Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DudeMate

    csendes újonc

    Sziasztok!

    7T PRO fórumba már bedobtam, de itt is rákérdezek, hátha valaki tud segíteni:

    "Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni. Iszonyat tetszik a telefon, jó pár napja vagyok része eme csodás készüléknek. Egyszerű, iszonyat letisztult, ez nagyon tetszik. EMUI-ra azt hiszem nem fogok visszaváltani. :)
    NA DE egy problémám van. Minden este lefekvés, elalvás után gondolom ledobja a készülék az okosórámmal való párosítást. (Amazfit Bip) Az órán minden jól van beállítva, nincs estére szétkapcsolás beállítva. A telefonon lesz valami. Egész nap működik bluetooth bent, minden oké, majd jön a csucsu ideje és reggelre mindig disconnect van, annak ellenére hogy on a bluetooth. Csak úgy találnak újra egymásra ha bekapcsolom a helyadatokat, utána kikapcsolom és minden újra happy, majd ezt minden reggel eljátszani. Erre van megoldás, hogy ne keljen nekem minden reggel ezt kapcsolgatni, vmi beállítási lehetőség? A telefonban már mindent engedélyeztem az óra alkalmazásának, de eredménytelen. Valami funkció tuti bekapcsol a telefonon este amiért ledobja az órát, hiszen napközben semmi gond.
    Telefon legelső bekapcsolása után kiírt valami olyat az értesítési sávba, hogy esténként optimalizálja a rendszert a ritkán használt alkalmazásokat lefojtja, visszaveszi a dolgokat stb, lehet ez lehet az oka? (vmi ilyesmi szöveg volt) De ezt a beállítási lehetőséget azóta sem találom."

    U.i.: telefon újraindítás nem segített.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák