Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
edward2 #1901 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy semmi különöset nem tettem az akksi kímélésére, használtam a telefont ahogy kedvem tartotta. Egy Greenify-t, egy BetterBatteryStatsot meg egy franco.Kernelt ráengedek még és szerintem plusz pár óra képernyőidő kihozható belőle.
Nyilván nem vagy olyan szerencsétlen hogy mindenből hibás akkut fogj ki. Felhasználásban lehet különbség amiért nem bírja annyi ideig nálad. Ennek sajnos utána kell nézni hogy nálad mi lehet a különbség vagy esetleg a gond, illetve hogy mire érdemes figyelni. Fentebb ugye azt írtam, hogy nem tettem semmit az akksi kímélésére. Ugyanakkor az akksit sem pazaroltam, például nem ment olyan szenzor, amit nem használtam, tehát például nem szoktam bekapcsolva hagyni a helymeghatározást ha épp nem navigálok, és a fényerőt sem szoktam feleslegesen magason hagyni. Az auto fényerő szerencsére eléggé személyre szabható a CM romban, ezért nálam általában azon szokott menni, de ha auto fényerő túl fényes, akkor pl lejjebb veszem manuálisan a fényerőt, tehát feleslegesen nem pazarlom az energiát. Wakelockoknak még nem néztem utána az 1+1-ben, de úgy látszik nagyjából rendbe van, mert a screen on és az awake csíkjai nagyjából szinkronban vannak mint ahogy az a képeimen látszik.
(#1902) MartOOn : ,,Koszonom nekem ennel jobb nem kell. Max a duplaja... Különben nincs ertelme. (nekem) ez über megfelelő..." Úgyanígy vagyok vele én is
(#1905) axlfsi Köszönöm
Én szerintem most csak gmail shazam és facebook fiók szinkronizál, de van pár háttérben kocogó alkalmazásom pl Keep Screen On, Transdrone, a facebook és a messenger app, és a játékok is folyton küldik a figyelmeztetéseket. Majd a facebook app, a játékok meg ami még nem kell szépen megy Greenify-vel a spájzba
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, most egy óra játékkal pl (Dead Trigger 2, Asphalt 8, Fieldrunners 1-2) kb 10%-ot merült
A jó öreg SGS2-nek ez 50%-ot elvitt volna
(#1908) funks90 gratula hozzá, használd egészséggel
(#1909) Vagany na örülök
TWRP csak be lett töltve vagy flashelted? Ha TWRP-t flashelted akkor az OTA recovery frissítését én kikapcsolnám hogy ne írja mindig felül a custom recovery-t az OTA
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest