Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi
csendes tag
válasz
#01696768 #13594 üzenetére
valóban az első androidom.
Ettől függelenül akkor sem érem, hogy sem a laptopom, sem az asztalim, sem pedig más gépen nem látható semmi sem telefonból. Azt hittem, hogy így látok egy háttértárt,ahova egyszerűen USB-n keresztül feltehehetek fájlokat, pl. filmeket, zenéket, képeket. Valamint mint leírtam, még eszközkezelőm sem ismeri fel, és így még ki sem tudom rootolni, pedig szeretném a Cerberust is feltenni, és elrejteni a rendszerben, hogy ne lehessen olyan könnyedén kilőni.
Nem szoktam ugyan elhagyni a telefonomat, de az ördög nem alszik.Szóval még mindig nem tudom ,hogy akkor hogy a fenébe tudom feltenni az USB-s eszközkezelőt, ha egyáltlán nem látja egyetlen számítógép sem a telefonomat, ha rádugom....
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #13596 üzenetére
a hivatalos nightly tartalmazza az első kiadástól az új modemet
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #13596 üzenetére
Így van!
-
szkorhetz
őstag
válasz
Oppenheimer #13590 üzenetére
Melyik modem? Alpha vagy a CM féle?
Nekem temasek van, alphával mióta ezt használom soha nem ment el a térerő stock 44s-en többször is annak idején.
-
Effendi
csendes tag
Azokhoz fordulnék segítségért, akik már értenek kicsit a teló lelki világához, mert szerintem nem egyszerű az esetem!
Félek, hogy valami nem igazán jól működik a telefonomban lehet, hogy szoftveresen.
A telefonom nemrég jött meg EU-rendelésből, tehát cyanogen mod van rajta, ami azonnal frissült és jelenleg a 44S van fenn. Ezen kívül nem került rá semmi egyéb, mivel innentől megállt a tudományom.
Pontosabban nem tudom, hogy miért nem látja a számítógépem a telefonomat.
A helyzet az, hogy amikor rádugtam, rádugom, a telefonon lévő alkalmazásokat az appstore-on keresztül tökéleztesen látja, tehát telepíteni is tudok programoka és látja, hogy eddig mik vannak fenn a telefonomon. Ellenben nem látok a gépen egyetlen fájlkezelővel sem semmiféle tárolóhelyet, amit általában a többi telefonnnál kapásból kijelezne, ha rádugnám.
Tehát nem tudok a telefonra rámásolni se zenét, se telepítendő apk-t, se filmet, se semmit.
Próbáltam ki root-olni, de még azt sem tudom megtenni, mert nem érzékeli, hogy lenne a gép USB portjára rádugva bármiféle ismeretlen eszköz.Akinek van ötlete, az kérem segítsen...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
octolith #13581 üzenetére
Megosztom tehat veletek is
Itt tehat a legutolso elerheto CM11 a telefonunkhoz (mivel a gyari fordito kozpontban rossz a link
cm-11-20150105-NIGHTLY-bacon.zip
Lehet benan csinaltam de felul ott a letoltes, toljatok.
laca
-
guyver
senior tag
Ha erre a mailboxde-re rendelem a csomagot, milyen állomásokat mutat az oneplus oldala? jelenleg Brüsszel-nél jár, ez után mik következnek?
-
octolith
tag
válasz
vitezlejszlo #13580 üzenetére
Oszd meg kérlek velünk is!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Keresztapper #13579 üzenetére
Megvagyok szeretett véreim, megkaptam már a file-t, köszönöm szépen mindeninek, aki írt
-
Keresztapper
senior tag
válasz
vitezlejszlo #13575 üzenetére
Küldj egy mail címet!
(látom, elkéstem)
-
Criton
veterán
válasz
nekem vannak régebbiek, de csak ha otthon vagyok tudom megnézni
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Megkaptam a nightlyt, koszcsike
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
A CM letöltős oldaláról már nem lehet leszedni a régi CM11-eseket (nem létezik a könyvtár, amire a letöltő link mutat), de erre lenne szükségem: cm-11-20150105-NIGHTLY-bacon.zip
Valakinek nincs meg véletlenül?
Köszi
laca
-
tihibaby
senior tag
Nincs senki ismerős,és július végén vettem a sajátom,szeptember végén a kollégámét.
-
Meghivot keresek! Kerem szepen akinek van irjon PUt!
-
tihibaby
senior tag
Mit kaptam ma,még múlt hó 3.-án feladták,ma érkezett meg:
Mostanában nem örültem ilyen apróságnak!
-
Criton
veterán
én nekem mindig van aktuális nandroid backupom a jól működő rendszerről, szóval ha valami nem megy, visszapakolom az előző rendszert és nincs probléma. Clean install esetében meg ott van a TiBu, minden appról mentést csinálok, így clean install esetében fél perc alatt minden alkalmazásom visszakerül (recoveryből visszaflashelem). Temasek 4.7 Sabermod verziója egyébként nagyon stabil....
stock kernellel stb....
-
Criton
veterán
válasz
Oppenheimer #13550 üzenetére
én egy ideje Temasek Sabermod ROM-ját használom, a sima Temasek ROM-nál is a random rebootot a custom kernelekkel jöttek, teljesen stock beállítással stabilabb mint a 44S stock ROM meg bármelyik másik ROM.
(#13552) hkari: stock 4.9 Temaseknél , katinatez ajánlotta, hogy clean install-t csináljon mindenki, mert rengeteg frissítés és változtatás került bele, és a dirty flashnél ő is hibába futott.
-
lezuvius
őstag
válasz
mgTerminator #13562 üzenetére
Thx a segítségért, nem is értem,hogy nem vettem észre
-
válasz
mgTerminator #13557 üzenetére
Nem hat..
lezuvius: Beallitasok, Buttons (Fn a logoja).
-
lezuvius
őstag
válasz
mgTerminator #13559 üzenetére
Nézegettem csak ez elkerülte a figyelmem,gombokig megvolt
Gyàri vissza utàn lett ilyen pedig.Azért remélem nem volt megeröltető vàlaszolni
-
lezuvius
őstag
válasz
mgTerminator #13556 üzenetére
Ez aztàn segítség
Gyàri vissza utàn lett ilyen...
-
hkari
őstag
válasz
Oppenheimer #13550 üzenetére
Eddig nem volt vele baj
Viszont most a legfrissebb nem igazán hajlandó rátelepülni nekem az előző verzióra, egy szép boot loop az eredmény, szóval gondoltam, ha már elölről kell kezdjem, akkor megkérdezem
Az offical verzióról küldenél egy linket?
-
hkari
őstag
Melyik CM12 az ajánlottabb most? Temasek vagy az offical ?
-
Milyen CPU governort használtok? Alap interactive?
-
válasz
mgTerminator #13546 üzenetére
Irodában dolgozom, úgy hogy amikor csak lesz időm felrakom minden nap
Most kipróbáltam mellég még az AK Kernel-t is, de a legfrissebb 85-össel másfél másodperc mire magához tér a kijelző. Úgyhogy maradt a 77es. De csak holnap-holnaputánig. Nem rajongok a kernelcseréért, csak megnéztem "milyen".
-
Nordic
Közösségépítő
Rég jártam erre(nem is volt sok bajom a telefonnal *kop-kop*), viszont van egy probléma amire nem találok megoldást. Történetesen az a baj, hogy amikor yt-videót nézek a telefonon, érthetetlen okból szaggat a videó első 5-7 másodperce. Konkrétan 1-2 secre képes és beakad, pedig bőven be van pufferelve a videó. Azt se hinném, hogy a hardver nem bírja.
Minden új videónál megcsinálja 3G-n és wifin is. 44S van fenn. Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Eltűntek a kapacitív gombjaim s a ki jelző bő l foglalja el most,hogyan tudom visszaállítani? -
kelzsoca
félisten
válasz
ittakary #13538 üzenetére
Nem tudom, de amíg én/mi voltunk a CM hivatalos fordítói ilyen bakik nem voltak..
(#13539) vzaza
Valamiféle szűrő lehet ez, állítólag szebb képeket lehet így készíteni.
(#13540) rum-cajsz
Igen, ezt már feljebb is írták, holnap normális fényviszonyok között megnézem én is.
-
micafighter
nagyúr
Én a gyártotol rendeltem. Amit linkeltél annál 35$ rendelés felett ingyenes a szállitás, de ez is csak az USA területén ha jol tudom. A tok amugy szép, kicsit csuszós, a gombok nagyon jól meg vannak rajta csinálva. Tettem rá egy dbrand foliát, ettöl egyedi lett, mégszebb és javult a tapadása.
-
M0RGI
őstag
De miért nem a hivatalos Diztronic oldalról rendeled??
Amúgy anyagában csúszósabb, mint maga a telefon borítása, de a telefonnak meg az élei miatt nincs jó fogása önmagában. Nekem CaseMate tpu borítású kemény tokom volt, ahhoz képest egyáltalán nem jó a Diztronic fogása, bár megszokható. Mindenesetre vigyázni kell, mert nem az a túl jó tapadású és ezért, ill. a teló nagy mérete miatt könnyű eldobni.
-
M0RGI
őstag
válasz
#01696768 #13502 üzenetére
Nekem nincs ilyen, hogy Clear image. Amúgy meg a húzogatásnál csak azok a lehetőségek jelennek meg, amiket kipipáltál.
Beltérben félhomálynál egyik telefon sem fog túl jó képet lőni lévén, hogy kicsi az érzékelőjük, de az ISO-val manuálisan próbálkozhatsz. Az automata lehet, hogy túl nagy ISO-t állít be. Vagy marad a kicsi ISO és az állvány.
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Még 1 napig érvényes 2darab invite 64gb os fekete OPO. Privát üzenetbe lehet jelentkezni.
-
Bobm
tag
lejárt a szerkesztési idő
Ha innen rendelem akkor kiszalitassal együtt 10$? Vagy esetleg van másik oldal ahonnan érdemes rendelni? -
rum-cajsz
őstag
Tegnap XDA-n megjelent egy módosított CM Camera. A srác a hosszú expozíciót buherálta, ha valakit érdekel, itt letöltheti, és a mintaképeket megtekintheti: [link]
-
micafighter
nagyúr
Nem a Diztronic Ultrára gondolsz véletlen?
Szerk. megelőztek
-
X DoZ3R
tag
válasz
micafighter #13518 üzenetére
Koszi, az ilyeneken már atragtam magam
akkor varok egy stabil 5.0 as romig, remelem azert lassan lesz mar belole vmi.
Koszi mindenkinek a valaszokat -
Bobm
tag
Tok ügyben kéne egy kis segítség. Már rég olvastam itt a fórumban egy tokrol. Kerestem is de nem találom. Szóval úgy néz ki hogy a sarkai kicsit vastagabbak és alul és felül is van védelem. Nekem az is jó ha valami hasonlót tudtok ajánlani csak az a lényeg hogy minden hol le legyen védve.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
micafighter #13518 üzenetére
fenn van neki ez a mod.
-
micafighter
nagyúr
válasz
X DoZ3R #13510 üzenetére
Kis olvasnivaló az akadozós scrollról, talán segít: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-smooth-scrolling-mod-mahdi-rom-t2840934
-
vicze
félisten
Ja igen pont a lényeget elfelejtettem leírni.
Szóval az végleges ART az új GC-vel pont a preload-os akadásokon segít elég sokat, illetve a sok memóriát zabáló appoknál, túlnyomó többségben a görgetési és egyéb mikrolagok eltűnnek. Szóval FB is érezhetően jobb 5.0-on ezért, de úgy általánosan minden. Mindig csak azt tudom írni, hogy a rendszer regresszivitása sokkal sokkal jobb, de a sebessége NEM, van ami lasabb.
Egy hülye példa, de nekem 5.0 alatt CCS-ben (Candy Crush) eltűntek a random szaggatások, és lagok mikor állandóan bedurrant a GC. -
vicze
félisten
válasz
X DoZ3R #13510 üzenetére
Azért az megjegyezném, hogy 4.4.en az ART nem tartalmazza az új GC-t még az L Preview1-ben se volt végleges, így pont a mikrolagok ellen nem segít semmit + simán lassabb lehetnek a programok. (Igen Antyutyu nagyobbat dob, de hidd el nem mérvadó.)
Ezen kívül, az FB és G+ ugye folyamatos letöltést csinálnak, így az akadás mértéke, kb. a net sebességedtől függ. Wifi-n jobb mint LTE-n és LTE-n jobb mint 3G-n, stb.
De alapvetően az FB sokkal rosszabb mint G+, G+ ha betöltötte sőt még néha töltés közben is nagyon szép folyamatos görgetést csinál, az FB meg egy rakás *****, akkor is akad ha csak arra gondolok, hogy megnyissam, és borzalmasan bánik a memóriával. -
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Nektek mennyire megy simán a G+ app, gondolok én a scrollozásra? Eléggé akadozós. Tudom hogy droidnál sarkalatos pont a scroll de majdnemhogy N4-en simábban ment,
Azt már megszoktam, hogy a facebook akad de az mindig is szemét volt.
Stock 44S-en vagyok+smooth srolling mode és ART. Van vmi tipp vagy ajánlott a kernelcsere?(#13501) micafighter: Köszi a választ, le lett mentve
-
micafighter
nagyúr
válasz
lezuvius #13507 üzenetére
Dehogynem, van garancia. Csak sajnos nem helyben, a távolság miatt postázni kell, a postaköltség pedig megdrágítja a folyamatot.
(#13506) maxxus oneplus.eu oldalról én nem vennék semmit, nem hivatalos oldal, már beszéltünk itt róla. Én úgy tudom tervben van a választható hátlap, vagyis úgy tudom hamarosan lesz EU 64GB fehér hátlappal. Ha most akarsz ilyet akkor kínai verzióbol tudod beszerezni. Azt pedig jó áron kettő helyről tudod beszerezni amivel több pozitív tapasztalat is van itt a topicban, egyik mobileman fórumtárs, másik pedig kedvenc alis kereskedőnk aki említve van az összefoglalóban is.
-
lezuvius
őstag
válasz
micafighter #13493 üzenetére
Tehát van is de nincs gari ehhez a modelhez
-
maxxus
újonc
Az alábbiakat már biztos ezerszer átrágtátok, de hosszú már a hozzászólás lista...
oneplus.net oldalon csak 16gb fehér és 64 gb fekete van. én meg a 64gb fehérre pályáznék, amit viszont a oneplus.eu oldalon meg lehet venni.
ugye jól gondolom, oneplus.net csak international kiadást ad, máshol pedig a kínai kiadások is szerepelnek. és int kiadásból nincs 64gb fehér.több fajta riogatást és cáfolatát lehet olvasni, hogy int vagy chinase verziót érdemes-e venni. Ha jól sikerült kivennem, akkor ha a megfelelő rom van fenn, akkor tök mindegy melyiket veszem. persze azon felül hogy usaban majd nem tudok maximálisan 4gzni
, meg a cyanogen feliratot kell nélkülöznöm
Maxx
-
micafighter
nagyúr
válasz
meridaharcos #13503 üzenetére
Ez előtt itt voltunk: [link]. Viszont ez a topic le lett zárva a ph teszt megjelenésével.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
micafighter #13497 üzenetére
Nagyon köszönöm, visszakeresek. Ha itt nem lelném, abban az esetben melyik topik a másik topik ?
-
törölt tag
Srácok, akinek a kamera nem a legjobban szuperál, annak ezt a 2 beállítást javaslom:
1) A módok közül (a kamera főképernyőjén le-fel tologatva lehet váltani): Clear image
2) Beállításokban (kis rádió dashboard ikon) fókusz: Folyamatos/ContinuousEzzel nekem durvább képeim lesznek, mint amiket haverom Z1-e csinál az alapbeállításokon (nem nagyon állítgatja, kár érte)! Egyedül beltéri, félhomályos közegben nem a legjobb ez a felállás, szemcsés képeket ad. De majd arra is kitalálom a jó kombót.
-
micafighter
nagyúr
válasz
X DoZ3R #13425 üzenetére
A Oneplus-on nincs EFS nevezetű partíció, a Samsung EFS-el egyező adatot a Oneplusnál a mmcblk0p10 és mmcblk0p11 nevü partíciók tárolják. A cikkemben leírtam hogyan lehet lementeni az összes partíciót. Az "EFS" partíciók lementésére alternatív megoldás ADB shell vagy terminál emulátoron keresztül:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/sdcard/modemst1.bin bs=512
dd if=/dev/block/mmcblk0p11 of=/sdcard/modemst2.bin bs=512A mentés modemst1.bin és modemst2.bin nevű fájlok formájában a telefon tárhelyének gyökerében lesz létrehozva ezzel a módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Politika
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest