Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Miért kell megmagyaráznom?
A múltkori vitából adódóan már nem érzem azt hogy bármit tovább kellene magyarázni. Nem szeretem a szappanopera jellegű mozgást, nem szeretek LCD-n filmet nézni semmilyen be vagy kikapcsolt mozgásjavító vacakkal. Meg vagyok többé-kevésbé elégedve az IPS monitorommal, mindaddig amíg statikus tartalmat nézek rajta. Játékhoz meg akartam szerezni egy sony fw900-ast, mert semmilyen hiperszuper gamer monitoron nem olyan a mozgás mint egy CRT-n.
A csúcskategóriás LCD-kbe sem unalmukban rakták bele a BFI-t, más kérdés hogy te nem látod, vagy nem érted miért jobb egy impulzusos megjelenítőn mozgóképet nézni. Én el tudom fogadni hogy másnak jobb az interpoláció, vagy egyszerűen egy judderes 60Hz is teljesen elfogadható, nem tudom miért kell megmagyarázni oldalakon keresztül hogy nekem meg miért jobb az impulzusos megjelenítés. Ha beírom a tv tesztekben mért 300 soros mozgóképfelbontást az 1080-al szemben az meg nem elég egzakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest