Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35594 üzenetére
Megy rajta jól a CNM is (hosszú záridő és zoom is). De a hosszú záridőt leszámítva sokkal jobb a minősége a beépített kamerának.
Érdekesség, hogy az akkumulátornál a fogyasztási statban van egy Egyéb. Ez eszi a legtöbbet, 16%-ot. Ez mi a fene lehet? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a képernyő kikapcsoljon dupla kattintásra, ha ezt a képernyőn bárhol megteszem? Tehát nem a felső sávban, vagy a főmenü gombnál?
Az ébresztés megy, de az altatás?
LOS 7.1.2 + Nova -
janosibaja
őstag
Köszi, már csak azt kell megkukkantanom akkor, hogy a CameraNextMod összetojja-e magát rajta, s kénytelen leszek a továbbra is szokatlan Bacon kamerához folyamodni.
Miért a Validus a jó a sötét témához? Talán a beépített sötét téma miatt? Rakhatok rá akárhány sötét témát, nem?
Az oldal egyébként az én gyenge angolomnak elég dodonaian fogalmaz... Most melyik TUD több feature-t?
"Validus ... based with a Dark Wolfie theme ... has a lot of features". = Sok ficsör, OKÉ.
vagy a
"Tesla is ... handpicked useful features. = Válogatott ficsörökkel. Melyik több, a válogatott, vagy a sok?És a Tesla frissebbnek tűnik a kiadás dátuma alapján, témát meg rakhatok rá, nem? Kicsit olyan tizenévesek kezébe valónak tűnik ez a Dark Wolfie téma...
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35592 üzenetére
Nem tud, ha jól láttam, de a minőség nagyon jónak néz ki és nagy méretű fájlokat is készít.
Viszont még egy hátrány: erősebb fényben lassan tolja fel a fényerőt, így egy ideig nehezen látható a kijelző.
Ha Te a sötét témát szereted inkább, akkor a validust kellene feldobnod. -
janosibaja
őstag
@kano: Hmm, feladtad a leckét: "Ground zero project 3 rom". Erről sem hallottam még. Van ezeknek valami leírása valahol? Az általad linkelt telepítő csak Baconnak hívja magát...
@RetepNyaraB: Már ezért a mondatért megérte ma benézni a fórumra: "Persze biztos csak az örök élet." Erre még visszatérünk a túlvilágon.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35582 üzenetére
Az első restore-nél megkérdi a titán, hogy milyen visszaállítási metódust választasz. Asszem az xml a legkompatibilisebb, de egyértelműen ki lehet választani. Ezzel romok között sem szok gond lenni. Persze biztos csak az örök élet.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35588 üzenetére
#35583 2. mondata.
-
janosibaja
őstag
Ez lenne az? Amit itt találok, az mind az OPO-ra vonatkozik? (Béna kérdések, tudom.)
Van itt minden, mint a búcsúban... Validus, Tesla, Tipsy
Lesz mit olvasni.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35586 üzenetére
A Oneplus One/Android development oldalon van egy Custom rom central az XDA-n. Oda egyedül ez a fejlesztő regisztráltatta magát. Ott találod.
Ahogy látom van egy külön Custom roms central szekció az XDA-n. -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35584 üzenetére
Nem, a linkelt verzió a bacon.
-
janosibaja
őstag
Köszi!
Eddig mindig úgy láttam, hogy OPO-ra a ROM az XDA-n egy /OnePlus One oldalon van... Erre a ROM-ra egy telepítő lenne minden készülékre? Hol van az XDA-n ennek a "könyvtára"?
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35582 üzenetére
Ez az és van belőle már 7.1.2 is.
Ez a Ground zero project 3 rom, de kb ugyan az a Tesla és a Validus.A hosszú záridőt még nem próbáltam az alap kamera appjában, nem is tudom, hogy van-e. Megnézem majd...
Én mindig tiszta telepítést csinálok és azt is javaslom. De egyébként nem kell a Google-al szórakozni, írtam már, hogy az APK Extractor Pro-t leszedve le tudod menteni az összes appodat apk-ba, és a beállításokat pedig Titaniummal tudod menteni. Új romnál pedig csak az apk-kat feltelepíted és az app beállításait pedig Ti. Backupból visszanyomod. Gyorsabb mint a Play-es visszaállítás és nem kell net hozzá.Én nem szeretem túlzottan az AOSP-t. :-)
-
janosibaja
őstag
Ez nagyon jól hangzik, szeretem az AOSP-t. Az a kamera gyárilag tud hosszú záridőt, úgy, mint a CameraNextMod?
A rezgéserősség engem nem izgat, rezeg a csuklómon a Xiaomi Mi Band 2.
Nem találok újabbat, csak 7.1-et, s azt sem OPO-ra, már amennyiben egyáltalán ez az... Fejlesztik ezt rendszeresen? Nem találom, biztos a sok dioptria megint... Hol az oldala?
Retepnyara írta a minap, hogy droid telepítésekor nem kell feltétlen a tiszta telepítés mellett dönteni, hanem ki lehet választani a telepített appokat a Guglival (gondolom ez a Fiókok/Alkalmazásadatok mentése opcióval mentődik el
)
Szerinted ha LOS-ról áttérek egy AOSP-re, mondjuk erre, akkor visszaállíthatom a Guglival az alkalmazásokat - hiszen ez különböző ROM - vagy ez a manőver csak azonos ROM-oknál igazán biztonságos?
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35578 üzenetére
Van.
Tesla az AOSP kedvelőknek nagyon be fog jönni szerintem. Standby fogyasztása 7-10mA, de nem teszteltem még több cikluson keresztül, úgyhogy nem tudom mennyit bír végre.
Kamera minden tekintetben jól működik (zoom, HDR), az előre telepített kamera app jobban működik mint a CameraNextMod. -
janosibaja
őstag
válasz
silverbaron #35575 üzenetére
Hát... nem tartozom a guruk közé, de én biztos, hogy mentés után full wipe (mindent, belső tárhelyet is) s felraknék egy LOS-t vagy unLOS-t a teljesen szűz készülékre. Még akkor is, ha valahogy visszahozod a hangokat.
Én is Cosmicról tértem vissza teljes gyalu után.
-
Dolphine
addikt
válasz
silverbaron #35575 üzenetére
Gondolom az engedélyek is megvoltak. :-(
-
Dolphine
addikt
válasz
silverbaron #35572 üzenetére
Csak egy tipp. Nincs fenn véletlenül valamilyen média lejátszó a telón? Az lehet, hogy bekavarhat.
Másik lehetőség - olyan fájlkezelőt telepíteni, ami le tudja játszani a hangot is, mint pl. a Solid Explorer. Nekem ilyenkor felajánlja, hogy vagy a Médiakezelő, vagy a Solid Explorerrel keressek hangfájlt. -
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35561 üzenetére
Köszi
Majd megnézem. Olyan, mintha a rendszer nem férne hozzá az alap hangokat tartalmazó (system/media/audio) mappához, csak a fura az, hogy mindegyik romon
Azért álltam neki a romolásnak, hogy tudjak megint videót csinálni a telóval (Cosmicon kifagy), erre most meg nem csörög -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35570 üzenetére
Én úgy állítottam be, hogy a Főmenü gomb hosszan nyomásával jön elő a menü.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35568 üzenetére
Konkrétan a Menü gomb hiányzik OPO alatt!
Köszönöm a linket, át fogom olvasni! -
janosibaja
őstag
válasz
Dolphine #35567 üzenetére
Kábé 3-4 éve nem használtam már, rémlik, kicsit rendhagyó a menüje. Meg fogod szokni.
Egyébként tele a magyar net is a részletes leírásokkal, én valaha a Mindenki szereti Tibit olvasgattam, szerintem a lényeget talán most is ki lehet hámozni belőle.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35564 üzenetére
Frissítés után telepítettem a Magiksot.
Van root, a Titanium továbbra sem hajlandó működni!Újratelepítés sem segít, maximum, akkor hogyha az egész rendszert a nulláról újratelepítem, vagy, hogyha minden egyes összetevőjét eltávolítom a Titaniumnak, csak azt nem tudom, hogy hogyan és miképpen kellene, mivel a sima eltávolítás, kevés!
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35564 üzenetére
Ha Magisk Manager-t használsz SuperSU helyett az induláskor alapból ellenőrzi a root jogokat így nem kell egy plusz app a telefonra.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35552 üzenetére
Jó ez a Titanium Backup!
Feltelepítettem, majd készítettem egy mentést. Meg is vásároltam, de láttam, hogy valamiért nem aktív, pedig fel volt telepítve.
Ezért fogtam magam és leszedtem, majd újratelepítettem. Azonban azóta el sem lehet indítani, azonnal leáll! -
janosibaja
őstag
válasz
silverbaron #35551 üzenetére
Szia, Nougattal még nem volt ilyen bajom, de régebben előfordult többször.
Van egy kerülőmegoldás, felrakod ezt a programot. Elég gagyi, de mindenből tud csengőhangot, értesítési hangot, miegyebet csinálni. Aztán letörlöd.
Ez persze nem érdemi megoldás, mert lövésem nincs, miért van neked "none", de ez az app addig is orvosolja a problémát, amíg ki nem derül az igazi oka/megoldása.
-
janosibaja
őstag
válasz
Köszi szépen!
-
Obyboy
addikt
OPO szempontból OFF de mint Android használókat a jövőben biztosan érinteni fog a dolog: Fuchsia – Videó és részletek a Google új operációs rendszeréről
-
kano
nagyúr
Most próbálok egy új AOSP romot. Ígéretesnek látszik eddig. Tesla rom. Viszont nem értem, hogy miért nincs egyik AOSP alapú romban sem a rezgés erősségének állítása?
-
Dolphine
addikt
válasz
Rendben, akkor így lesz!
Köszönöm. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35545 üzenetére
A google nem rakja vissza az appjaid beállításait, az adatokat pedig végképp nem. Játékoknál bukod a mentéseket (kivéve a play games mentéssel rendelkezőket), máshova újra bejelentkezni, beállítgatni. Agyrém. Titán mindent ment, ha beállítod neki. Illetve valamivel gyorsabb, mint mindent leszedni a netről (felhőből).
(#35546) Dolphine@ a fizetősben van minden értelmes lehetőség sajna. App+adatot ments (szerintem). Systemet (piros szín jelzi) NE, abból csak baj van mindig.
-
silverbaron
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a csengőhanggalBármelyik nougat romot rakom fel (AEX, hyperunicorns, RR, crDroid), egyiknél sem tudok csengőhangot, ébresztési hangot és értesítési hangot beállítani. Csak azt a lehetőséget ajánlja a médiatároló, hogy "None".
Mindegyik rom rendesen települ, recoveryből is frisset (TWRP 3.1.0-4 Tuga féle) használok, és a system/media/audio mappában is ott vannak a hangfájlok.
Valaki találkozott már ilyen anomáliával? -
Obyboy
addikt
uoLOS fejlesztő hatalmas arc:
"CHANGELOG (from non LineageOS side):
As of
9th May 2017
- Performance should be improved very, veeery slightly" -
Dolphine
addikt
Kész, vége én feladom!
A telefon ha benn van egy fém öltözőszekrényben akkor megkattan! Az új rekord 2 óra alatt 22% merülés, akkumulátorkímélő módban! Fogalmam sincs, hogy mi okozza!
Batterystat fenn van, eszerint van Deep Sleep. A telefon mégis langyos, mikor legutoljára készbe veszem.
Egyetlen megoldásom van, hogy arra az időre itthon hagyom!
De azért ez elég furcsa!RetepNyaraB
Jól értelek akkor, hogy amikor egy új rendszert húzol fel, akkor bejelentkezel a google fiókba, majd voltaképpen egyetlen appot állítasz vissza az a Titanium, utána a többit elvégzi a Titanium?
Van valahol egy leírás, hogy pontosan mit és hogyan is kellene lementeni? Láttam egy videót, mintha ki lehetne választani külön, hogy csak az app beállításait mentse, vagy az appot magát is. Egy Android eszközre feltettem (igaz, az a free változat), de ott ilyen opció nem volt! -
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35544 üzenetére
Bocs, nem akarok az agyadra menni, de ha az appokat visszarakja a Google, meg a system egy részét is, akkor csak a kézzel telepített alkalmazásokat kezeli a Titanium, nem? Ezer kösz a türelemért.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #35543 üzenetére
Shit. Utálok telefonról írogatni, rövidítek, aztán ez a vége.
A gugli felhő, mikor bejelentkezel a fiókodba, jön azzal, hogy válaszd ki az eszközt (A001), több lehetőség is van, én a legfrissebbet szoktam. Utána megkérdi mit állíccson vissza. Itt vagy összes app, vagy egyenként megadod mit. A system beállításokat magától visszarakja, amit tud ugye.Én többnyire csak a Titaniumot rakom vissza felhőből, így ha elindult a rendszer, rögvest nyomhatom a restore-t.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35542 üzenetére
Nekem is kezd egyre zavarosabb lenni!
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35541 üzenetére
"Felhőből kiválaszthatod": a Titaniumra gondolsz, nem?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35540 üzenetére
Felhőből kiválaszthatod, mely appokat szeretnéd a legutolsó (vagy akár régebbi) rom-ból visszarakni.
Systemből nem tudom mi szerint válogat, mert csak részben nézi a beállításokat. -
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35539 üzenetére
@kano, @RetepNyaraB
: ha az amúgy nekem bekapcsolt alkalmazásmentéseket engedem tiszta településkor visszaállni, akkor nem tolja fel a Gugli az összes alkalmazást is?
Azért nem engedtem eddig soha, mert úgy rémlik, egyszer kipróbáltam és akkor az összes appot rátolta nekem a mobilra, azt is, amit már nem akartam volna még egyszer viszontlátni.
Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem/figyeltem.
Csak wifi- Bluetooth, android rendszer alapbeállításokat állítja helyre? Ez remek hír, már ha jól értem a dolgot.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35536 üzenetére
Úgy értem a gugli felhőből. Nyilván csak a wifi/kékfog, esetleg kezdőkép, csengőhang, mittudomén; amit az elment. A személyes beállításokat nem lehet megúszni.
Titanium teljesen jó, rendszermentésre ne használd, tehát csak az appok/adatokra. Nekem két naponta éjjel szinkronizál, így szinte bármikor friss backupom van.
-
kano
nagyúr
válasz
A google lementi a sytem beállításokat felhőbe. Gondolom ennek a visszaállítására gondolt a kolléga.
-
Dolphine
addikt
válasz
Ez engem is érdekel!
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35535 üzenetére
"felhőből a system settings" - ez mit jelent?
Titániumot használtam valaha, akkor meg is vettem, lehet, hogy vissza kéne szokni rá... Nem tom, mi is volt a bajom vele, talán valami kompatibilitási problémák léptek fel a frissebb ROM-mal.
Rég volt.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35534 üzenetére
Én szinte sose vagyok dirty, általában szívtam vele. Csak az internal storage marad meg, illetve ott is utóbbi időben törlöm extra az sdcard/android mappát. Így clean enough
Aztán felhőből a system settings, titánból az appok. Többnyire bejön. -
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35533 üzenetére
Köszi
, tudtam, hogy ez nem éppen egzakt kérdés, csak ahogy olvasgattam, a kollégák többsége dirty flasht alkalmaz. Egyfajta statisztikai átlagra gondoltam...
Meglepett, hogy a Bluetooth beállításaim szálltak el tőle, s aggódom, hogy mi lehet még, amit most nem veszek észre.
Lehet, hogy jobb lesz a tiszta telepítéseknél maradnom, vagy nem frissíteni. Úgysem látom ezeknek a frissítéseknek a legcsekélyebb gyakorlati hasznát sem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35532 üzenetére
Szerintem ez teljesen megjósolhatatlan. Leginkább az adott rom frissített adataitól, illetve a frissítés mélységétől függhet. Pont az a dirty lényege, hogy megmaradnak a beállítások, appok. Ha itt szar kerül a hurkába, akkor 1 dirty flasht bírt ki a rendszer
-
janosibaja
őstag
Hány dirty flasht tudtok ráhúzni, amíg elkezd hibákat produkálni a ROM?
Tegnap TWRP-n zipből feltoltam a LOS frissítést (gondolom, ilyenkor pontosan ugyanaz történik, mint amikor OTA-n frissül -csak az utóbbi nálam már másodszor nem megy), erre egyszerűen elfelejtett több Bluetooth-szos beállításomat. Bár az is éppen elég kényelmetlen volt, hogy a kocsiban nem tudtam fogadni egy fontos telefonhívást, de leginkább az a gondolat zavar, hogy lehet egy-két rejtett gubanc is, ami nem ilyen egyértelműen derül ki, csak misztikus hibákat produkál majd.
Szóval lehet ez a dirty flash miatt? És átlag mennyi dirty frissítést bír ki egy ROM? (Eddig nagyon ritkán frissítettem nem tiszta telepítéssel.)
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35526 üzenetére
Na, ezt az oldalt nem ismertem. Én a LineAge hivatalos oldalát nézem!
-
janosibaja
őstag
válasz
Dolphine #35525 üzenetére
Én egy hosszú felsorolást látok...
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35522 üzenetére
Nem csodálom, hogy szemre nem változott semmi.
A changelog mindössze egy sor: Fix duplicated OMX.qcom.audio.decoder.aac entry -
RetepNyaraB
veterán
válasz
meridaharcos #35523 üzenetére
Khm ez főleg akku állapottól és a mindenkori play services kedvétől függ elsősorban azt kell mondanom. Többi nekem urban legend.
Persze előfordul, hogy stabil wifin ülve és nem cpu intenzív alkalmazásokat használva, folyamatos nyomogatás mellett megy ilyen sot, akár rendszeresen, ekkor ez kb 100%-ról 10% alá csökkenve 6-8 óra alatt igaz. DE mondjuk 1+ nap futásidő, vegyes mobilnet mellett tök kizárt, amíg nem látok bizonyítékot... -
janosibaja
őstag
Kijött az új LOS.
OTA nem működik, zipből települt. Szemre semmi nem változott.
-
ampulla
aktív tag
válasz
csonka #35520 üzenetére
Nem tudom, én rootolva használom az összes telómat, vagyis ami valaha volt. Az első dolgom volt mindig.
Lehet olyan hogy "disable"-re rakod, akkor az majdnem olyan mintha törölné, nem lehet futtatni, meg nem jelenik meg az appok között, de vissza lehet hozni. Cyanogen Account az app neve. Próbáld meg, hátha.
-
csonka
tag
válasz
ampulla #35516 üzenetére
Csak a fiókok közül távolítottam el a Cyanogent, de úgy látszik az nem elég.
A töltőről leválasztástól számolja a program a fogyasztást, tehát az jó lehet.
Most elvettem tőle az összes engedélyt is, mert találtam ilyen programot, de mivel rootom nincs, ezért eltávolítani nem is engedi.
Meglátom, hogy ez segít-e valamit. -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35517 üzenetére
Az apk extractor ki tud szedni system appokat is, de azt tudni kell, hogy melyik lenne az. Szerintem ezt nem fogod tudni kiszedni, mert ez nem egy app.
guyver
Érdekes, mert nekem pont az tetszik az ulosban, hogy ha nem használod nem is merül. Volt olyan, hogy egész nap kb. 5%-ot merült, mert akkor nyúltam hozzá a melóban. -
janosibaja
őstag
Gyerekes dolog, de nekem a régebben telepített AOSP ROM-okból (AEX és Cosmic) csak egy apróság hiányzik, de az jelentéktelensége ellenére nagyon. Mindkettőben, más-más néven, de a Beállítások almenüjénen volt egy akkumulátor indikátor - vagy minek nevezzem -, ami a kijelző tetején állítható vastagságú (nekem egy pixeles), a merülési szinteknek megfelelő színű csíkban jelezte, hogy hol tart az akku töltöttsége, s töltéskor pedig szépen animált.
Annyi értelme van ennek, hogy kicsit rosszul érintkezik a töltőaljzatom, s jó látni az animációt, hogy éppen tényleg tölt-e, amikor ráteszem...
Van néhány ilyen app a Play áruházban (Battery bar, Energy bar, és társai), de vagy nem működnek, vagy nem mutatják szépen a töltést.
Az lenne a kérdésem a gurukhoz, hogy ha nem vagyok rest átmenetileg visszatenni egy AOSP mentést, akkor vajon apk extractorral ki tudom-e szedni belőle ezt a rendszerbe integrált (tehát nem külön telepített indikátort), s ha igen, milyen néven és könyvtárban keressem?
(Hülyes kérdés, tudom, vessetek a mókusok elé, de megköszönném, ha lenne rá ötlet.
)
-
ampulla
aktív tag
válasz
csonka #35515 üzenetére
Hello! Régen manipuláltam már a telóm kb 1,5 éve. Alap CyanogenOS van rajta még az cm-12.1-YOG4PAS2QL build. Kérdésem az lenne, hogy van rá valami mód, hogy kipróbáljak ROM-okat Live módban, flash nélkül?
(#35515) csonka
Lehet még arányában véve mindig az, attól függ mettől számítja a fogyasztást. Nulláznod kellene a fogyasztási skálát és utána várj pár napot. Másrészt hogyan távolítottad el? Rootként kitörölted az appot?
-
csonka
tag
Sziasztok!
Pár napja a fiókok közül eltávolítottam a Cyanogen fiókot, mert az volt a legnagyobb áramfogyasztó. Most nézem és még mindig az a legnagyobb fogyasztó.
Mit és hol kellene még eltávolítani vajon, hogy megszűnjön végre működni? Mármint a Cyanogen fiók, ugye. -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35512 üzenetére
Nekem is Deák Bill, Hobo koncerten lett elegem belőle...
-
janosibaja
őstag
válasz
Obyboy #35511 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Mi ma egy rendezvényen voltunk, elkezdtem videózni, s az általam szétdicsért Cosmicon azonnal fagyott mindegyik kamera, ha csak pillanatra is hozzáértem a kijelzőhöz élességet állítani. (Zoomolni persze nem is próbáltam már, de hogy élességet sem lehet állítani.
)
Az első "éles teszten" elbukott... Megy is vissza rögtön egy mentett LOS, aztán, ha az is rendetlenkedik, unLOS. (Csak azért nem rögtön, mert az én mániásságommal másfél napig kalibrálom mindig nulláról a rendszert.)
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35509 üzenetére
Szintén nekem is uoLOS + Bacon kamera: HDR, zoom, ISO állítás, RAW mentes és hosszú záridő is szépen működik.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35509 üzenetére
A hosszú záridő, HDR, zoom megy.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35503 üzenetére
Cosmicon tényleg nem is megy. Visszaállítom mentésből a rendszert.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35495 üzenetére
Egyebkent neked is forditva szol? En pl balra szoktam forgatni a telefont (mint mikor fotózok), tehat ilyenkor bal oldalt van a telefonalasra hasznalt hangszoro.
Ez a stereo mod meg ugy hasznalhato, ha pont jobbra forgatom a keszuleket. Ilyenkor helyes a bal meg jobb csatorna. Csak engem zavar ez? Mást nem lattam akinek olyen baja lenne.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35503 üzenetére
Köszi, kipróbálom, hiszen csak egyszer élünk. (Mondta a szőke, mikor kijött a reinkarnációs tanfolyamról.)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35501 üzenetére
Lightninggal, de nem feltétlenül oos fajtával. A hyperunicorns is cm lightninggal szerelt, ezért kell az oos verzió.
-
janosibaja
őstag
Most botlottam bele véletlenül... OnePlus Launcher 2.0
azért a Nova Prime okosabbnak tűnik.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35500 üzenetére
Köszi
, este kipróbálom. Ha jól értem, az általam használt Cosmic eleve lightning kernellel jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest