Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv!
2 kérdésem lenne:
1. Serial szám alapján lehet csekkolni a garanciát? Kínai globál verzió elvileg 2 évvel, de jó lenne ezt látni.
2.Illetve tud annyi új dolgot a 10 pro, hogy érdemes leváltani?
-
Nálam valami gebasz lett... Hotspottól felmelegszik a telefon.. ránézek a kijelzőre és kiírja túlmelegedés miatt kifogja kapcsolni a hotspotot. Újra indítottak a telefont.. úgyan úgy felforrósodott..
Dr.NX: javítottam.. csak vezetés közben írtam és nem néztem át..:D csak olyan idegesítő most ez a hiba hogy reméltem itt valaki ír rá megoldást.. mert a hotspot elég fontos a napi használat során.
-
válasz
unicumnext #2160 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
unicumnext #2158 üzenetére
Bocsi rosszul írtam az megvan. Amivel fel is tudom rá rakni az kellene:) Mert most olvasva hogy érdemes felrakni a kinaira az EU S tömör meglepném csak nem tudom felrakni hiába letöltöttem onnan
-
Megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest