-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Ez az APN dolog engem is kísért, némelyik app gond nélkül használja a mobil adatot, viszont van egy-kettő sehogy se akar csatlakozni.
Amikor Reset-et nyomok az APN pontoknál, akkor a Vodafone-os pont beáll WAP.vodafone.net-re 2017-ben...
A törlés most létrehozott 3-at ami már úgy néz ki jó, eddig a törlés opciót nem is találtam meg. Remélem ez majd megoldja a problémát.
@DeatHLesS: Szerintem az én leírásomat láttad a rezgő motorról, a véleményem továbbra sem változott. Az egyetlen olyan dolog ami - számomra - jelentős probléma. Abszolút nem érezni zsebben, hogy rezeg, folyamatosan mulasztom el a hívásokat és az értesítéseket.
-
mucsácsó
tag
Fúúú köszi, elmondani nem tudom, mennyit szenvedtem vele délután óta... már újratelepítettem meg minden szart állítgattam, de sehogy se volt jó... először azt hittem Messenger bug, de akkor nem.
Ez majd mehetne valami FAQ-ba, ha lesz itt a csoportban!
Ma én is tulaj lettem végre, reggel jött a futár (hozzáteszem, a DHL a legótvarabb futár banda az összes közül, akikhez valaha volt szerencsém - nálam rohadtul elásták magukat az ultragáz processeikkel...)...
Más: telefon kurvajó, Nexus 5 után egy péklapát méretű, de totál szokható! a sima 5-öshöz képest sokkal jobban néz ki, jó hogy elkerült onnan az az érintőgomb hátra..
Karbon case szintén krvajó - bár aki egyszer abba belerakja, kiszedni belőle újra egy kínszenvedés, annyira tartja..
bár ez jó pont is egyben.
VISZONT: a hivatalos tempered glass - szvsz - egy hulladék...komolyan mondom, bánom, hogy levettem a gyári fóliát, és ezt a fost raktam fel... az még hagyján, hogy két oldalt kitakar minimálisat az a fekete sáv, ez még biztosan szokható egy idő után - viszont az zavaró, hogy a fehér/nagyon világos színeknél torzít a színen, ilyen szivárványszerű lesz, ha döntögeti az ember a telót.. Nexus 5-re a 3 év alatt megfordult már egy pár a kijelzőjén, viszont egyiknél se tapasztaltam ezt a fajta "torzítást".. szóval ez nekem csalódás eléggé, bár sejtettem valahogy, hogy gázos lesz...
ráadásul még be is ment 1-2 helyen porszem alá - bár ez az én balf*szságom miatt persze - újra felrakni meg kb esélytelen, azzal többet árt az ember, mintha hagyná így - vagy esetleg van rá valami csoda, amivel újra lehetne + leszedni a "ragadós" aljáról a porszemeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest