Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ucli
senior tag
válasz
balazs1022 #37090 üzenetére
Szép screenshot.
Amúgy a töltőportot is 7 pin köti a ribbonhoz.
Ja, az oporól van szó. -
fricci
tag
Sziasztok! melyik OREO romot érdemes most használni mindennapi használatra, ha egyáltalán valamelyik van már annyira stabil.
-
balazs1022
őstag
Nekem van VOOC toltom
De nekem Find-om van. Ha valaki kecskmeti ki tudjuk probalni. Am sztem sem megy mert a töltő usb-s reszen meg van 2 plusz csatlakozo. Le is fotoztam:
Amugy en is 0.5A-val toltom. Melo alatt elfer az asztalon. Kb 5-6 ora alatt tolt fel . A gyári toltot meg nem sokszor használtam. Egyenlore semmi baja az akksinak 3 ev elteltevel sem.
-
ucli
senior tag
válasz
norbert1998 #37081 üzenetére
5k-ért megveszem tőled.
Ezt a 0.5A-s dolgot nagyon nem értem... Az oké, hogy tovább bírja, de fél amperrel sose fog feltöltődni. A mostani qc3-mas töltőmmel is kell neki két óra, olyan kis áramerősség mellett gondolom kell neki legalább hat óra.
Ha nekem addig töltődne, már rég kivágtam volna. Inkább veszek bele akksit. -
norbert1998
nagyúr
Az a baj, hogy az egész telefon nem ér annál többet, a tok tartja egyben lassan egy éve
hátlap darabokban, keret görbe, képernyő elengedte, képernyőn por a háttérvilágítás és a panel közt.
Állítólag (az sp-nel kalkulalta valaki) 1.2 a helyett 0.5-el töltve durván kétszer annyi ideig bírja az aksi megtartani a kapacitását. Persze hogy az xy van hozzá tervezve, ha nem doglik meg az aksi, nincs aki venne ujat jó drágán.
-
ucli
senior tag
válasz
norbert1998 #37078 üzenetére
Aham. A xiaomim csinálta ugyanezt, ott a rom csere megoldotta, igaz arra custom kernel nemigen volt.
Egyébként szerintem töltheted az eredei töltővel, elvégre az opo-hoz lett tervezve.
Én mondjuk a 4 amperes Dash chargerrel töltöttem egy évig, semmi baja sincs az aksimnak.
Ha meg megdöglik, 4-5k az új, egy-két hét alatt itt is lesz. -
norbert1998
nagyúr
A g2-é 1.8 amperes, de annak ellenére durván 6-700 amperral tölt, ami nekem teljesen megfelelne. Az opo gyári toltojevel jól tölt, csak már elég idős szegény telefon, és ha azzal töltöttem volna mindig, az akksi csere már sanszos hogy esélyes lett volna.
Inkább egy olyan bugrol van szó, ami szoftveres lehet. De nem hiszem hogy a rom sajátja. Inkább kernel szintű.
Szóval ha felrakom tölteni, gond nélkül tölt. Ha felrakom tölteni és elkezdek játszani (rr3 szintű játékok) vagy videochatelni, amik ugye bő 7-800 amper körül esznek óránként, sár 2-2,5 óra alatt teljesen le tudják meríteni a telefont, azaz merül a töltőn. Játék után lerakom a telefont és ugyanazzal a sebességgel tölti tovább, ahogy az játék közben ment, ez esetben negatív sebességgel ", azaz merül tovább. Nem tudom hogy működik ez valójában, de én valami ilyesmire tudok gondolni. -
ucli
senior tag
válasz
norbert1998 #37075 üzenetére
Nem tudom, hogy a G2 nek milyen töltője van, de ha az eredetivel is lassan tölt, akkor szét kéne nézned a telefon agyába és magába a telefonba.
Milyen os-t használsz, mi fogyasztja a legtöbbet, stb.
Egy másik rom is segíthet rajta, én is így jártam a xiaomimmal, RR rom alatt rohadt gyorsan merült, Miui alatt sokkal tovább bírta, nem beszélve a töltési időről.balazs1022: én is Samsung kábellel töltöm, szerintem nem azzal lesz a baj, hanem talán a töltőfejjel. Régebben próbáltam Lg fejjel tölteni az opo-mat, hát finoman szólva is sz@r volt... Ha jól emlékszem azok a töltők még 1ampert se tudnak leadni (G2-ét nem tudom, hogy milyen, de szerintem egyformát adnak minden telefonjukhoz).
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #37075 üzenetére
Nekem egyertelmuen a kabel tunik szuk keresztmetszetnek. Asszony samsung kabele is ilyen fos. Hol tolt hol nem, de mindig keves Amper szalad at rajta. Ejszaka jo vele tolteni mert pont 7 ora alatt tolt fel. Ez kb 200-300 mAh. En is akksi komelesbol toltol sz@r kabellel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37074 üzenetére
Szerintem nem tudom, röviden és tömören
Néha jól tölti a G2 töltője, néha nem. Azért használom mert lassabban tölti mint a gyári, és így egészségesebb.
De néha, főleg ha nagy terhelés van töltés elején, pl játék vagy videochat, és nem húzom le a toltorol, csak lerakom estére, nem tölt semmit vagy alig valamit.
Nem hiszem hogy kosz vagy ilyesmi lenne. Inkább bug vagy valami belső komponens gond lehet. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norbert1998 #37073 üzenetére
A csati nyilván nem az igazi már (esetleg szutykos). Vagy a töltő zsinór. Vagy mindkettő.
-
Obyboy
addikt
válasz
norbert1998 #37069 üzenetére
Nekem pár napja megjavult a fogyasztás (vissza állt a Nougat alatt megszokott 5-6mA/log-os éjszakai merülés), pedig nem csináltam vele semmit. A javulás előtt egy egész estére fent maradt a telefon töltőn lehet ez hozta helyre a dolgot.
-
norbert1998
nagyúr
Na feldobta m az oreot. Lineage bta.
Hidden wifit nem látja.
Ezen kívül meg veszett gyorsan merül n és o droidon is. -
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #37064 üzenetére
Rendelkezik tasker beépülő funkiókkal. Innen jött az ötlet: "ÚJ: Integráció automatizáló appokkal (Tasker, E-Robot, Automate, Automagic, stb)"
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Obyboy #37063 üzenetére
Ezt ha jól tudom csak akkor tudod megcsinálni, ha az Amdroid tasker beépülő funkcióval rendelkezik. Ha tudod, hogy az alkalmazás az, akkor fasza, ha nem akkor vagy írja a play leírásban, vagy ha ott sem akkor pl. az erobotban a műveletek résznél ha rányomsz a + gombra akkor lesz egy olyan fül, hogy külső alkalmazások. Ha itt megjelenik akkor már valamit lehet vele faragni, és ha nem menne sajátkezűleg a topikjában tuti segítenek. Ha nem jelenik meg akkor viszont sajna nem fogja tudni kezelni sem az erobot, sem a tasker.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #37062 üzenetére
Köszi szépen, megnézem.
Nekem első sorban azért lenne rá szükségem mert az AMdroidot használom ébresztőnek aminek van egy alvó üzemmód funkciója amit ha elindítok kiakapcsolja a wifit (ébresztéskor pedig automatikusan kikapcsol az alvó üzemmód és bekapcsolja a wifit) de sajnos a mobilnetet nem tudja ki/bekapcsolni. Így most keresek egy olyan megoldást ami az alvó mód indulásakor kiakapcsola a mobilnetet ébresztéskor pedig bekapcsolja. -
Danika256
aktív tag
Engem is érdekel hátlap!!!
Jó pízt fizetek, illetve csomó alkatrésszel szolgálhatok!
-
Obyboy
addikt
E-robotot, Taskert vagy hasonló automatizáló appot használ valaki? Ha igen akkor melyiket érdemes kipróbálnom?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #37048 üzenetére
Antenna és antenna kábel csere. Ez az, ami egyszer már kész volt, de rossz alkatrészt küldtek a nyavajás csíkszeműek. Én sajna komplett noob vagyok hardver szereléshez: ott hagytam a kollegának, izzadjon ő tovább.
-
balazs1022
őstag
Lehet erdemes volna neked szetszedned es atfutni az antenna csatlakozokat. Eleg ha az egyik tüske ferde, es mar doblja is a signal-t. Szivesen segitek ha kecskemeti vagy. Enyemet mar parszor szetkaptam a kamera miatt.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37046 üzenetére
:S Hat ez nem tul jo hír... Mi lesz most?
A hibanaplon milyen javitasi munkak voltak felirva? -
RetepNyaraB
veterán
Elmentem ma a telefonomért; belerakták nekem a dzsunka akksit is, minden menni látszott. Egészen addig a pontig, míg az .én. SIM kártyámmal el nem indult. Onnan eldobta a hívást. Állítom, megsértődött, mikor észrevett engem a pult fölött. Otthagytam és keresek neki egy klinikai szakpszichiátert 😭
-
pedrobike
aktív tag
átmentem a szomszèdba a two-ra,sziasztok
-
pedrobike
aktív tag
hello,az oneplus tud ant+? köszi
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37038 üzenetére
Keves fenynel meg ISO 200 és 1/17-es zarido (ezt meg kezbe meg lehet tartani). Egyebkent jobban elviselem a zajt mint az olajfestmenyt.
Amugy meg RAW-ban kell fotozni es minden megoldodik
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #37037 üzenetére
Igen, az rendesen megdobja a részleteket. Cserében ha nem jó a fény, akkor elkerülhetetlen lightroomban szívás a zajszűréssel.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37032 üzenetére
A Bacon Camera-val is probaltatok az 5T-t? Mar az is sokat segit ha a zajcsokkentest kikapcsoljatok.
-
kano
nagyúr
válasz
grizlisandor #37035 üzenetére
Diák + kedvezmény.
Komolyan:
- Minden változatra kapsz 10% kedvezményt.
- https://www.studentbeans.com/ - on regisztrálsz egy e-mail címmel, majd a kedvezmény igénybevételéhez igazolnod kell, hogy tényleg diák vagy az adott intézményben. Ennek több módja van, de talán a legegyszerűbb, ha a sulis email címedet megadod és onnan visszaigazolod magad. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37032 üzenetére
Ugyan ez a véleményem. Csak az a baj, hogy OP már az előző 3/3T-n is elszabta a kamera szoftvert és nem is tudta helyrehozni.
Én is várom a beígért ráncfelvarrást és, ha megfelelő lesz (nekem is a festmény nem tetszik) már rendelem is. Ráadásul diákkedvezménnyel megkapható 500 EUR-ért, ami nagyon baráti lenne...Azért az 5T topicban nagy a sz@rcunami mostanság...
-
RetepNyaraB
veterán
Egyelőre biztos nem. Nincs miből
Illetve először is visszakapom az OPO-t. Aztán pedig várom a beígért kameraszoft javítást az OP-től.Az OP5T topikban arra jutottunk halom felhasználói tesztfotó átnyálazása után (én csak kibicként), hogy egyértelműen a kameraszoftver van elszabva, ugyanis a gép képes teljesen megfelelő képeket készíteni akár sötétben is, meg ócska fényviszonyok közepette is (napfényben ugye azért nem kunszt); meg ugyanezek Van Gogh verzióját is tudja, amely festményként sokat ér, fényképként kevésbé. S mikor melyiket lövi, az sajna csak a hangulatától függ.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37030 üzenetére
Na, csak nem veszel egyet?
-
RetepNyaraB
veterán
Van-e köztünk, aki 5T birtokos és rootolta már, vagy legalább fel tud tenni rá Poweramp alpha 3 lejátszót? Meg pesti
Összehallgatnám az OPO-val egy rövid meetingen -
Obyboy
addikt
TWRP-ből ki melyiket használja? Ezt (TWRP 3.2.0-K1) próbálta már valaki?
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #37025 üzenetére
Most mar teljesen jo a RAW. A multkor irtam a fejlesztonek privatot xda-an. Azt monda ami a Settings-ben van RAW, az az Ő implementacioja es h nehez neki vele doglozni mert allitasa szerint szinvak. Igy nem igazan ertette a problemamag a feheregyensollyal kapcsolatban. Azota egy kulon icon-nal lehet bekapcsolni az "M" jelu beallitasoknal a RAW-ot. Azt mondta h ennel az az android fele kepfeldolgozast hasznalta. Tehat most két opcia van arra h raw-ot ments. Ami a beallotasokon belul van az rozsaszines, nem jo (amilyet te is tapasztaltal). A masik meg a Manualis beallitasokban kapcsolhato be (ez sokkal gyorsabb bekapvsolni mint az elozot. Korabban link-eltrm rola kepet h milyen most:
Szoval a lenyeg h nost mar tok jol mukodik az egesz es normalisak szinek. Sztem még elesebb a kep is.
-
RetepNyaraB
veterán
Jövő szerdán, ha evriszing jól megy, visszakapom az antenna hibás OPO-t végre szervízből és belerakják a kamukínai alibabás akksit is.
eléggé várom, bár a kis Mi3 se rossz, nadeazértKérdés: most szerkesztettem a nyári képeket és meg kell állapítanom, a Bacon kamerás raw fájloknak augusztusban még mindig volt egy randa rózsaszínes beütésük, amit sehogy sem lehet meg nem történtté tenni, pedig nagyon igyekeztem. Most is ez a helyzet? Azóta volt pár frissítés... Ha igen, akkor nem kell erőltetni a raw formátumot, asszem
-
Obyboy
addikt
válasz
gentlemann02 #37020 üzenetére
Van még mit feljődnie az Oreo ROM-oknak. Mióta áttértem Oreo-ra az éjszakai fogyasztás 5-7mA/log-ról 20-25mA/Log-ra nőtt, ritka de előfordul a random reboot is és van néhány alkalmazás ami a háttérben futás közben időnként leáll. Nem tudom értelmesen összefoglalni a tapasztalataimat így inkább összeszedtem az elmúlt hetekből a hozzászólásaimat:
(#36670) ; (#36672) ; (#36675) ; (#36693) ; (#36740) ; (#36772) ; (#36782) ; (#36869) ; (#36873) ; (#36880) ; (#36969) ; -
Obyboy
addikt
válasz
gentlemann02 #37018 üzenetére
Nekem az van fent. Nem sokban tér el a LineageOS-15.0 20171020-i buildtől.
-
gentlemann02
tag
Használja valaki a LineageOS-15.0 20171124 buildját?
-
Obyboy
addikt
-
gentlemann02
tag
válasz
balazs1022 #37014 üzenetére
Lusta voltam még telepiteni az appot meg megszokás :-)
-
balazs1022
őstag
válasz
gentlemann02 #37011 üzenetére
Miert futtatod bongeszoben a YT-t?
-
gentlemann02
tag
válasz
gentlemann02 #37008 üzenetére
Jah amit még kicsit zavar ,hogy Metal facebook ap és a via browser alatt melegszik a kicsike fölég ha böngészőben futtatom a youtubot.
-
kano
nagyúr
válasz
gentlemann02 #37008 üzenetére
A 11.02-i volt az egyik öreg instabilabb és legrosszabb verzió. Beta 1-et tedd fel.
-
ucli
senior tag
válasz
Véreshurka #37006 üzenetére
Miért olyan különleges ez a fejlesztői környezet?
Nem terveztem sokáig fönntartani, át szeretném rakni egy másik Mega accountba a többi OPO-s cucc mellé.
De valószínű el fogom felejteni, hogy ott van, szóval maradni fog. -
gentlemann02
tag
Sziasztok ha valakit érdekel 3 hét AOSP 8.0 11.02 build-el szerzett tapasztalatok. Eddig egyszer volt random restart mindjárt az első héten a rendszer gyors merülés átlagba 7-10mA de néha valami berottyan és felugrik 22-30mA ra de egy újraindítás orvosolja. A kamera HDR módban megáll csak ki és belépés segít normál módba kicsit sötét képeket készít. Rootolva nincs Magisk-et nem használok. Alap ROM oppen micro gappsal szűzén telepítve. Kép az üzemidő alakulásáról.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #37005 üzenetére
Most miért mondasz ilyet?
Az OP5T még lehet jó, ha sikerülne valamit tesztelni a kamera szoftveren. Ami elvileg be van ígérve. Azt még megvárom és ha az sem akkor Mate 10 Pro lesz belőle szerintem. Karácsonyra csak lesz valami akció. És állítólag nyom nélkül zárható a BL is.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #36998 üzenetére
Az nagyon szép kis teló lett, a kamerája az eddigi komolyabb Hüvelyek alapján csak jobb lehet, mint a trágyahalom OP5(T). Persze puding próbája az evés, ill. ott se nagyon lesz mókolás és vidámság, ez a hátrány. Meg az ára nyilván röhejesnek várható, lévén az alap verzió is kb 107000 ft Kínában; mire ideér, lesz az 160 is alsó hangon
-
ucli
senior tag
válasz
Véreshurka #36997 üzenetére
[link]
2.valahány giga tömörítve, 12 körül van a kicsomagolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest