Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxus
újonc
Az alábbiakat már biztos ezerszer átrágtátok, de hosszú már a hozzászólás lista...
oneplus.net oldalon csak 16gb fehér és 64 gb fekete van. én meg a 64gb fehérre pályáznék, amit viszont a oneplus.eu oldalon meg lehet venni.
ugye jól gondolom, oneplus.net csak international kiadást ad, máshol pedig a kínai kiadások is szerepelnek. és int kiadásból nincs 64gb fehér.több fajta riogatást és cáfolatát lehet olvasni, hogy int vagy chinase verziót érdemes-e venni. Ha jól sikerült kivennem, akkor ha a megfelelő rom van fenn, akkor tök mindegy melyiket veszem. persze azon felül hogy usaban majd nem tudok maximálisan 4gzni
, meg a cyanogen feliratot kell nélkülöznöm
Maxx
-
maxxus
újonc
Sziasztok!
Telefonváltás előtt állok és holtpontra érkeztem a választás előtt. Ezúton kérem segítségetek, véleményetek!A múltam: samsung galaxy s2őm van megjelenése óta, és a cyanogenmod is jó barátom régóta. A telefonnal még mai napig elégedett vagyok, de egy-két dolog miatt már csere érett. Keresem most azt a telefont, ami szintén kibír velem pár évet. A jelentkezők: oneplus one, nexus5, lg g3, g2, xperia z1, z2, htc one m8
Az elvárás, hogy legyen min 5colos képernyője, bírja az akksi egy napot ki közepesen aktív használat mellett, legyen jó kamerája (szeretek fotózgatni, de nem elsődleges szempont, de van két pici fiam, akikről szeretnék jó képeket csinálni, meg jó selfieket
) és ne legyen nagyobb probléma vele...
A oneplusnál szinte csak a fénykepező a kérdéses pont, mert csináltam egy két képet a media marktban vele és enyhén fehér ködösek lettek a képek, meg zajosak. pont mellette volt a sorban egy nexus5, azzal nem volt ilyen gond. Egy netes oldalon meg a vakus képeken látszódott valami nagyon csúnya vaku bevillanás a képbe.
Összegezve a keresésem:
A g3nál félek az akkuidőtől és hogy sok térerőproblémát olvastam. De főként a jó kamera vonzó.
g2nél szintén a térerő probléma a riasztó.Az xperiáknál is szintén változatos problémákat olvastam.
A nexus 5el szinte nincs bajom, bár az akkuját alul méretezték és általában nem érdekel az ilyesmi, de a munkahelyemen tényleg tucat telefon lett.
A oneplus one-nál azt hiszem a kamera maradt a kérdéses pont és, hogy azért itt is változatos problémák merülnek fel. Egy-két random újraindulást túlélek, nem számítok nagy csodákra, de az alap feladatokat ellása (tudjak kedvemre netezni reggel is és este még hazafelé is, tudjak vele jó képeket készíteni, és a gps modul is frankón működjön és végezetül előbb utóbb legyen mindig friss androidom. Végülis csak ennyit akarok egy mai top telefontól
)
A negatívumokra keresés miatt egyik sem lett tökéletes és elvesztem a válogatásban. Nagyon örülnék egy külső véleménynek. És a oneplus a jelenleg befutó, ezért kérdezlek Titeket, de számítanék egy lehetőségekhez képest elfogulatlan válaszban.
Előre is köszönöm a válaszokat,
Maxx
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Akciókamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Honda topik
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest