- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó hírem az, hogy ezzel a hozzáállással le is tudtad a telefon választás nehézségeit, kábé 10 évre előre...
Manapság nemhogy ennyiért, másfélszer ennyiért se kapsz semmi különlegest. Maximum kamu száz megapixeles kamerát, meg további két semmire sem való lencsét szemétdombbal a hátlapra. Persze mindez nem mentesíti a cikk tárgyát az alól, hogy egy unalmas tucat termék lett, de mentségére legyen mondva, a konkurencia se tud érdemben többet, maximum több sziruppal tálalja azt.
Egyébként soha nem értettem, mit várnak az emberek egy telefontól, azon túl, hogy ez egy kommunikációs eszköz és pont. Főzzön vagy este takargasson be?!? Maximum a külső az, ami unalmas lett az évek alatt, de minden más tekintetben ugyanazt a pocsolyát tapossa a legtöbb gyártó vagy tíz éve már... Az utolsó "egyéni" telefonom az Arc S volt, meg előtte a Mini Pro 2. Szigorúan nézve ezek is csak a külső tekintetében ütöttek el a konkurenciától.
-
válasz
Linkin1994 #28 üzenetére
Speciel engem nem érdekel az IP tanúsítvány, inkább lenne felugró kamera, vagy ne lenne egyáltalán...
-
válasz
#40047616 #23 üzenetére
Nagyon nem is érdemes a kamerát nézni OnePlusnál, szerintem. Évek óta megy a porhintés, én már meg sem hallom. Ha meg az ár/érték arányt nézem, akkor sokkal inkább egy akciós 8 Pro wireless fülessel, éppen akciózzák 650 euróra. Vagy egy 8T.
Ez a kilences sorozat úgy fos, ahogy van. Hármas sorozat óta van OnePlusom, szinte minden évben váltottam. 7 Próról úgy érzem, idén sem fogok, és nem az ár miatt elsősorban. 300 ezerért glory hole? 380-ért még mindig glory hole!? Elment az eszük!? Dobjanak már rá mindjárt egy okádék noccsot is, hátha el lehet kérni érte 500-at... Kezd epül érzésem lenni; nagy lóf@sz arányárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- FBC: Firebreak - Küszöbön a zárt béta indulása
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest