Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Jónak tűnik, de érdemben nem tudok nyilatkozni, mert egyszer sem töltöttem még 100-ra, csak feldugtam 20-30 percre amikor időm éppen engedte. De nekem ez már nem is igazán szempont, kb háromnegyed óra alatt nulláról fullra tölti a warp charge gyári töltő. Tényleg brutál gyorsan nyomja bele a kraftot. Napközben is bármikor van lehetőségem bedugni 20-30 percre, ami bele tol annyit, ami 1 napra elég Szóval ezekkel a töltési megoldásokkal én már 2 éve elengedtem ezt a mennyit bír az akku dolgot
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
kano
nagyúr
válasz zoleeno1 #947 üzenetére
Akkuról mik a tapasztalatok? Többiek meg vannak elégedve az akkuval?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz zoleeno1 #944 üzenetére
Hogy vagy megelégedve a telóval?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ßrainiac
addikt
válasz zoleeno1 #937 üzenetére
Meg jo hogy nem kapta meg, senki nem is kap egy jo darabig valszeg, hiszen jo 1 honap alatt szokott ideerni alapbol, de valszeg mind pre-orderes meg, vagyis az eladonal sincs.
En kivarom amig lesz ismerosnel, addig talan az ara is lejjebb megy, raerek.. a 7-es kb mindenben kiszolgal egyebkent is
-
kano
nagyúr
Olvass vissza.
A szállítás lehet gázos. De tényleg nagyon jó áron van és elvileg gyorsan postára is adják.zoleeno1
Nekem mondták mindkettő infót. De a 2 évnél kértem beszélgetés azonosítót is. :)[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
7T hír alatt keress rá, volt már aki rendelt, de még nem kapta meg. Garanciáról vegyesek az infók, OnePlus chaten van akinek azt írták, hogy 1 évig vállalnak rá, ha bereggeli az oldalon imei alapján, de volt akinek 2 évet írtak... Ez alapján egy tuti. De tudjuk mennyire vannak képben általában az ilyen ügyfélszolgosok
Honor Magic5 Pro
-
slice14
veterán
Lehet már unalmas, de mennyire van rendben a GB OP7T szempontjából? Egész jó áron van. Garanciáról van hivatalos infó az OP részéről?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
sheppards
csendes tag
Android one-ról érkezem majd... Sok oxygen OS hekkelés custom app fogad majd? Pl dialer, messages, photos az alap guglis, vagy saját? Vissza lehet a guglis cuccokat tenni hekkelés nélkül?
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #930 üzenetére
-
szkorhetz
őstag
Ma vettem 7T-t, reggel 7-kor fizettem ki és már elindult a Lengyelektől, úgy, hogy standard szállítást kértem.
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #923 üzenetére
"..itt nem fogom, azt mondod? "
En OP-nal abszolut a gyari rendszer megszallott hive vagyok. Altalaban amint kibontom, megy fel ra az OB es ugy hasznalom.
Biztos user fuggo, hogy kinek mennyire felel meg, en optimalizalni nem akarom, eleg gyors is, akksi nem izgat mert brutal gyorsan tolt (autoba is vettem OP toltot), a tobbi meg nem izgat.
-
zoleeno1
veterán
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #919 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy van-e ra szukseg, kiveszed a dobozbol es pakolod is ra a [OP7T Pro McLaren Edition] SUPER SMOOTH Hacked Stock Revolution | MiniMix | lightweight rip | UltraHD | Overclocked_pr0 with Ubuntu dual boot custom ROM-ot es a gapps-ot kulon, az is rippelve vagymi
-
mukisrác
aktív tag
Köszi. Én egy VoLte topicban találtam egy leírást, de az volt a fura, hogy a leírás 3. lépésében, mikor bekapcsolom a logkit menüben a VoLte switch-et majd újra indítom a telefont onnantól nekem már működött is a VoLte minkét kártyán (voda és digi), nem kelett az egész leírást végiglépnem és mindenféle profilt cserélgetnem.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
rankesz
veterán
válasz tibcsi0407 #917 üzenetére
A zoffot tegyük off-ba, vagy mellőzzük ha kérhetem....
zoleeno1: nekem egy mail jött 1-én rendelés után ahol 4-ére becsülték a feladást, majd 4-én jött egy hogy feladták, abban volt tracking, de nagyon nem kapkodják el, hiába fizettem érte 7 eur-t, szerintem csigapostával jön, legalább azon van nekik így egy kis haszon.
mukisrác: én igen, 7 pro topikban tomp leírása alapján kell végigmenni rajta, az jó ehhez is.
Hétvégén ha jobban ráérek majd igyekszem a topik összefoglalót ráncba szedni -
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, betársulok én is ebbe a csoportba, a héten megjött nekem is a 7T.
Lenne is egy gyors kérdésem. Valaki aktiválta már a VoLTE kapcsolót a telefonon?Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
ata007
tag
Sziasztok!
Tervezek visszaterni a Oneplus vonalra. Kerdesem az lenne a keszulekkel kapcsolatban, hogy uzemido szempontjabol kb mennyit bir? Atlagos felhasznalas, 2 SIM, sok mail, 1-2 ora beszed, kb amire hasznalva lenne napi szinten, neha kamera, video, waze.
Koszonom!
-
rankesz
veterán
válasz zoleeno1 #909 üzenetére
Ne itt nézd hanem a rendelős emailben amit kaptál RRxxx kezdetű kódot, azt írd be 17track oldalra
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz tibcsi0407 #904 üzenetére
Egy huszast faragtam a 7T árából, mclaranből akkor talán még több is menne...
Mondd le, és rendeld meg újra mielőtt borogatsz
-
szabakaa
aktív tag
válasz tibcsi0407 #886 üzenetére
McLaren?
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
kano
nagyúr
válasz ßrainiac #898 üzenetére
Én is azonnal veszem le 0.5 sebességűre őket. Egyszerűen idegesítenek. Egy menü ne animáljon, hanem nyíljon, de azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest