- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirx
senior tag
válasz
MrLando #1358 üzenetére
Ha esetleg valaki nem állította volna be az átváltást paypal-en, annak itt a segítség.
https://kiszamolo.hu/paypal-ha-nem-akarsz-sokat-fizetni-a-penzvaltasert/
-
MrLando
csendes újonc
válasz
MrLando #1358 üzenetére
Végül sikerült.Hasznos az internet ha keres rajta az ember
Még annyi kérdésem lenne,hogy standard shippinggel kértem,de azt irták 24-e a várható szállitás. Mennyire reális ez? Azt reméltem ennél azért gyorsabb lesz. Aki standard shippinggel rendelte annak mennyi idő alatt érkezett meg?
-
HREH
senior tag
válasz
MrLando #1262 üzenetére
Vírusírtó nem kell, ajánlott appokat találsz az androidos apptopik összefoglalójában.
Nova Launcher, Solid Explorer, Titanium Backup és persze a Tasker amiket én egyből fel szoktam rakni. -
kano
nagyúr
válasz
MrLando #1193 üzenetére
Ne haragudj, de ha Te téves infót adsz itt nekünk akkor ne csodálkozz. Te azt írtad, hogy nincs semmilyen mail címed diák létedre és nem azt, hogy nem tudod, hogy van-e. Óriási különbség van közötte. Ez a baj a mostani emberekkel, hogy azt sem tudja mit ír le.
Ne haragudj, semmi bántó szándékom nincs.
Egyébként én is Szegedre jártam (jó régen) és mind a Jugyusoknak mind a Jatésoknak volt saját mail címük már akkor.Maci
Hogy jöjjön rájuk az amit én gondolok. Eddig is nagyon gondolkodtam, de így már.... -
racerx
őstag
válasz
MrLando #1185 üzenetére
Nálam az első loginnal az volt a baj, hogy akárhogy is próbáltam/néztem egyszerre csak 1 képet/pdfet/ akármit lehet feltölteni. És én 2 külön pdfbe szkeleltem be, és küldtem el -értelemszerűen csak 1 oldalt. No erre visszajött ue. Ez után csináltame gy másik accot, egy jpg-be beraktam a 2 oldalt, és azt az 1 fájt küldtem fel, s kb fél óra múlva kész is volt
-
macii97
senior tag
válasz
MrLando #1188 üzenetére
Na most, te vagy nem vagy egyetemista (annyit írtál, hogy diák), akkor nem kell csodálkozni, hogy nem fogadják el. Ez a kedvezmény hallgatóknak szól. Ha egyetemi hallgató vagy, akkor pedig KELL lennie egyetemi e-mail címednek, mivel Magyarországon minden egyetem minden hallgatójának biztosított egy Office 365 fiók 1 TB Onedrive tárhellyel, és ehhez bizony van email cím. Tehát pl az SZTE-n [link] is egy kattintással megtaláltam.
Ha nincs egyetemi jogviszony, ne csodálkozzunk. Lehet próbálkozni ezzel azzal, hátha átcsúszik a dolog, de ha nem nem.szerk: asszem ez is megy az összefoglalóba
-
Gergosz2
veterán
válasz
MrLando #1185 üzenetére
időrendi sorrendben:
(#1186) HREH
Érzésre nagyon emberfüggő ez a dolog. Nekem egy olyan embert sikerült ott kifognom aki a sablon emailt sem volt hajlandó rendesen átírni. Konkrétan ezt küldte vissza:
Hello,
Unfortunately, [brand's name] student discount is not yet available in your place of study.
We are always expanding, and we'll let you know once there are new discounts added for your country.
We apologize for this inconvenience.
Many thanks.
-
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest