-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Van olyan jó az üzemideje mint a Huawei Mate 10 promnak volt
-
Bilux
veterán
Gyári launcherrel is hetente egyszer biztos hogy csak pinnel enged be a nagyobb biztonság érdekében.
-
Rem-X
senior tag
Na végre megjött a cserekészülékem. Nagyon nagy pirospont a Oneplus supportnak! Tetszett az eljárás.
KÉRDÉS: Az mitől van, hogy beállítottam face unlockot és ujjlenyomatot is, de néha bejön egy "A rendszergazda zárolta a készüléket" üzenet és csak PIN kóddal tudom feloldalni a telefont? Mocsok idegesítő.
-
glugi
tag
Újra és újra feljön ez a kérdés. A topic tetején az összefoglaló, el kell olvasni. GYIK 1-2. pontjaiban mindenre van válasz. Értő olvasást emberek
-
DvP
tag
Üdv.
A gearbest.com-on most nagyon jó áron van az 5t. Van valakinek esetleg tapasztalata velük? Az ottani nemzetközi verzió, úgyanaz mint ha oneplus oldaláról rendelném?
Köszi szépen
Ja és megvámoltatják? -
szalnor
újonc
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat Open beta 3 alatt, hogy időnként a lezárt képernyőt nem tudja feloldani? Értesítési led működik, de a telefon nem reagál semmire se (ujjlenyomat olvasó, felfelé swipe, dupla kopp se működik), bekapcsoló gombra is csak ha hosszan nyomom, újraindítás után jó lesz ismét.
-
válasz
JoeCockBill #2031 üzenetére
Én mindig az AiO-t használom, eddig hibátlan. Ha Oreód van - vagy lesz - akkor a BluSpark TWRP-t telepítsd.
-
gonorrea
senior tag
válasz
JoeCockBill #2031 üzenetére
igen középső a ne zavarjanak itt lehet állítani, kinek a hívását jelezze stb
-
JoeCockBill
senior tag
üdv néktek. megjöttem g6-ról. kicsit tartottam tőle, hogy a felbontás különbség nagyon látványos lesz, de a félelmem alaptalannak bizonyult. ahol látványos különbség mutatkozik az a sebesség. nagyon nem szerettem az akadozó instagram görgetést. ami így első ránézésre hiányozni fog, az a kamera. főleg a nagylátószögű lencse. de a telefon sebessége bőven kárpótol. nameg az értesítési led. hát még az oled kijelző.
2 gyors kérdés fogalmazódott meg bennem: xda-n oneplus 5 topikban található TOOL ALL IN ONE cucc működik? jó valamelyik TWRP ami benne van? ha igen, melyik? (oxygen os 5.0.4, build szám ONEPLUS A5010_43_180223)
továbbá. ha a csúszka kapcsolót a legfelsőbb (néma) állásba kapcsolom, az olyan mint ha némítanám? tehát minden értesítés megjön, minden hívás befut, csak hang nélkül/rezgéssel? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
macii97 #2029 üzenetére
p9-nél ha gáz volt, akkor is jött ide, pedig lett volna idejük letiltani és ujra csinálni...
az egyik frissítés komplett kilőtte a telefon gsm részét...rollback romot kellett felrakni, majd az első romot feltenni, és ujra végigfrissítgetni...már akinek kicsit fogalma is volt mi merre...
a maradék vihette szervízbe...és azért ez egy hivatalos OTA frissítésnél elég gáz
-
Bilux
veterán
Meg is jött OTA
-
Bilux
veterán
Mikor szokott megérkezni hozzánk az új frissítések? Vagy ez teljesen változó.
-
macii97
senior tag
Kérlek titeket, hogy a topik ne menjen át full offba egy még be sem mutatott "utód" miatt, hagyjuk ezt a OP6-témát egyelőre, várjuk meg a bemutatót. Köszi
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy az 5.0.4 megoldotta-e a kimaradó értesítések/hívások problémáját akiknél gond volt?
-
Vagany
őstag
válasz
macii97 #2013 üzenetére
Ha márciusra ígérték, akkor simán lehet ez a végleges. Amúgy annyira nem gáz szerintem, követi a trendeket
. Nekem inkább az üveg hátlap nem tetszik, de gondolom a vezeték nélküli töltés miatt kell. Én jobban örülnék a fém keret mellett egy levehető műanyag hátlapnak, ha már a vezeték nélküli töltés kell. Így az akku is cserélhető lenne. A OnepluOne-omon kicsit nehezebb volt leszedni, de pl a kettesen már jól megoldották.
-
MrLando
csendes újonc
Ha valóban igy fog kinézni a 6-os széria akk méginkább örülök,hogy nem vártam és megvettem az 5T-t, mert ez valami elképesztően rosszul néz ki véleményem szerint
-
gonorrea
senior tag
valakinek volt már olyan, hogy beszélgetés közben egyszer csak elmegy a hívó fél hangja? Ma már 2x fordult elő, egyszer hívásfogadáskor sem hallottam a másikat, 2-nál pedig kb 45-50 mp után! Mind a kettő alkalommal engem hívtak!
-
darál0w
Jómunkásember
-
beeep146
tag
Üdv Topic!
Akinek felkerült már a szoftver update az mit tapasztal a hívás és egyéb jelzéssel kapcsolatban?
Megoldódott? Nagyon ritkán fogalmazok meg ilyen véleményt, de ez így teljesen alkalmatlan munkaeszköznek..
Itt van előttem az asztalon, maxon a hangerő, jó helyen a kapcsoló és mégis a nyomorult visszajelző fényt kell figyelni, hogy lemaradtál-e a hívásról.
Ahogy korábban is írtam nem tudok jelenleg a palettáról olyan eszközt amire cserélném, de a sorban általam mögé helyezett s8+ és i7 plus is kicsöngött ha hívtak és jelezte az üzenetet meg a naptárjelzést..
Nem akarnám emiatt lecserélni, de ha nem javul meg akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubuntu Linux
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tidal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest