Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
-
Relaxing
tag
válasz
micafighter #1995 üzenetére
Szép eredmény,
Én nem tudok kiharcolni ennyit belőle és szerintem már nem is tudok. Olvastam amit az aksival "trükköztél" amikor megkaptad a telót, lehet az segített neked. Azt nem tudom,hogy így kb 1 hónaposan lehet-e még javítani ezen. Szerinted?
-
micafighter
nagyúr
tihibaby örülök hogy megérkezett, leslien neked pedig örülök hogy végre sinen van a dolog
-
tihibaby
senior tag
válasz
leslien #1934 üzenetére
26.-i rendelésem ma jött meg,valaki kíváncsi lehetett a tartalmára,3-4 centire meg volt bontva,bár lehet csak megnyílt,elég viharvert volt a csomag.
Már az expressz szállításra ia 3-7 napot írnak az O+O oldalán,úgyhogy a Mailboxde-hez voltaképp időre odaért,onnan még beletellt 3 napba,mire kézhez kaptam.99000Ft-ba jött ki összesen.
A telefon jó,csak és kizárólag azért nem pisilek magam alá a gyönyörtöl,mert ez előtt a Zopo ZP998+-om már eléggé elkényeztetett,persze ez a masina bizonyos dolgokban érezhetően erősebb.
Egyelőre ielsmerkedünk,tetszik! -
micafighter
nagyúr
válasz
edward2 #1988 üzenetére
Nyilván azért van a telefon, hogy használd. De ha épp nem navigálok vele akkor minek legyen a legpontosabb helymeghatározás bekapcsolva? Ha épp nincs szükségem a mobilnet megosztására, minek menjen a hotspot? Ezek mind szívják az akksit rendesen. Amire szükség van azt mindig bekapcsolom. De feleslegesen minek menjen 20 dolog amikor nem használom őket? Nálam a Sync mindig be van kapcsolva, mert használom. A fényerő mindig olyan szinten van hogy lássam a kijelzőt, mert nem fogok vaksiskodni hogy pár órával tovább bírja a telefon és rajolhassak az eredményekkel. Mobilnet mindig megy, mert használom. Otthon felcsatlakozok Wi-Fire. Bluetooth szinte mindig megy mert használom. Navigáció/helymeghatározás nem megy állandóan, mert az esetek többségében tudom hol vagyok hova akarok menni és oda hogy jutok el. De ha szükségem van a navigációra akkor bekapcsolom a helymeghatározást.
Legutolsó töltésem egyébként:
A felhasználás ugyanolyan mint az előzőeknél. Úgy látszik pár töltési ciklus után megy stabilan a 8óra képernyőidő. Még mindig full gyári ROM/kernel. Pár napig még így használom, hogy legyen viszonyítási alapom. Aztán nyitom a bootloadert és megy a root.
-
micafighter
nagyúr
válasz
szibtib #1991 üzenetére
Azt, hogy valoszinüleg nem a német oldalról akarsz rendelni! Az oldal alján állítsd át a régiót németre(egy pici zászlót kell keresni)! Német címre innen kell rendelni: http://oneplus.net/de
(#1993) Scooter74 én elhiszem, másoknak is megy ennyit olvasatom szerint, de ez nem éppen stock
Franco kernel eléggé megdobja az N4 üzemidejét.
-
szibtib
újonc
Shipping Method
Sorry, currently we cannot ship to this address.Azt tudja valaki, hogy ha ezt írja a rendelésnél ez mit takar? Mailboxde-re szeretném rendelni de nem engedi?
-
edward2
addikt
válasz
micafighter #1910 üzenetére
Nálam megy minden azért van a telefon, de ezért is kezelek minden ilyen infót fentartással. Na majd ha egyszer kapható lesz ez a telefon talán kipróbálom.
De a nexus7nél factory reset után airplane módban minimum fényerőn SD videó loopon sem ment többet mint 4 óra képernyő és ez volt az eddigi készülék rekordom.
-
ßrainiac
addikt
Ma lett 4h 30m kijelzom es 15%-on vagyok. Ez mar nem olyan rossz.
-
kkp900
senior tag
Köszi a valaszt nagyon tetszik a telo meg a masik Mi 4 es vagy Mi3 is de jelenleg Note 3 van nem hinnem hogy jobbak lennének nála jelenleg!!!Pedig nagyon olvasom a fórumokat egy hete...Az Spen nem nagyon erdekel mert eddig se hasznaltam ..Csak azt hittem egy picit legalább kisebbek de sajnos nagyon nagyon picit azt hittem legalább 1,5 centi vagy 2 cm lenne kisebb azonnal megrendelném valahonnan de így sajnos csak 9mm az nem sok a különbség.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!!Azt kérdeznèm hogy a cm11s ben van e gyàrilag magyar nyelv vagy csak rootolás utan lehet felrakni??Mert valahogy minden topikban lehagyják hogy van e vagy nincs meg persze a tesztekben sem írnak róla sajnos.A magyar tesztekre gondolok persze!!
-
Torony 1.
tag
sziasztok.csak megjegyezném,hogy ma is kikűldtek 10.000 meghívót.igy már 60.000-dik tagnál jár a meghívós rendszer.
Estimated figures:July 07: #0001 - #1000 (+1000)
July 08: #1000 - #3000 (+2000)
July 09: #3000 - #3500 (+500)
July 10: #3500 - #4200 (+700)
July 11: #4200 - #5200 (+1000)
July 12: #5200 - #8000 (+2800)
July 13: none (+0)
July 14: #8000- #11000 (+3000)
July 15: #11000- #19000 (+8000)
July 16: none (+0)
July 17: #19000 - #27000 (+8000)
July 18: #27000 - #32000 (+5000)
July 19: none (+0)
July 20: none (+0)
July 21: none (+0)
July 22: none (+0)
July 23: #32000 - #36000 (3 invites each) (+12,000)
July 24: #36000 - #40000 (3 invites each) (+12,000)
July 25: #40000 - #50000 (+10,000)
July 26: none (+0)
July 27: none (+0)
July 28: none (+0)
July 29: none (+0)
July 30: none (+0)
July 31: none (+0)
Aug 01: none (+0)
Aug 02: none (+0)
Aug 03: none (+0)
Aug 04: none (+0)
Aug 05: none (+0)
Aug 06: none (+0)
Aug 07: #50,000 - #60,000 (+10,000)a forrás,hozzáteszem mindig pontos volt eddig,mert nyomonkövetem.akit esetleg érdekel.....:
https://forums.oneplus.net/threads/invite-tracker-number-of-invites-day-by-day.58102/ -
zokni1996
csendes tag
Esély van arra hogy a háttér képet ne lehessen mozgatni? Vagyis scrolling-olni? Magyarul maradjon egy helyben a kép, amit beállítok háttérnek.
-
Nordic
Közösségépítő
Ha ezt az ali-s verziót megrendelem, ami ugye cm11s szoftverrel jön, akkor onnantól minden EU-s cm11s OTA frissítést megkapok ugyanúgy, mintha EU-s lenne?
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabadgy #1971 üzenetére
Értettem én elsőre is, csak magyar valutában írtam. 120ezer forint kb 380€-ért vesztegethetik kb, a 64GB-os kínai verziót természetesen és kínai garanciával.: A Oneplus kínai ára 320/370 $ 16/64 GB verzió, ebből kell kiindulni, erre jön még rá a szállítás, a vám, és az összes közbülső viszonteladó haszna.
Továbbá: De valoszinübbnek tartom hogy egy kis GSM bolt ennél is jóval drágábban adná. Mármint ha sikerülne találnod, de elég kevés esélyt látok rá. Webshopokban nagyobb eséllyel találni.
-
szabadgy
tag
válasz
micafighter #1968 üzenetére
A kérdésem pontosan így hangzott
"Sziasztok!
Esetleg tud vki mondani olyan osztrák GSM boltot, ahol meg lehet venni?
Kíváncsi vagyok, hogy ott mennyiért vesztegetik.
"
Nem az itthoni ár és milyenség érdekelne, hanem, hogy az osztrákoknál milyen üzletekben érhető el. Amiket ismertem ott nem találtam.Csak azért, mert ha tartják a 64gb 349 EUR árat, akkor van akivel el tudom hozatni, és így nincs vám, benzin költség stb.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Scooter74 #1969 üzenetére
Korrekt ár, kb ennyiért rendelhető a kedvenc alis eladónktól is. Kérdéses, hogy mennyi idő alatt ér ide, ugyanis az alis ár futárszállítással annyi, ami 1-2 hét alatt mergékezik Mo-ra. Az általad linkelt hirdetés tárgya több mint valoszinü hogy kínai verzió. Ez Magyarországon funkcionalitásban nem jelent hátrányt, de felvetődik a garancia kérdése, ugyanis a kínai verziókra a gyártó egy év kínai garanciát vállal.
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy oldja meg a szállítást és a vámot az eladó, mert abban az árban a 27%-os magyar áfa biztos nincs benne
Rendelés előtt ezt mindenképpen érdemes megkérdezni az eladótól, hogy az árai tartalmazzák-e az áfát.
-
Scooter74
őstag
Ezt a Hirdetést nem néztétek?
OnePlus One
64GB változat 114,990 forintos áron rendelhető! -
micafighter
nagyúr
Nem nagyon lehet elrontani. Én shipping és billing címnek is a mailboxde német címemet írtam, a magyar paypalommal simán tudtam fizetni. Ha most rendelnék, akkor a billing-hez a saját lakcímemet írnám inkább, így talán egyszerübb lehet a gariztatás. axlfsi fórumtársunk tudtommal így csinálta, a shipping, azaz szállítási címnek a mailboxde címét adta meg, a billing, azaz számlázási címnek pedig a saját magyarországi címét.
Épp azért van egyébként shipping meg billing cím mert megadhatsz két különbözö címet neki ugyhogy ebből nem lehet gond
(#1967) szabadgy megmondom mennyiért vesztegetik, minimum 120ezer magyar forintért vesztegethetik kb, a 64GB-os kínai verziót természetesen és kínai garanciával. De valoszinübbnek tartom hogy egy kis GSM bolt ennél is jóval drágábban adná. Mármint ha sikerülne találnod, de elég kevés esélyt látok rá. Webshopokban nagyobb eséllyel találni.
A Oneplus kínai ára 320/370 $ 16/64 GB verzió, ebből kell kiindulni, erre jön még rá a szállítás, a vám, és az összes közbülső viszonteladó haszna.
-
szabadgy
tag
Sziasztok!
Esetleg tud vki mondani olyan osztrák GSM boltot, ahol meg lehet venni?
Kíváncsi vagyok, hogy ott mennyiért vesztegetik. -
carbapenem
tag
válasz
micafighter #1957 üzenetére
így már világos, még 1x thx
-
zzzz24
csendes tag
válasz
micafighter #1954 üzenetére
Igen, olvastam az első hozzászólást, de biztosra akartam menni. Köszönöm a gyors választ!
Viszont, még egy kérdésem lenne. Rendeléskor van a Billing, és a Shipping adatok megadására is lehetőség.
Ha én fizetem a saját paypalommal, akkor a magyarországi adataimat megadhatom a billing adatokhoz, és a shippinghez a németországi címet adjam meg, vagy szerencsésebb ha mind két helyre a haverom németországi címét adom?
Nem lesz abból gond, hogy magyarországi adatok lesznek a számlázásnál, és németországi a szállításnál?
Illetve ha mindkét helyre a haverom németországi adatait adom meg, akkor abból nem lesz gond, hogy a paypal az én nevemen van amivel fizetni akarok?Elnézést a kérdésért, lehet túlbonyolítom a dolgot, de nem akarom elrontani.
Köszönöm!
Üdv.
Zoli -
Sziasztok!
Egy ismerősöm kapott egy invite-ot és az a szerencséje, hogy USA-ból pont jön haza egy ismerőse jövő szerdán. Ha most kifizeti van esély rá, hogy ki is viszik neki addigra és ő azt el tudja hozni ide?
Nevetséges 83k-ért lenne egy 64GBos fekete One-ja.
Szóval a kérdésem: a kifizetés után mennyi a szállítási idő kb?
-
micafighter
nagyúr
Nekem nem volt benne semilyen papír, az internetes számla amit kaptam az 1+-tól az nyilván megvan. Szerintem IMEI és account alapján van gariztatás. A rendelés az ugyebár a Oneplus fiókodhoz (account) kötött. Nyilván ha elveszted a fiókod akkor is meg lehet valahogy oldani. Tehát szvsz első sorban IMEI alapján.
(#1961) micafighter Viszont a 17,28 EUR -ra még rájön a paypal díja, így összesen 18,1 € körül volt amit fizetnem kellett. Le lett ez egyébként konkrétan írva hogy mennyit kell fizetni és hogy kell számolni
-
micafighter
nagyúr
válasz
krumplipogi #1958 üzenetére
Az enyém így érkezett a mailboxde-hez: 0.3 × 0.23 × 0.07 m -es méretek, súlya: 0.74 kg. A mailboxde-nek konkrétan 17,28 EUR-t fizettem, amiben benne van a GEIL & GLS 2-3 munkanapos futárszállítása 1000€-ig biztosítással, és bennevan a mailboxde "jutaléka" is.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #1957 üzenetére
Neked volt valami garpapír benne vagy IMEI alapján lesz a gariztatás?
(#1958) krumplipogi
1kg alatt van, 600gr körüli. -
krumplipogi
csendes tag
Hány kilós ez a csomag? Konkrétabban: Mennyit kell a mailboxdenek fizetni ha meghívóval rendeled hozzájuk?
(úgy maga a telefon 82k körül lenne, azért az megéri a várakozást, jobban hangzik mint a 115k) -
micafighter
nagyúr
válasz
carbapenem #1955 üzenetére
Hát ha mutat neked számlát a Oneplus-tól, azon látszik, hova rendelte. Ha kínai címre, akkor kínai a telefon. Egyébként a hátlapon nincs Cyanogen logó és felirat a kínai verziónak, valamit a dobozán egyértelmüen fel van tüntetve a verzió:
Azt sem szabad elfeledni hogy sok esetben az eladó a netről keres képeket és nem a saját meghírdetett cuccáról.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #1954 üzenetére
Mindig lesz akinek nem...
-
carbapenem
tag
válasz
micafighter #1907 üzenetére
Szia,
Köszi, olvastam az összefoglalót (nagyon fitti). Csak arra próbáltam kilukadni, hogy ha esetleg ebay-ről próbálnám megvenni, hogy tudnám lecsekkolni/lecsekkoltatni hogy global v. kínai verziós a vas még vásárlás előtt. Csak nem mindegy milyen gari van rá (2 év EU v.s. bizonytalan). Ezért írtam, hogy az OS valszeg nem számít, csakúgy mint a matrica, talán a baseband-ekbe bele lehet kapaszkodni, de ha az eladó opo-s garanciát tud vhogy igazolni az már hihető lehetne, ha tudnám hogy emez milyen formában létezik.
-
micafighter
nagyúr
Német címre az OPO német oldaláról rendeled, abban benne van a vám és áfa is.
Szerintem egyébként érthetően leírtam az összefoglalóba:
1) ismerős: itt arról van szó, hogy a támogatott országban lakó ismerősünk címére megrendeljük a telefont , és ő továbbküldi nekünk. Ne feledjük, hogy -mint ezt már fentebb leírtam- ha EU-n kívülről küldi az ismerősünk és mi EU-ban lakunk, akkor erre vámterhek lesznek, Magyarországra küldés esetén 27% általános forgalmi adó. Ezért ha Magyarországra szeretnénk eljuttatni a telefont, akkor a legjobb egy európai támogatott ország béli ismerőst keresni. Ha ilyen ismerősünk nincs, akkor segíthet egy csomagtovábbító szolgáltatás.
Vagy ez nem eléggé egyértelmű?
-
Nordic
Közösségépítő
Ti ott emaileztétek le, hogy CM11S-el jöjjön, vagy automatikusan ezt dobta? REndelésnél néztem ,hogy vannak ilyen bundle cuccok? Melyik mit takar, azt meg lehet valahol nézni? Baszottul unom a várakozást, a pénz már megvan rá, így ha nem húznak bele, én is bevállalom a kínai alis csókát, mert már falra mászok.
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Kis megerősítésre lenne szükségem. Ma kaptam egy meghívót, ami 20 óra múlva lejár a 64gbos telóra. A kérdésem, ha megrendelem ismerősömhöz Németországba a telót, akkor 299EUR + 4.99EUR (expressz szállítás) díjjal megúszom hogy eljusson Németországba, vagy ott is kell vámot fizetni még rá?
Azt tudom, hogy DE<->HU között nincs vám. Köszönöm a segítséget! Üdv. Zoli -
bajaki
őstag
válasz
Lomha 8V #1942 üzenetére
(#1940) vFerko
Így van. Én merem ajánlani az aliexpress-ről az eladónkat. Ahogy Lomha 8V is írta: kínai, de CM11S-el jön.
-
vFerko
tag
Valakinek már megjött az Aliról rendelt 1+1? Ha igen Kínai v Eu verzsönt kapott?
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #1938 üzenetére
Szerintem azért azt a teljes procedúrára értették eredetileg. De legalább küldenek egy levelet, hogy bocsi, de késünk...
-
micafighter
nagyúr
Ez nyilván nagy mértékben függ attól hogy honnan jön és a szállitási modtol, illetve hogy van-e épp raktáron. Nekem USA-bol a legolcsobb szállitással 1-2 hét alatt szokott ideérni a csomag.
Ha nagy levélben jön és nem fér a postaládába, akkor visszaviszi a postás a postára, értesitöt hagy neked rola és értemehetsz
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #1769 üzenetére
Azt hadd kérdezzem meg, hogy mennyi idő alatt érkezett meg kb.? Ha jól látom, Amerikából postázzák és én hétfőn elutazom 8-10 napra, aztán, ha nincs ragszám hozzá, semmiképp sem szeretném, ha csak úgy bedobná a postás, ahogy a többi, pár dolláros kínai borítékokat
-
leslien
nagyúr
sztem én leszek a o+o történelemben aki fizetéstől számítva eljut a shipped ig...
-
micafighter
nagyúr
Röviden a google play services nem hagyja deepsleepbe lépni a telefont, folyamatos wakelockot okoz. Nem mindenkinél jön elö a probléma. Nem opo specifikus egyébként, pl nexus 5-nél erre a bugra külön topic van xda-n. Van rá több féle megoldás is, a nexus 5 topicba leirtak is müködnek az opon. Legelőször a google play services frissitéseinek törlését probálnám meg ha valaki észreveszi a bugot, aztán reboot után vissza lehet tenni a frissitést. Esetleg a reboot elött egy cache wipe. Ez a legegyszerübb megoldás. Ha valakinek itt ilyen gondja lesz és ez nem segit akkor leirom a többi lehetséges megoldást is
Egyébként egy OTA vagy egy google play services frissités megoldja majd a bugot valoszinüleg.
-
törölt tag
válasz
micafighter #1923 üzenetére
Szerintem nem kiemelkedő. Most nálam úgy néz ki, hogy Android OS 8%, Android System 7%, Phone Idle 14%... Ez utóbbi a sok szerintem, erbben van gondolom a hálózati készenlét meg egyebek.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #1923 üzenetére
Orvosolható valahogy az a bug? Milyen bug az?
-
micafighter
nagyúr
válasz
#16820480 #1922 üzenetére
Vajon hogy tud egyszerre két helyről látszani az a pendrive?
Passzolom
Az akkumlátor infóknál nem szokott magas lenni az android os vagy a google play services? Egy bug miatt pár embernél nagyon meríti az akksit. Én megmondom őszintén folyamatosan elcsodálkozok az üzemidön. Most nem volt mobilnet, de volt egy óra játék meg egy óra zenehallgatás:
-
törölt tag
válasz
edward2 #1901 üzenetére
Én sem igazán tudok soha közelébe sem jutni azoknak az extrém kijelzőidőknek. Ezzel a telefonnal olyan 4 óra körül volt a max, de ami bosszant, hogy akkor is kb ugyanannyi idő alatt merül le (készenlétben), ha hozzá sem nyúlok, szóval a kijelzőidő szinte független a készenléti időtől. Ettől függetlenül jobb azért jóval a Nexus 4-nél, de nem dobtam magam hanyatt, hogy űűű, milyen sokáig bírja.
Vagany: Nincs mit
MartOOn: Én az Android L témát használom, fent van Play-en, kb 200 forint az ára. Igazából semmi extra, de nekem tetszik.
micafighter: Vajon hogy tud egyszerre két helyről látszani az a pendrive? Egy fájlrendszert csak egy helyen lehet felcsatolni, ha gépen csatoltad, akkor a telefonról már nem lehet, és fordítva is igaz. Erre lenne jó az MTP, de nem hiszem, hogy egy pendrive MTP módban menne.
-
micafighter
nagyúr
Konrkétan olyan, hogy az egyik vége sima usb, amivel gépbe tudom dugni, a másik végén a fekete kupak alatt pedig van egy microusb csatlakozo amivel a telefonba tudom dugni kábel nélkül
ezért OTG Pendrive a neve, mert OTG kábel sem kell hozzá
Söt egyébként ha jol emlékszem a specifikácioira, egy idöben egyszerre gépre és telefonra is tud csatlakozni, ugy hogy mindkettöröl elérhetö a tárhely
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nightfall75 #1918 üzenetére
Nem kellett semmi extra hozzá
gyári cm11s-en vagyok root nélkül zárt bootloaderrel, kernel szintén a gyári, semmi ezzel kapcsolatos app-ot sem tettem fel. Ment egyböl magátol
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #1916 üzenetére
Tök jó. És ha jó látom, pont ezt a már eleve microUSB verziót vetted, így nem szükséges további kábel használata... (ez vajon könnyebben megy bele, mint a töltő feje? Nekem még mindig tökre szorul... ami, tudom-tudom, nem feltétlenül baj, csak "nincs még bejáródva", de attól még fura érzés...).
-
Nightfall75
tag
válasz
micafighter #1913 üzenetére
NTFS-t látja a gyári kernel is, vagy kell valamilyen külső app/root?
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #1915 üzenetére
A témázkodással csak csínján! Én nyomkodtam az első nap és az eredménye az lett (nem töltöttem le semmit, csak a beépített témákat váltogattam), hogy megszűnt rezegni a telefon (erről írtam is már korábban, de most nem tudom már előkeresni).
Csak egy factory reset segített rajta (már majdnem azt hittem, hogy küldhetem vissza gariztatni, amikor rájöttem, hogy a motorral semmi baj, hiszen újraindításkor rezzen egyet (ami a szokásos rezzenése)).
Én megvárnám minimum a következő OTA-t és akkor is el fogom olvasni, hogy konkrétan ezt a bugot a 11S-ben orvosolták-e (gondolom fogják, mert elég ciki...)
(#1918) zaibatsu Jó kérdés, erre kíváncsi vagyok én is. Anno a N2-nél kernel és/vagy NTFS mountolo app kellett hozzá...
-
micafighter
nagyúr
válasz
MartOOn #1912 üzenetére
itt érdemes szétnézni
Én hue és betterbean témákat használtam az SGS2-mön, de megmondom öszintén nekem az 1+1 gyári témája is tetszik
Viszont a témázók figyelmét felhívnám, hogy a CM11S-ben a theme engine-ben egy bug következtében egyes témák alkalmazásánál a Wi-Fi állítások nem lesznek elérhetőek a beállításokból, hibaüzenettel ki fog dobni. CM nightly-ban már javították, következő OTA-ban jön CM11S-re is a javítás, napokon belül várható egyébként a köv. OTA
-
bajaki
őstag
válasz
micafighter #1913 üzenetére
Uh, köszi a részletes beszámolót.
Akkor nagyon rendben van a cucc. Ennyiért tényleg jó vétel volt. Az a 10-20 MB pedig szintén rendben van szerintem.
-
micafighter
nagyúr
#kieg
Nagyszerüen müködik eddig az OTG Pendrive-om. FAT32 volt eredetileg a fájlrendszer típusa, de mivel ~10GB FHD filmeket szándékozom rajta másolgatni, ezért első lépésként formáztam NTFS-re. 29,4 GB-t lehet felhasználni. Telefonnak kell pár másodperc amíg felismeri, és pár mappát magától létrehozott rajta a drága telefon, konkrétan Android, LOST.DIR és System Volume Information. Ezek közül a LOST.DIR rendszer szemetes, nem érdekes. A System Vol Info -ban az indexelő fájl van, ezzel sem kell foglalkozni. Az Android már érdekesebb, mert pár alkalmazás belepakolta magától a kis adatát..
Konkrétan a Play Newsstand, a Play Music és az FX Explorer. Viszont mindegyik mappája üres. Azért nagyjából ki lehet találni, mit akartak, a Play Music pl a zene letöltésére magasabb prioritással tartja a külső adattárolót, ami legtöbbször egy microSD kártya, de jelen esetben egy OTG pendrive. A Play Newsstand kettő mappát hozott létre, cache és files, nyilván a cache mappába szeretné pakolni a gyorsítótárát, a files-ba pedig a letöltött fájlokat.
Mindegyik mappa üres egyébként, és ez az alkalmazások hozták létre ezeket a mappákat, tehát úgymond nem az OTG Pendrive hibája. A gyakorlatban arra kell majd figyelni, hogy ha be van dugva a pendrive, akkor a külső adathordozót preferáló alkalmazások oda fognak letölteni, ha letöltenénk valamit.
Az írás/olvasás egyébként 10-20 MB átlagosan. Az elején ennél kicsit lassabb volt, de most már stabilan ennyi az annyi
Nekem ez épp elég. Arra leszek még kíváncsi, hogy FHD film lejátszása hogy fog menni, ezt majd még tesztelem
-
MartOOn
addikt
Van valakinek vmi jo cm11 témája? Ugy varialnek vmit rajta...
-
micafighter
nagyúr
válasz
edward2 #1901 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy semmi különöset nem tettem az akksi kímélésére, használtam a telefont ahogy kedvem tartotta. Egy Greenify-t, egy BetterBatteryStatsot meg egy franco.Kernelt ráengedek még és szerintem plusz pár óra képernyőidő kihozható belőle.
Nyilván nem vagy olyan szerencsétlen hogy mindenből hibás akkut fogj ki. Felhasználásban lehet különbség amiért nem bírja annyi ideig nálad. Ennek sajnos utána kell nézni hogy nálad mi lehet a különbség vagy esetleg a gond, illetve hogy mire érdemes figyelni. Fentebb ugye azt írtam, hogy nem tettem semmit az akksi kímélésére. Ugyanakkor az akksit sem pazaroltam, például nem ment olyan szenzor, amit nem használtam, tehát például nem szoktam bekapcsolva hagyni a helymeghatározást ha épp nem navigálok, és a fényerőt sem szoktam feleslegesen magason hagyni. Az auto fényerő szerencsére eléggé személyre szabható a CM romban, ezért nálam általában azon szokott menni, de ha auto fényerő túl fényes, akkor pl lejjebb veszem manuálisan a fényerőt, tehát feleslegesen nem pazarlom az energiát. Wakelockoknak még nem néztem utána az 1+1-ben, de úgy látszik nagyjából rendbe van, mert a screen on és az awake csíkjai nagyjából szinkronban vannak mint ahogy az a képeimen látszik.
(#1902) MartOOn : ,,Koszonom nekem ennel jobb nem kell. Max a duplaja... Különben nincs ertelme. (nekem) ez über megfelelő..." Úgyanígy vagyok vele én is
(#1905) axlfsi Köszönöm
Én szerintem most csak gmail shazam és facebook fiók szinkronizál, de van pár háttérben kocogó alkalmazásom pl Keep Screen On, Transdrone, a facebook és a messenger app, és a játékok is folyton küldik a figyelmeztetéseket. Majd a facebook app, a játékok meg ami még nem kell szépen megy Greenify-vel a spájzba
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, most egy óra játékkal pl (Dead Trigger 2, Asphalt 8, Fieldrunners 1-2) kb 10%-ot merült
A jó öreg SGS2-nek ez 50%-ot elvitt volna
(#1908) funks90 gratula hozzá, használd egészséggel
(#1909) Vagany na örülök
TWRP csak be lett töltve vagy flashelted? Ha TWRP-t flashelted akkor az OTA recovery frissítését én kikapcsolnám hogy ne írja mindig felül a custom recovery-t az OTA
-
funks90
csendes tag
Délután megjött az én 1+1em is. Szavakkal le se tudom írni mit éreztem mikor dudált a futár.
Gyönyörű készülék, minőségi csomagolásban. Minden pénzt megért. -
micafighter
nagyúr
válasz
carbapenem #1899 üzenetére
Szia, összefoglalóban részletesen leírtam a különbségeket kínai és global verzió között
(#1900) zokni1996 a gyári kernel elég jó, de a személyreszabhatóság miatt szerintem érdemes feltenni a franco kernelt, ezzel tovább lehet javítani az üzemidőn, a teljesítményen, és további funkciókat kapunk, pl RGB szabadon állítható franco kernelben, vagy a perapp modulok.
-
micafighter
nagyúr
válasz
krumplipogi #1898 üzenetére
Ha meghívóval a mailboxde címre rendelsz, akkor a német oldalról fogsz tudni rendelni a mailboxde német címére: http://oneplus.net/de ebben benne van a vám és áfa, tehát neked ezen az áron felül nem kell már semmi ilyesmit fizetned. De ezt is leírtam az összefoglalóban
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #1886 üzenetére
Nekem ugyan rootolt, de azon felül minden (ami számíthat; kernel) gyári. Persze, egy csomó fiók szinkronizál a háttérben - ez azért rendesen befolyásolja az akkuidőt (kíváncsi is lennék, hogy neked hány/milyen fiókok, szolgáltatások szinkelnek a háttérben), de azt kell, hogy mondjam:
... nekem olyan 4 óra szokott lenni kb.Brutál jó lett ez (nálad), le a kalappal!
-
micafighter
nagyúr
válasz
krumplipogi #1893 üzenetére
Írtam a vámról az összefoglalóban is, egy kis kiegészítés még mellé: [link]
-
edward2
addikt
válasz
micafighter #1886 üzenetére
Sohasem értettem egyes emberek hogy hoznak ki ilyen statisztikákat. Gyanítom nálam a felét se menné.
Nexus 4 3-4 órás képernyő ideje nálam 1.
Nexus 7 6-7 órás képernyő ideje nálam max 3.De az összes többi telefonomon is a fórumba beírt bemásolt akku idők max felét ha hozta. Azért meg merem kockáztatni, hogy nem vagyok annyira szerencsétlen hogy mindegyik akku hibás lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest