Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Micro Four Thirds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Elnézést, ha már volt itt hasonló téma, de hirtelen nem találtam megoldást. Néhány napja panaszkodni kezdtek az ismerőseim, hogy nem hallanak normálisan ha telefonon beszélek velük. Mintha rezegne és visszhangos lenne a hangom. Reménykedtem, hogy szoftveres hiba, nem hardveres, de ha hívás közben kihangosítom a telefont akkor megjavul, vagy ha headsetet dugok a készülékre akkor is megszűnnek a panaszok. Jár már így valaki? A készüléket rootoltam, de még a gyári szoftver van rajta. Érdemes hw resetelnem, vagy újratelepítenem az egészet, vagy tuti hogy hardveres gond, és vigyem szervizbe? Ha szervizbe viszem, hová érdemes ahol gyorsan, és szakszerűen javítják (Bp-en), mert nem szeretném ha tönkrevágnák ezt a szuper telefont. (A készülék EU garis, de gondolom a visszaküldés drága lehet...) Köszönöm a segítséget. Üdv. Zoli
-
zzzz24
csendes tag
Én is most kaptam, ha kell valakinek (1 nap múlva lejár)
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok!
https://account.oneplus.net/invite/claim/DQUC-QV4O-2WQB-Q4NI
https://account.oneplus.net/invite/claim/UCEU-RJV1-T7PZ-MBFRÜdv.
Zoli -
zzzz24
csendes tag
válasz
micafighter #1954 üzenetére
Igen, olvastam az első hozzászólást, de biztosra akartam menni. Köszönöm a gyors választ!
Viszont, még egy kérdésem lenne. Rendeléskor van a Billing, és a Shipping adatok megadására is lehetőség.
Ha én fizetem a saját paypalommal, akkor a magyarországi adataimat megadhatom a billing adatokhoz, és a shippinghez a németországi címet adjam meg, vagy szerencsésebb ha mind két helyre a haverom németországi címét adom?
Nem lesz abból gond, hogy magyarországi adatok lesznek a számlázásnál, és németországi a szállításnál?
Illetve ha mindkét helyre a haverom németországi adatait adom meg, akkor abból nem lesz gond, hogy a paypal az én nevemen van amivel fizetni akarok?Elnézést a kérdésért, lehet túlbonyolítom a dolgot, de nem akarom elrontani.
Köszönöm!
Üdv.
Zoli -
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Kis megerősítésre lenne szükségem. Ma kaptam egy meghívót, ami 20 óra múlva lejár a 64gbos telóra. A kérdésem, ha megrendelem ismerősömhöz Németországba a telót, akkor 299EUR + 4.99EUR (expressz szállítás) díjjal megúszom hogy eljusson Németországba, vagy ott is kell vámot fizetni még rá?
Azt tudom, hogy DE<->HU között nincs vám. Köszönöm a segítséget! Üdv. Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest