxigén katasztrófa.
Viszont a ghost touch elő is jött, van valami megoldás rá?
Nem akarok lolit -
kóóó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21823 üzenetére
Oxin vagyok most, nagyon fapados az aksi ido nagyon gyenge.Szerintem hanyagold egyenlore.
-
kóóó
aktív tag
Kano esetleg az oxirol valo visszaallast a wugfresh brt-vel meglehet oldani?
Nem kavar be semmit az Oxigen? -
kóóó
aktív tag
Oxigenrol a wugfresh fele bacon root tolkittel szerintetek siman visszatudok menni valamelyik kitkat-re vagy lollilra?
-
kóóó
aktív tag
válasz
csonka #21759 üzenetére
Nem hasznaltam eddig,de a mikrofon van bekrepalva sajnos.
Mar nyitottam ticketet, ott elsonek irtak a hivas rogzitot, azon is hallani, hogy nem jo, igy elkuldtem nekik a felvetelt +kertek egy kepet a rendszerrol.
Ezeket ahogy elkuldtem visszairtak, hogy level2-re kerultem, igy mar valami technikus irt, hogy dobjak fsl oxigent es kuldjek kepet, hohy oxigen van fent.
Ez megtortent ket napja, kuldtem megint kepet es hangfelvetelt, hogy meg mindig sz@r es most varok, hogy reagaljanak mar valamit. Mert esdig minden ejszaka jott a valasz email, most viszont mar 2 napja semmi.
Pedig jo lenne ha gyorsan inteznek, mert n tudok csak kihangoditva telefonalni ami azert gaz.....Jah es, hogy megemlitsem, koszonom szepen Forest48-nak es a mi kis vitezunknek a segitseget ezugyben!
-
kóóó
aktív tag
Flowstar: G3 tema.
Vitezkem, adhatnal nekem valami elerhetoseget, mert en ha jo helyre is irtam be akkor is ennyit irtam -
kóóó
aktív tag
Mivel az angolom nem tuti, igy a google translate segitsegevel megprobaltam rajonni az rma menetere es igyekeztem kitolteni, sikerult a ticket, remelem jo helyre irkaltam es ertik a google forditot
Jah amugy masnal is elofordult mar, hogy a gyorstoltes is megadta magat?
Csak mert nem tudom, hogyan de nalam ez is sikerult, van olyan, hogy 6-8 ora alatt se sikerul feltolteni teljesen 100%-ra, sajat cuccaival.
Pedig meg tavaly olyan szepen, pikk-pakk felnyomta magat. -
kóóó
aktív tag
Modem vagy rom csere megoldana a mikrofon problemam? A mai nap leszedtem a hatlapot, kitisztitottam egy tuvel ovatosan, de semmi ugyanolya halk es szaladozik, csak fel szavam erthetok. Jo lenne ha tudnek telefonalni is a teloval...
Eddig gyari minden, soha nem volt belepiszkalva csak ota update.Mellesleg amugy ha jol megnezem ez a hatlap levetel nem igazan jo dolog, mert ahogy huztam vegig a kormok kipattintasahoz, vegig sertette az ezust keretet es a hatlapon is latszik picit.
-
kóóó
aktív tag
Modem cserevel szerintetek megoldodna az a problemam, hogy ha telefonalok akkor vagy teljesen az elejetol alig hallanak, orditanom kell a telefonba, vagy van ugy, hogy beszelgetes kozben egyszer csak egyre jobban elhalkul es utana szinten nem hallanak csak ha orditok, de akkor se tokeletesen.
Viszint ha kihangositom akkor jol hallanak.... -
kóóó
aktív tag
Feltoltam en is az androidpoliceos cuccot, mert agyhalalt kaptam mar a kijelzotol.
Egyenlore jol mukodik, viszont eleg sokszor meg-megroccen a telefon. -
kóóó
aktív tag
Nem uj a telefonom, tavaly szeptember elejen vettem.
Viszont a hibak az elmult 1-2 honapban jottek elo, elerett a telefon?Mas:
Mivel en nem vagyok nagy angolos ami azt jelenti, hogy google tanslate-l megall a tudomanyom, ezert a segitseget szeretnek kerni attol az usertol, akivel esetleg a garanciaztatast eltudnam kedezni.
Jo lenne ha hasznalhato telefonom lenne
Elore is koszonom a segitokesz uereket akik esetleg ramszannak az idejuket! -
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #20723 üzenetére
Nem eleg, hogy eldobalja a halot, az erintoje egy kalap sz@r, a ghost touch szinte folyamatos, igy napjaba tobszor reboot, de sokszor azt se tudom mert nem erzekel igy hard reset, az aksija amilyen szepen birta, most mar kb a felet, es most mar ez is?
Mi johet meg? Kerdem en....
Jah a sargasag se mult el a kijelon, es a bal felso sarokba megjelent egy pontba egy sarga potty, ami lehet regen is ott volt, csak a felso savban nem vettem eszre, de a screen tesztnel feltunt....
En csak hasznalni szeretnem a telot, nem is nyultam bele soha, jottek az ota-k es annyi, de ugy latszik nem birja ez a telo....Jah ha jol olvastam a multkor akkor nekem nincs gari, mert egyszer leejtettem van az ezust kereten egy picike utodes.
-
kóóó
aktív tag
Mitol lehet, hogy egyik nap meg jol hallanak,a masik nap mar alig hallanak/ertenek, de ha kihangositom akkor meg jo minden?
Nem ejtettem le, nem csinaltam semmit.... -
kóóó
aktív tag
Nekem ma mar annyira megbolondult az erinto, hogy eloszor ahogy forgattam a telefont, zoomolt a weboldalom aztan visszanagyitotta. Ez par masodpercig aztan onnalo eletre kellt es magatol zommol, nagyitott, visszalepet elozo oldalra es ilyesmik.Meg elotte nemsokkal felakartam oldani a kijelzot, felvillant, elcsusztatnam a billentyuzart, erre vissza elalszik a kijelzo. Hard Reset segitet csak.
Most mar ott tartok, hogy napjaba legalabb 3-5 restart, felteve ha reagal arra is, de mivel sokszor nem veszi be az erintest es nem reagal ra, igy kb 3 hard reset ebbol naponta.... -
kóóó
aktív tag
Az uj erinto drivernel mennyire drasztikus az aksiido?
Mert azt irtatok, hogy szivja, csak kivancsi vagyok mennyire, mert mar nagyon felb@sz, hogy egy mondatot 5 perc alatt tudok leirni. -
kóóó
aktív tag
Semmit nem javult nalam, viszont tavaly augusztusba vettem es akkor is voltak meg nagy melegek, sot a padon melettem a tuzo napon is tartottam a telot, meleg volt, de az erinto mukodott, akkor nem voltak ilyen gondjaim mint most.
Lehet, hogy a cm12 nem birja a meleget vagy mi? -
kóóó
aktív tag
Az elmult 2-3hetben nekem is megjelent a touchscreen hiba, mar agyfaszt kapok sokszor es majd foldhoz baszom a telot....
Nem eleg a halozat szarkodas, de hogy mar sokszor feloldani nem tudom vagy ha igen akkor gorgetni nem lehet az oldalt...
Ha restartolni akarok, parszor nem erzekel semmit es nem tudok rabokni a restartra es csak a hard reset segit, azert az mar durva....
Az is elofordul, hogy tobbszor kell egymas utan restartolni, hogy osszeszedje magat a kijelzo, a hutos megoldas se sokat segitett, de amugy is nalam nonszensz, hogy ha hasznalni akarom a telefonom, akkor elotte tegyem be a hutobe. Hat ez vicc kategoria teljesenLassan meg kell valni a telotol, mert amilyen meseszeruen indult, azota annal drasztikusabb lett ez a telefon az egyre tobb hibajaval....
-
kóóó
aktív tag
Elso kerdes, hogy ha s wugfresh fele toolkitel visszamegyek 11S-re akkor minden adat eltunik?
A masodik pedig, hogy a 33R lenne a leheto legjobb valasztas a regiek kozul? -
kóóó
aktív tag
Az elobb ugy eldobta a halozatot, hogy tobbszori restart es regisztraltatas a halozaton basztatas utan allt csak helyre.....
kep az esetrol! -
kóóó
aktív tag
válasz
X DoZ3R #19786 üzenetére
Vagyis akkor, hiaba dobalja a halozatot napjaba tobbszor, es hiaba szarakodik a multitouch, (a gepelesre gondolok, hogy ha gyorsan irok, nem birja....), es meg rengeteg rendszer bug, hogy a videokat alig birja lejatszani, vagy allandoan valamelyik alkalmazas sajnos leall, a tarcsazo, a galeria stb...
De akar a sarga kijelzo, ami lassan egy ev utan sem tunt el,
vagy akar, hogy random lefagy vagy kikapcsol es csak hard resettel lehet eletre kelteni es meg sorolhatnam, ez nalam nem szamit, mert egyszer kiesett a zsebembol, es az keret egy apro reszen lepatant egy 1mm darab?Ha igy van, maris foldhoz vagom, hogy akkor a kijelzoje ix legyen mar fos....
-
kóóó
aktív tag
Melyik hibat kellene eloideznem, hogy csereljek a telot?
Csak mert ahogy leesett a multkor, a keretbol hianyzik egy darab, cserevel ez a gondom megoldona -
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #19636 üzenetére
Elvileg minden alkalmazast kilottem, szoval mukodnie kellene...
-
kóóó
aktív tag
A lolli alatt, kulon bekapcsolhato lett a gyors toltes 75%-ig?
Vagy meghalt ez a funkcio is a teloba...
3%-on voltam 5:30-kor, most jar 42%-nal es mar 7 ora.... -
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #19513 üzenetére
Mindket esetben elofordul, de fokent csak ugy eldobja, azta kapom az sms-t egy ora mulva, hogy volt nem fogadott hivasom egy oraja...
A wifis eset fokent cm11-nel jott elo, az ugy mindig kb, cm12-nel mar kevesebe, de meg itt is. -
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #19511 üzenetére
Nekem is elszokta dobalni, es 20-as vagyok, csak nem volt kedvem foglalkozni vele, van eleg bugja a telefonnak.
Ez az egyik kozulluk. -
kóóó
aktív tag
Leejtettem a telefont es megutodott a telefont korbe olelo ezust szinu, "fem" (magnezium) keret benyomodott, kitort belole egy pici.
Ezzel lehet valamit keresni, le lehet esetleg cserelni?
Csak szepseg hiba igaz, de ha lehet akkor megjavitatnam. -
kóóó
aktív tag
Valaki esetleg a nem tudna elmagyarazni a Titanium Backup hasznalatat?
Google-ba kerestem de amit talaltam az nekem erthetetlenAnnyira nem vagyok jartas a Romolgatasban, ilyen szajbaragos leirasok alapjan tettem mar fel Custom Romot az asszonynak, meg flashektem ujra a rendszert a Samsungjara, de ennyibe ki is merult a tudasom.
Viszont mist szeretnek egy szuz 12S-t, mert ahogy jottek az OTA-k es jottek mentek a programok, szepen kezdenek osszeakadni a dolgok es egyre tobb "megbolondulasa" van telonak, amik az elejen meg nem voltak.
-
kóóó
aktív tag
CéemtizenketteS-rol nincs meg info, mikora lesz kaphato?
Mert ha jol remlik a a sajat romjuk utan 2nappal jott volna, akkor elv mar lenni kene nemde? -
kóóó
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #17124 üzenetére
De nekem OTA kell, mert az a kiralysag!
Az mar milyen, hogy tenni-venni kell meg itten mindenfele teveket -
kóóó
aktív tag
Valaki kuldhetne nekem OTA-n egy 12-es CM-t, az se baj ha unofficial.
Tokre jofej lenne az illeto aki meglepne egy ilyen "ajcsival" nemde lajszloka? -
kóóó
aktív tag
válasz
CodenameAZS #16770 üzenetére
Az első hsz-t elolvasná sok ember, nem lenne ennyi felesleges kérdés.
Dollárban csak amerikába tudod rendelni, amerikából ha behozatod 27% Áfa fog rámenni plusszba, és máris buktál nem keveset... -
kóóó
aktív tag
Mar masodjara csinalja azt a telom, hogy oldanam fel a kijelzot,de semmi!
Na mondom biztos kikapcsolt, de nem egyszeruen kikapcsolt hanem csak a hard reset inditotta el a telefont...
Wtf? -
kóóó
aktív tag
Az emailekhez való automatikus szinkronizálást, hol tudom bekapcsolni?
Mert magától elállítódott és nem szinkronizál már csak manuálisan, nem találom a beállítási lehetőséget.... -
kóóó
aktív tag
Kaptam ma meghivot, ha valakit erdekel pm!
-
kóóó
aktív tag
válasz
Lacika0002 #15004 üzenetére
Akkor mar a 38O is kimaradt
-
kóóó
aktív tag
Szerintem bejelentik, hogy mikortol lesz kb elerheto az oxy os. Semmi kulonleges nem lesz, csak a felgahjtas valoszinu...
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Fonokom szeretne egy ilyen telot rendelni, nem tudom kinek van meg ervenyes meghivoja, igy akinek esetleg akadna, hozzam vaghatna 1-et.
Elore is koszi! -
kóóó
aktív tag
válasz
jack38 #12767 üzenetére
Kamera minosege milyen benne?
Van valami veszes bug, vagy mar siman vallalhato rom.
Erdekel a lollipop, most gondolkodok, hogy lecserelem a gyari cuccost. Eddig meg semmihez nem volt piszkalva, eleg stabil a par bughoz kepest, nem tudom ez a rom amiz linkeltel, mennyivel lenne instabilabb a gyari 44s-tol. -
kóóó
aktív tag
Tudnatok segiteni abban, hogy a szenzorokat merre tudom kalibralni?
Mert eddig mindem elozmeny nelkul megszunt a kepernyo elforgathatosaga,hiaba nyomom ki es vissza, hiaba inditom ujra, semmi. -
kóóó
aktív tag
Kaptam meg 2-ot ugyhogy lehet jelentkezni
-
kóóó
aktív tag
Kaptam egy 24 oras meghivot a 64GB Sandstonehoz.
Valaki? -
kóóó
aktív tag
Meg mindig bangoodrol ajanljatok a xiaomi power bankot?
Ismerosnek szeretnek rendelni, de nem tudom honnan :$ -
kóóó
aktív tag
Hasznal valaki vezetek nelkuli fulest a telonkhoz?
Kellene egy edzeshez/futashoz, csak nem tudom milyet. -
kóóó
aktív tag
Az mi mar, hogy csak a mai nap folyaman 2x kellet hard resetelni a telot, minden gyari rajta meg rootolva sincs 44s.
Galeriaban lattam, hogy vett valami videot fel a zsebemben, gondoltam megnezem miaz, de erre ugy kifagy a telo, hogy full sotetseg, semmire nem reagal, es csak a hard reset hozza vissza.....Mas:
Kano mi a helyzet a Jishnu vonalal? -
kóóó
aktív tag
válasz
mgTerminator #11752 üzenetére
Az a baj, hogy a wifi nem jatszik, mert meloba kellene a tv-hez, egy sima HD Led tv hdmi kimenettel, semmi extra, wifi nincs, ezert gondoltam mondjuk a chromecast vagy ezcast-re, hogy ha viszek be a telomon hd filmeket, es bedugom a tv-be akkor megtudjam nezni a filmet, ez lenne a legfontosabb nekem, fokent ugy, hogy a telo kijelzoje alszik.
-
kóóó
aktív tag
Valakinek van mar tapasztalata, hogy melyik Wi-Fi Direct-el kompatibilis a legjobban a keszulek, miracast,chromecast vagy nem tudom, mert szeretnek venni 1-et, fokent filmek lejatszasara hasznalnam, de neha jatekra is, viszont nem tudok melyiket lenne edemes, esetleg adhatnatok par tippet, nagyon megkoszonnem.
Az erdekelne amugy, mert a pana tv-mbe bevan epitve alapbol a tukrozes, viszont ha elkezdek lejatszani egy filmet es ranyomom a kepernyozart akkor eltunik minden, ez ilyen lenne egy miracastnal is?
-
kóóó
aktív tag
Takape és crowgun, kiküldve a megívók!
-
kóóó
aktív tag
Van 3 meghivom, meg 5 napig felhasznalhatok, ha esetleg valakinek kellene, varom az uzit!
-
kóóó
aktív tag
Kondihoz-futashoz esetleg nem hasznal az OPO-hoz valami bluetooth fulest, mert az allando madzag beakadas mar az idegeimre megy, szet is teptem az elozo fulesem, mert mindig kirantottam a fulembol futas kozben....
Jah es ha az ara nem egetvero az se hatrany
-
kóóó
aktív tag
válasz
mgTerminator #9482 üzenetére
Hat a forgathato kamera nem gyozott meg, Find7a amin gondolkodtam meg, vagy egy G3-on, vagy valamelyik Samsung esetleg, azok is eleg jo kepeket lonek.
(Mondjuk meg almam nem volt, igy egy 5s is.megfordult a fejemben, hajt a kivancsisag
)
-
kóóó
aktív tag
válasz
MartOOn #9473 üzenetére
En is igy vagyok vele, hogy vagyok valami masik telefon probajara is, igaz ettol jobb speckoju telot ennyiert nem igazan talalni, de engem nem gyozott meg a CM csapata, ez volt az elso CM-es telom, de nekem az jott le, hogy semmivel sem jobb a tobbitol. Raadasul a kep keszites nekem nem egy utolso szempont, mert haver S3 egy hazibuliba nagyon sokkal lealazta (automtan) az OPOt.
Igaz nekem a merettel, nincs gondom, de en se tudom mire lenne erdemes valtani.... :/ -
kóóó
aktív tag
Ma reggel ota ha hivnak vagy ha hivok nem hallok semmit hiaba beszelnek, viszont ha ramegyek a kihangositasra akkor mar hallom amit mondanak.
Mi lehet a gond? Az a vicces, hogy eddig jo volt, es azota nem piszkaltam a beallitasokba..... -
kóóó
aktív tag
Masnak is ugy van, hogy amikor telefonalok es leakarom tenni, akkor eloszor lenyilik a gyorsbeallitasok sav es amikor azt visszalokom, utana tudom csak letenni.
Mert nekem a 38R ota csinalja ezt, de az osszes hivasnal ez van.... -
kóóó
aktív tag
Nalam 38R-nel eddig egyszer volt ujraindulas, halozatot parszor eldobta mar, de a legtobb a Sajnalom az alkalmazas leallt szoveg fogad....
A kijelzo nalam talan vagy 2x ebredt fel eddig, itt inkabb a vaku szokott bekapcsolni. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok, a velemenyetekre lenne szuksegem, hogy a telefonunkal megfeleloen mukodne ez?
Mert az ara nem veszes, mondjuk nem tudom olcsobban kaphato-e valahol, vagy esetleg mas alternativat ha tudtok ajanlani nekem.
Elore is koszonom a segitseget! -
kóóó
aktív tag
válasz
szabo.norbi #8133 üzenetére
En ezt hasznalom 1+1-hez es eddig nagyon bevalt.
-
kóóó
aktív tag
Csakhogy ne legyen mar mindenki mernok, igy en tuzolto munkammal kicsit elutok toletek, igaz neha a tunein appe mellet szukseget is erzem a szakmamnak, mert szinte izzik a keszulek....
-
kóóó
aktív tag
válasz
McKay55 #7355 üzenetére
Nekem az se segített anno, sőt a rendszer is újra lett flash elve, de semmi, csak a gyári beállítások vissza segített nekem.
Viszont valaki használja a TuneIn appt? Tegnap hallgattam egy darabig lezárt a kijelző, feloldása felmutatásával meg vissza lezárt, de nem reagált semmire a telefon, csak az ujra indítás hozta helyre.
És olyan forró volt a hátulja meg a kijelző is, hogy attól tartottam megolvad a telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest