Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
kinghaxor #35168 üzenetére
Hogyan tudom visszatenni a LOS-hoz tartozó modemet? Az általad linkelttel visszatért a régi késleltetés: hívás felvétele után nem hallottak egyből, csak 2 mp múlva. Emellett a hangminőség sem volt az igazi.
A LOS alatt eddig minden bejövő hívás jó volt, és nem találkoztam a fenti hibákkal.
-
Dolphine
addikt
válasz
Obyboy #35198 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, élni fogok a lehetőséggel!
Ezek az első lépések, igaz?
Egy Nexus 7 tableten már kinyitottam a bootloadert, valamint custom recoveryt is telepítettem rá. A rootolás és az új ROM telepítése gondolom nem nagy kaland lenne!
Az világos, hogy mindent le kell mentenem a telefonról.
Újratelepítés után a Google a használt appokat magától visszatelepíti, vagy nekem kell egyesével? -
Obyboy
addikt
válasz
Dolphine #35197 üzenetére
Ha minden rendben megy max pár óra alatt megvan minden (adatmentés, nyitás, telepítés, belakás, adatvisszaállítás, örülés). A lényeg hogy a belső memóriából ments le minden fontosat PC-re mert a bootloader nyitás törölni fogja. Ha a fórumban visszaolvasol vagyunk páran akik az elmúlt hónapokban nyitottuk a bootloadert sok segítségek kaptunk a rutinosabb kollégáktól ami neked is biztos segíthet majd. De ha elakadsz kérdezz bátran biztos lesz segítség.
-
Dolphine
addikt
válasz
Obyboy #35196 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nagyon érik a LOS telepítés (bootloader nyitás és TWRP telepítés miatt), hiszen COS alatt még a gyári Recovery van, ott viszont nincs Dalvik cache wipe
Azért húzom, halasztom a LOS telepítését, mert úgy gondolom, nem kis meló lenne a nulláról újra feltelepíteni mindent, a párom (júniusban már elvileg a feleségem) tuti kinyírna (lehet, hozzám sem jönne!
), ha elkezdenék a telefonnal babrálni!
-
Dolphine
addikt
Tegnap használtam a WAZE-t, a telefon amikor lemerült, feltöltöttem. A töltés végeztével elkezdett hirtelen merülni merülni. Kiderült, hogy a WAZE újraindult, a háttérben ment és a GPS aktív volt. Ezt már nem először játssza el velem!
Kezd nagyon felidegesíteni ez a COS13. A LOS alatt van ilyen? -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35181 üzenetére
Milyen ROM van fent ami már 7.1.2?
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35189 üzenetére
Az bug lehet, nálam is mutatja hogy töltsem le és telepítsem a jelenlegi rom verziót.
-
guyver
senior tag
Akinek LTE hálózaton ingadozott a térerő los alatt, tegye vissza ezt a firmware-t: bacon_firmware_update_2015_10-15_.4.0.1.c7-00013.zip
A kernel beállításokban a gentle fair sleepers mit állít?
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35186 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35184 üzenetére
Mi a twrp-d verziószáma?
-
janosibaja
őstag
válasz
grizlisandor #35183 üzenetére
Nyolcszor rányomtam, újraindul, TWRP, telepítés lefut - két piros, azt hiszem szokott hibaüzenet, valami E meghajtót? nem talál? - aztán újraindul, s maradt minden, ahogy volt.
No mindegy, otthon letöltöm, s felrakom zip-ből. Csak olyan elegáns gesztus ez az OTA.
-
grizlisandor
veterán
válasz
janosibaja #35182 üzenetére
Tegnap nekem mikor feldobta, frissítettem is és végigment szépen.
-
janosibaja
őstag
Van valami valóban érdekes a LOS frissítésben? Nekem kínaiul van a changelog...
Amúgy a LOS belső frissítőjére nyomtam ezerszer, de frissítés után csak a "Telepítés" felirat fogad, nem települt.
-
RetepNyaraB
veterán
Gyűlölöm a slimgappst amiért még egyszer az életben sem sikerült a felhőből vele semmit visszaállítani
Csak amiatt van fent, mert egyelőre nincs másik 7.1.2 a piacon. Rohadjanak el. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35172 üzenetére
Alapvetően az akkuidő a rom és a google zökkenőmentes együttműködésétől függ legnagyobb mértékben. Ha ez problémás (gplayservices és társai ébrentartanak), akkor tökmindegy mit varázsolsz kernel szinten.
-
janosibaja
őstag
válasz
kinghaxor #35168 üzenetére
Valszeg ostoba kérdés lesz, de hát nem értek hozzá:
Nekem minden értesítés azonnali frissítésre van állítva, számomra fontos, hogy gyorsan tudjak meg mindent. lejjbb nem venném a procit, mert szeretem, hogy annyira gyors a teló, amennyire.
És zökkenőmentesen működik a LOS, (nem az unLOS, a sima) semmi baja nincs. Én eleddig azt gondoltam, hogy az OPO akkuja olyan amilyen, nagy változást szoftveresen nem lehet elérni.
Te hozzányúlnál stabilan működő rendszerhez? Pusztán a Lightning kernel feltolása TWRP-ből érezékelhető akku üzemidő változást eredményez, vagy kevés változásért kockáztatom a stabilitást?
Kösz a választ.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Obyboy #35167 üzenetére
A Lightning kernelt itt találod. A legújabb jelenleg a LIGHTNING KERNEL LOS V38.zip nevű. Ez direkt LOS-hoz van. Felrakni is nagyon egyszerű, simán csak fel kell tolni TWRP-ből a zip-et. Ezt bármikor megteheted, nem kell hozzá tiszta telepítés, anélkül is tökéletesen fog működni. Annyi, hogy csak és kizárólag LOS-hoz jó. Én az unofficial változaton használom de a simával is megy. Annyit még elmondanék, hogy egy esetleges későbbi rom frissítés felül írja a kernelt is, ilyenkor újra kell rakni. Ha lesz újabb verziója, azt is simán rá lehet tenni a régire, tökéletesen fog működni. Ebből fakadó gondom még soha nem volt.
A modem amit én használok a LOS-hoz az itt van. Ezt csak fastboot-ból lehet feltenni a fastboot flash modem NON-HLOSCM13.bin paranccsal, ahol a file neve a NON-HLOSCM13.bin. Ha valaki változtatja a file nevét akkor az újat kell beírni a helyére.
-
Obyboy
addikt
válasz
kinghaxor #35164 üzenetére
Nálam is előfordult, hogy szétesett hívás közben a hang kódolása ilyenkor teljesen elgépiesedett mindkét oldalon a hang, nekem a C1 modem jött be. Nagyon ritkán ezzel is előfordul a modem hiba de csak néhány másodpercre. Te melyik modemet használod tudsz egy linket adni hozzá?
Kernel cserében még nem vagyok járatos. Honnan tudom, hogy melyik való hozzá? Tudnál esetleg ehhez is egy linket adni? Jól tudom, hogy a kernelt a ROM és a GApps közt érdemes telepíteni? -
kinghaxor
aktív tag
Szerintem a mostani legjobb sot-ot a unofficial Los tudja a hozzá való lightning-al és az utolsó cm13 modemmel. Nekem most 2 óra 15 perc kijelző időm van csak mobilneten és 60 százalékon áll az akku. Alap Los kernellel nekem a két óra kijelzőidőnél több nem igazán jött még össze mobilneten. A modemet meg egyszerűen muszáj cserélnem. A Los gyári modemmel nem működik rendesen a telefon hálózati része. Én feltöltős kártyát használok és gyári modem esetében még az egyenleget sem tudom lekérdezni a *102# kóddal mert hibát dob rá a telefon. Ugyan ez igaz arra is ha a számkijelzést szeretném állítani. Mielőtt lekérné a telefon az aktuális állapotot a hálózatról elszáll hibával az egész. Plusz rengetegen panaszkodtak, hogy nem veszem fel a telefont. Ilyenkor nálam ki sem cseng. És párszor én is bele futottam, hogy én sem tudok hívni. Tárcsázok és semmi. Pittyeg párat és bontja a vonalat a telefon. Az utolsó cm13 modemmel viszont tökéletesen működik minden. Egyedül a gyári Los modemmel vannak gondjaim. Kipróbáltam az összes fellelhető firmware-t is, csak az említett modemmel működik nálam megfelelően minden. Pedig biztos valami beállítási probléma lehet mert rajtam kívül nem volt még ilyen problémája senkinek itt. Vagy az is előfordulhat, hogy az előfizetéseseket ez nem érinti.
-
kinghaxor
aktív tag
A többi Lineageos felhasználótól kérdezném, hogy másnak nincs baja néha az automata fényerő állítással? Nálam párszor előfordult, hogy kint voltam a tűző napon és úgy levette a fényerőt a telefon, hogy szinte teljesen sötét lett a kijelző. Ilyenkor hiába mentem be vele a napról árnyékba, nem segített. Még a kijelző kikapcsolása sem. Be kellett mennem vele az épületbe, ahol nagyjából 3-4 másodperc múlva átmenet nélkül visszaugrott a kijelző fényereje a normálisan látható szintre. Épületben soha nem fordult még ez elő. És másik rom esetén se vettem észre ilyet.
-
Dolphine
addikt
Az OpenGApps verziók közül melyiket szoktátok telepíteni, mert van egy pár!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Official LOS-ból hiányzik, vagy csak én nem találom azt az opciót, hogy a telefon felemelésére felvillanjon a képernyő?
Köszönöm! -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35143 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még egy kérdés a ROOT-oláshoz. Milyen programmal éred el a ROTT jogot? SuperSU? -
janosibaja
őstag
válasz
Dolphine #35142 üzenetére
1.) igen. Én nagyra értékelem a LOS-ban, hogy OTA frissül
2.) igen. Mert futtatok olyan programokat, amelyek csak akkor, vagy csak akkor tudnak teljes körűen működni, ha rootolt a mobil.Lényegében launcher-függő a kinézet szerintem. A Nova-t használom, csomó plusz szolgáltatást nyújt.
-
Dolphine
addikt
Egy régi Nexus 7 eszközön sikerült a TWRP telepítése. Tudom, nem nagy dolog, de nekem az, még sohasem csináltam ilyet!
Ezek után azt hiszem én is bele merek majd vágni jobban a ROMolásba.
Mielőtt ennél a telónál nekiállnék, azért lenne két kérdésem felétek!1. LOS rendszerben gondolkodom. Mindig az aktuális nightly verziót teszitek fel?
2. Rootolni szoktátok a telefont?+1. Gondolom, mind kinézetre, mind viselkedésre az új ROM hasonlóvá tehető, mint a mostani COS. Mi tagadás megkedveltem a COS kinézetét.
-
Obyboy
addikt
Lehet teszek vele egy próbát...
AOSP Extended Channel:
AospExtended 4.0 changelog!-ROM is rebased and done from scratch
-Fixed USB Tethering in settings
-Fixed Adaptable Storage [Not tested by us]
-Fixed Carrier Label Alignment
-Fixed Only 2G in 2nd Sim Slot in dual sim devices
-Fixed Various UI Glitches
-Performance, UI and Battery improvements
-Updated Translations
-Enable/Disable DND during calls
-Removed Privacy Guard and added AppOps
-Simplified Ticker
-Added Slim Recents
-Status Bar Weather
-Fixed Crash issue in storage manager app
-Update interfacer
-Add Missing OMS stuff
-Update Our Default Wall
-Remove FP Settings on a Non-FP device
-Enable/Disable Power Menu on lockscreen
-Dynamic Location Tile
-Compass tile
-CPU Info
-Alarms Blocker
-Clock Date Customisations
-Removed CM 11 Music Player
-Added Phonograph
-Replace Slimperience with via browser
-Battery status on ambient display
-Dash charging info on lockscreen(op3/3t)
-More circular icons
-Toggle Battery saver warning color
-Hide Roaming icon from statusbar
-DUI music control buttons
-Bluetooth Headset battery status
-Screenshot crop and share
-On the go mode
-Added our wallpaper's gallery link to about usNote:- We have merged 7.1.2_r4,but we still need to test and fix few stuffs,so we will release it with v4.1 #BeExtended
-
kano
nagyúr
Egy halom rom frissült és nem is mondta senki? Ráadásul van már a hiperUnicornból 7.1.2 is. AEX-ből is van 4.0
Van valakinek tapasztalata velük? -
petipetya
nagyúr
Mit nyomtam el, hogy a home gomb hosszanti nyomására nem jön be a Google? Se a virtuális, se a kapacitív gombnál nem történik semmi, pedig be van rá állítva a funkció.
-
guyver
senior tag
válasz
janosibaja #35130 üzenetére
Az ok, de nekem az otp-s alkalmazás miatt kell a magisk. Vagy mehet a magisk mellett a supersu is?
-
guyver
senior tag
Ez a magisk nálam állandóan elveszíti a root-ot. Egy darabig megy, utána azt írja az alkalmazás, hogy not rooted. Pedig restart se volt. Lehet ezzel vmit csinálni?
-
Smiley
addikt
válasz
balazs1022 #35124 üzenetére
Ha nem lesz jo, akkor megtartom es ha valakinek itt a forumon szuksege lesz kijelzore vagy valamelyik reszere akkor azzal szerintem jol fog jarni. Kijelzo karcmentes, van hozza 2 hatlap, 2 tolto 2 kabel, meg egy tartalek glass is valahol az irodaban.
Szerintem maradok az android-nal, egy-ket kompromisszumot leszamitva, elegge tetszik. Most lett szetkapva az elobb, kollegam nem birta ki hogy szet ne szedje, ranezesre semmi baja. Akksi nem pupos, bar ugye ez nem jelent semmit. Remelem csak ennyi kellett neki, es menni fog tovabb. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Smiley #35123 üzenetére
Nekem a hüvely p1 esett három emeletet, pofára. Ott semmi sem tört (kívülről), de valszeg megrepedhetett az alaplap pl., mert kikapcsol random. Szoval ez sajnos benne van. Mivel mozgó alkatrész nem nagyon van bennük (esetleg a kamera fókusz), elég nehéz dobalassal meghatni. De ha sikerül, az többnyire komoly :/
-
balazs1022
őstag
válasz
Smiley #35123 üzenetére
Meg 1.1ghz-el is simán elketyeg. Nyugodtan veheted lejjebb. Azért remélem maradsz az androidnal. Sajnos a hasznalt telefonnal elofordulhatnak későbbi hibák. Attol függ h használták.
A leesest kovetoen alakulhatott ki mikrorepedes az egyik forrasztasban, ami hő hatására (kitágul, zsugorodik) tovább reped. Vagy amit az elobb irtam h ha párás környezet érte akkor meg oxidacio indul be. Nekem anno a sony k300i romlott el így. Sokat bringaztam benne. Eloszor csak az also gomsor nem mukodott utana meg az egesz.
Erre a telora most jobban vigyazok. 2,5 éve problema es karcmentes. Akksi is 100%-os. (Csak usb-rol töltöm)
Ha nem lesz jo a telcsi mi lesz a sorsa?
-
Smiley
addikt
válasz
balazs1022 #35122 üzenetére
Visszadobtam 1.7Ghz-re, aztan kiderul mennyire marad stabil napi hasznalat mellett. Este ujra belakom aztan jovo heten meg szetkapom... Amugy kb 2 hete csinalt egy olyat, hogy ilyen zombi allapotba kerult, nem reagalt semmire, eloszor azt hittem hogy lemerult, de a toltesre se reagalt, csak az ilyen hard reset utan volt hajlando elindulni.
Egyszer kapot egy igazan kemenyet, meg az elozo tulajnal, akkor konkretan leropult a kossuth teri mozgolepcso tetejerol, es az alljan allt megCsak a tempered glass tort rajta szarra, az cserelve lett, ezt leszamitva olyan mint ha uj lenne.
Igazabol ha megdoglik se halok bele, azert vettem, hogy kderitsem kell-e nekem az android, vagy maradjak az ios-nel. -
Smiley
addikt
válasz
balazs1022 #35120 üzenetére
Ez a proci visszavetel nem rossz otlet, amugy sem jatszom rajta. Spotify chat bt meg waze neha. Amugy azt hogyan kell csinalni?
Az akksira gyanakszom en is, vagy annak a csatlakozasara.
Sutest csinaltam mar, szoval abban van rutinom, de annyit nem akarok vele szenvedni. -
balazs1022
őstag
válasz
Smiley #35119 üzenetére
És ha visszaveszel a proci órajeléből? én 1,2 ghz-en használom az enyémet, simán bírja és nem lassú még. Csak játékokhoz veszem fel maxra.
Am nekem is hardveres hibának tűnik.1. Lehet rossz az akksid. Pl erőforrás igényes alkalmazásoknál nem tud elegendő feszültséget felvenni.
2. Ötletem: a proci környékén megnyomkodni. Esetleg ha úgy jó akkor vmivel hézagolni, hogy mindig nyomódjon az alaplapra.
3. Ha minden kötél szakad, és mielőtt kidobnád lehet érdemes lenne berakni magát az alaplapot a sütőbe. Műanyagrészek alufóliával bevonni!
Sütés: 220 °C-on 10 percig.
4. venni kell egy törött OPO-t és kiszedni az alaplapját.Egyébként leejtve volt már? Vagy zsebedben úgy h izzadtál?
-
Smiley
addikt
válasz
Obyboy #35116 üzenetére
Azert hw problema mert os fuggetlen a dolog. Amugy mindig a legfrissebb cm/lineage volt rajta, de szerintem ez lenyegtelen.
Tehat full wipe volt beleertve a storage-ot is. Ezutan ha fel akarom rakni a los-t es a gapps-ot az nem fog menni mert a gapps telepitese kozben ujra fog indulni, ha viszont ugy csinalom, hogy full wipe utan felrakom a los-t, kikapcsolom es varok egy 15 percet, akkor fel tudom rakni gapps-ot is ujraindulas nelkul. Ugyanez ervenyes mar a futo los alatt is. Ha nekiallok telepiteni egyszerre 4-5 app-ot akkor par percen belul beledoglik, viszont ha szepen egyesevel koztuk kis szunetet tartva akkor teljesen jo. Sot, ha csak idle van a telefon akkor ismet betonstabil. Egyedul akkor van a gond ha meg van terhelve kb 5 percig. -
Obyboy
addikt
válasz
Smiley #35113 üzenetére
Írtad, hogy megvártad míg kihűlt, gyanús, hogy valami beragadt és maxon pörgette a procit. Ha a szétkapás alatt fizikai szétszerelést értesz arra szerintem nem lesz szükség. A leírtak alapján inkább szoftveres lehet a gond. Valóban jó lenne tudni milyen ROM alatt jött elő a hibajelenség. Ha az újrarakásnál nem tetted meg akkor TWRP-ben nyomj egy full (cache, dalvik, system, data) wipe-ot aztán mehet fel egy új ROM+gapps.
-
Smiley
addikt
Nekem ugy nez ki tegnap megadta magat az OPO, az index.hu-t olvastam, aztan ujraindult magatol, es amint betoltott akkor ismet, es igy tovabb. Gondoltam akkor ujrarakom ugysincs rajta semmi fontos, de mar a twrp-ben is reboot-olt a gapps zip alatt. Aztan megvartam amig kihul, utana felment a gapps, es egesz addig hasznalhato amig nem allok neki app-ot telepiteni vagy hasznalni... valamelyik nap szetkapom majd, amugy talalkozott mar valaki ilyesmivel?
-
válasz
janosibaja #35107 üzenetére
Nálam is Mi Band 2 dolgozik. Novemberben 22.89$ volt a gerkbuyingon, ha jól emlékszem.
-
LallerHUN
tag
válasz
janosibaja #35107 üzenetére
De van ilyen tarts szünetet jelzés a Mi Band 2-ben. Én is irodában melózok és mikor már egy jó ideje egy helyben ülök, (nem tudom pontosan mennyi idő múlva szól) akkor el kezd rezegni és egy figura feláll a székről és elmegy animációval prezentálja hogy mozogjak 😁
Idle alert a figyelmeztetés neve a gyári Mi Fit appban
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35108 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Xiaomi Mi Band 2-ben nincs ilyen szünet funkció, amely óránként emlékeztet téged a mozgásra. Kivéve ha a telón beállítod az ébresztőt, amelyet az eszköz jelez (?) a csuklódon.
Az ebayes topicban írtak alapján jelenleg a gearbest oldaláról vásárolnám meg, így neked is ezt ajánlom: [link] - itt 6300 Ft, míg az ediginél 14.
Külön fólia hozzá, de az előző linken fóliástul is meg lehet venni: [link]
Szilikon szíj: [link]
ééés
Fémszíjak, különböző színárnyalatokban 7-8-9-10 USD áron: [link]
Fotók a fémszíjról: [link]Bőrszíjak a fémszíjjal kb. azonos áron: [link]
"Csak azt nem látom a szíjaknál, hogy melyik való az 1-eshez, melyik a 2-eshez, vagy tán azonos a méret..."
Két különböző méretű termékről van szó. Egyszerű, ami a 2-höz való, annak a nevében mindig szerepel az Mi Band 2. -
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #35105 üzenetére
Közben kerestem és még bőrszíjat is találtam hozzá, ez egészen kellemes.
Csak azt nem látom a szíjaknál, hogy melyik való az 1-eshez, melyik a 2-eshez, vagy tán azonos a méret...
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #35105 üzenetére
Köszi Obyboy, Petya.
Petya, tulképpen arra kéne, hogy figyelmeztessen, eleget gyalogoltam-mozogtam-e az egész napos számítógép előtti munka után... Hogy folyamatosan szembesüljek vele, mennyi kell még mozognom. Ahogy olvasom a linkedet, ez az időt is mutatja, még rezeg is, ha hívásom jött a mobilra. Szuper.
Ezt is Kínából érdemes venni, itthon felülárazott szokás szerint? Azt a milliónyi szíjat merre látod? Van nem szilikonos is?
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35104 üzenetére
Én eddig a Xiaomi Mi Band 2-vel és a Jawbone UP3-mal szemezgettem de még nem tudtam eldönteni, hogy tényleg van-e valamelyikre szükségem. Igazából az alvásmonitorozás csak kíváncsiságból érdekel de nem tudom mennyire zavarna ez a kütyü a csuklómon (a karórát is mindig leveszem alvás előtt). A sport tracker rész nem nagyon érint mert futni csak bemelegítés szinten szoktam (hobbi szintű) box előtt ahol a bandázs és a kesztyű kiszorítja a csuklómról a műszert.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35104 üzenetére
Nekem a legelső generációs Mi Band és a hozzá tartozó app eddig minden romon (rootolt, nem rootolt) és telón működött. Számodra az Mi Band 2-őt javaslom, melyhez milliónyi szíjat lehet kapni a gyári szilikonon kívül.
-
janosibaja
őstag
Kissé OFF, bocsánat.
Használ valaki okos karpántot? Olyan kellene, ami megmutatja az időt, rezeg a csuklód ha keresnek, lépést számol, nem baj, ha kifizethető az ára - és amiért ide írtam: ami együttműködik az OPO-val, s megy LOS-on.
-
Dolphine
addikt
Jól sejtem, hogy Custom Recovery telepítés nincs nyitott Bootloader nélkül?
-
zsiga19
tag
válasz
RetepNyaraB #35092 üzenetére
Root nélküli sms mentésre:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Sorozatok
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest